Geozee Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 MICK MCGUIIIIIRE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Ma sta god novo uradili, oni su prevazidjeni. Ima toliko dobrih celtic metal bendova i folk metal bendova sa celtic uticajem da sve sto bi eventualno uradili postaje meko, previse meko. JBG, ostarili su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ketty Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Meni je bilo savrseno na koncertu.Taj dan sam bas bila ubedacena i nije mi bilo ni do cega,ali cim sam dosla-sve je prestalo.Atmosfera,kao i uvek sjajna,muzika sjajna.Ma-nemam reci.Bas sam se iskakala i uzivala.Uzasno su pozitivni,obozavam ih. I nikako ne smatram da su prevazidjeni, sto su na koncertu i pokazali. Zao mi je sto nisam otisla i u nedelju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrniBombarder Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 То што раде,они раде доста добро,па чак и сјајно.Можда је то мој лични утисак,али њиховој верзији песме ,,Foggy Dew",нема равне,као што нема равне ни Шејновој изведби Матилде. Добар је ресто новог албума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_wing Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Ma sta god novo uradili, oni su prevazidjeni. Ima toliko dobrih celtic metal bendova i folk metal bendova sa celtic uticajem da sve sto bi eventualno uradili postaje meko, previse meko. JBG, ostarili su. to je stwar ukusa. ne mozhesh porediti kelte sa celtic metal i folk metal bendowima jer praktichno nemaju weze sa takwom wrstom muzike. kod njih nema ni m od metala. ako ti wolish metal, ne znachi da su kelti prewazidjeni. na swakom swom nastupu, bio to njihow solo-koncert ili nastup u sklopu beer festa ili neke slichne manifestacije, oni dokazuju da praktichno ne postoji bend koji mozhe da naprawi TAKWU atmosferu! i slobodno mogu da kazhem da je to bend sa najwernijim fanowima kod nas! i kao shto wetj rekoh: OVER AND OVER WE WILL FOLLOW YOU! (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMSA Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Au, nemoj samo beer fest da navodiš kao primer savršene atmosfere. Uvek kada su Celti, majmuni šutiraju bez obzira na pol i godine. Takođe, uvek postoji neki degen koji te gurne u šutku iako ne želiš da se zabavljaš na takav način. Glupo je što Aca retko kada reaguje i kaže ovcama da se smire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_wing Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 haha, pretproshle godine sam bila u prwom redu na keltima i pala je ograda.. izginuli smo zhestoko.. lewa noga mi je bila modra nekih dwe nedelje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Objasnila sam gospodjici Little Wing da nije isti feeling na njihovim koncertima kao pre 10 godina, a mozda je na to da znatno promenim misljenje uticao i incident tokom nastupa May Resulta pre neke 4 godine u Smederevu...Hm..o sutkama nisam ni razmisljala, a svakako je takav bend bolje videti na nekom mirnijem mestu, kao pre mnogo godina u Sinagogi u Novom Sadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 haha, pretproshle godine sam bila u prwom redu na keltima i pala je ograda.. izginuli smo zhestoko.. lewa noga mi je bila modra nekih dwe nedelje.. Na beer festu... bio sam i ja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liquid Diamond Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Slušao neko novi album? Vredi li investirati ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Jao ja potpuno zaboravio na novi album... moram brzo kupiti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liquid Diamond Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Kad preslušaš, podeli sa nama svoje utiske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Ja ga vec 3 i po meseca slusam i zaista je kvalitetan. Ima dodirnig tacaka sa AMLTLD ali je opeth potpuno drugaciji... Sarah je jedna od najboljih obrada koje sam ikad cuo, a Fields Of Athenry me uzasno nervira sto ima par gresaka u tekstu... Moja ocena 8.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 ljudi su večeras odradili super svirku u Podgorici, na proslavi 10 godina St Patrick's paba... Nezaboravno veče ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Колико сам упућена, имају у среду неку промоцију у БГ. Сада да ли је то само за пресс или и за јавност, не знам... Чак сам и позвана, али не верујем да ћу свраћати, јер јбг нисам тренутно у БГ. Волела бих да чујем има ли прогреса неког на том новом албуму, тј. да ли је прогресивнији од осталих. Апеироне, исправи ме ако грешим у нечему. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 (edited) Aaaaaaaaa!!!Kako su oni meni...ma ne znam kako da ih opisem!!! Mislim da do sada nisam propustila nijednu njihovu svirku za St.Patrick's day,a bila sam i na proslom beer festu samo zbog njih (i piva naravno) Edited June 2, 2007 by Enchantress Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Eh... nisam ni ja... Niti zelim... mada u svetu ima mnogo boljih bendova... u Hrvatskoj ima jedan do jaja... Shamrock Rovers ja mislim da se zovu... do jaja su... ne znam da li su bolji od Celta ali su do jaja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karizma Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Sinoc sam bio na koncertu Celtsa u Nisu i odlicno je bilo... Evo i fotkice ( ja sam onaj sto se juce osisao na total kratko hehe ) A izvestaj i fotke sam postavio na Balkanrock-u pa pogledajte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 OK,ne znam ko si ali sad cu malo da te mrzim zbog ove fotke!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karizma Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 OK,ne znam ko si ali sad cu malo da te mrzim zbog ove fotke!!! Shto bre Shta fali fotki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 @Enchantress - ako si iz bg-a i ti se mozes slikati sa njim... lik stalno prolazi pored Bridge Pub-a na Zelenom Vencu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Da znam to,a i kolega sa faxa se druzi sa njim ali ipak mogu valjda malo da ga mrzim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Naravno... ja ga ni malo ne gotivim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liquid Diamond Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Putovali smo malopre istim tranvajem. Obično se srećemo u 52-ojci ali sada me je malo iznenadio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Aj ko ima njihov novi album nek okaci na net, da skinem i preslusam, zivo me zanima kako zvuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts