Мајор Гашпар Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 Ма да, сви рециклирају. Мени је то ок ако се раде култне варијанте. Кокс, не шљака слика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 (edited) taj ruski je baš nekvlt za razliku od tog iz '88 (mada je i te godine apsolutno glavni, takođe isti adidasov template, holandski, Rusi su ionako bele nosili u finalu), ajde i Meksiko ali je taj dizajn >>> ostali su uglavnom kult totalni, nemački domaći iz '88/'90 ako nije i najkultniji dres ikad mogu na prste jedne ruke da nabrojim kikseve dizajnera nemačkih dresova, ubedljivo najlepšu opremu u fudbalu imaju meni se recimo nije sviđao prvi dres iz 2014. sa onim crvenim V, rezervni je bio ok. rezervni sa poslednjeg EP jako loš. sad meni lično dres iz '90 nije najlepši, to bi verovatno od starijih bio dres sa SP 1986. gospodski takođe i dres sa EP 2012, koji je manje - više rimejk ovog, pogotovu rezervni. domaći je imao one 3 kose crte u bojama zastave, uz to verovatno najlepši Adidas font još od 2002 (slab sam na taj font jako, i uvek mi bilo krivo kud smo baš tad prešli na Loto) Edited March 20, 2018 by obsessed by cruelty Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 mada je i te godine apsolutno glavni, takođe isti adidasov template, holandski Е, тај је култан. Немци су могли да убаце папагајку из '94. Аргентински дресови стандардно најљепши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 aha, evo slike još jednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 to je lep dres skroz, ali nikako za rezervnu varijantu, eventualno kao treći ili za stručni štab majica npr. Apsolutno je nepraktičan, padnu nam se Totenhem i Bešiktaš i nosimo crne od prošle sezone pogotovu s tim striktim UEFA pravilima, pitanje protiv koga bismo mogli da nosimo to. svakako bih obukao na nekoj svadbi npr vratiti bordo plave već jednom takođe, beli dres sa crnim šorcem pod obavezno, prošle sezone je to izgledalo odlično, ovaj rezervni sad, sa zagorelim rukavima, nikakav Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 ma ja mislim da ovaj dres i nije u upotrebi više, ali nisam siguran i to što kažeš, više je polo majica nego dres, osim materijala Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 naravno, bordo plavi u skladu s time da domaći dres bude beli sa crnim prugama kako i treba, a ne crni sa sa nešto malo belog kakav je ovaj jad trenutno nije u upotrebi odavno, na najku smo već 2 sezone pa da jebote, mi smo i protiv Bilbaa i Augzburga morali da nosimo tu crnu sa onim V izrezom, staru tada već 2 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 da jbt, hah ti Najkijevi mi se ne sviđaju bilo prošle godine opasno sniženje starih Adidas stvari Partizana, ja uzeo odličan šorc za 650 dinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 Једва чекам да дође лето, да луфтирам јаја у гаучос шорцу из 2002. За дома и за бербу супстанци, ша фали! http://www.youtube.com/watch?v=1vzbA-SVPYM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 meni su Barsin šorc iz 2000. i Šakilov Lejkers dres glavna letnja oprema haha al što je trener moj bivši imao prekultni Barsin Kappa šorc iz 90ih, nije ga skidao nikad, kao da ga istetovirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Nemac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 kakvo govno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Ispravka, govna 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 apropo onog nabrajanja dresova juče, zaboravih da spomenem ovu KLASU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Albanija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Ovaj crveni dres nam je baš loš, kao da gledam sliku švajcarske reprezentacije jbt. I naravno, nema Baneta među igračima. FSS=Mafija Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 da su bar šorcevi plavi pa još bože pomozi, ovako je baš loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=03&dd=28&nav_id=1374775 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted April 27, 2018 Report Share Posted April 27, 2018 http://www.djaksport.com/adidas-muske-majica-fkp-a-jsy-n45588 uzeh i ja konačno ovaj, 1250, džabe bukvalno. doduše ostali im samo L i XL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 27, 2018 Report Share Posted April 27, 2018 najlepši dres ja ga platio 6000 pre dve godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted April 27, 2018 Report Share Posted April 27, 2018 meni krivo što nisam uzeo kad su bili oni iz 2010-11 za sitne pare pre neku godinu, nemam nijedan LŠ dres, zato imam Imlek iz 2005. inače nisu dresovi al baš brutalnih stvari ima u KK šopu ove sezone, ja uzeo ovo https://kkpartizanshop.com/collections/majice-1/products/majica-dugih-rukava-dordevic-mcmxcii ko Ulver omot onaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 27, 2018 Report Share Posted April 27, 2018 meni ovo komad godine https://kkpartizanshop.com/collections/majice/products/duks-na-zip-sa-kapuljacom-grb-kk-partizan imam ovu majicu iz šopa, kupljenu pre tri godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted April 27, 2018 Report Share Posted April 27, 2018 ja se nešto nisam nakupovao tih majica u životu.. ali imam onu sa Đanijem, najbolja majica ikad, nisam siguran jel gtr il bianconeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 27, 2018 Report Share Posted April 27, 2018 ja ih imam sedam-osam, čini mi se sve GTR i Krcunija Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted May 9, 2018 Report Share Posted May 9, 2018 Bajernov naravno klasa, Siti krš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts