jshdfiyteuiyte Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Par njih mi je rekla da je ovaj album znatno loshiji od prethodnog, ali, ne zelim da verujem u te priche dok ga ne preslusham... Ja ih bash bash bash volim!... Quote
Shamandalie Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 I ja sam tako mislila pre nekih desetak godina dok nisam otkrila gomilu kvalitetnijih bendova, ali sta je tu je, kako kazu fudbaleri, pa se nadam da ce to neko okaciti da moze da se cuje. Quote
Hamsun Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 novi album je bzvz, tako da ne propuštaš ništa, naprotiv... Naravno, "Fields of Arhenry" će uvijek izvaditi prosjek Quote
Geozee Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Ako je novi album gori od prethodnog, onda nije vredan slusanja... ali naravno poslusacu ga... PS. Ja imam prvi album kelta... zove se Orthodox Celts... bar mislim da je prvi album... Quote
Kinasky Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Evo intervjua sa Acom, neposredno pred njihovu poslednju svirku u LivingRoom-u. http://www.rockserbia.net/intervjui/interv...ox-celts-a.html Quote
Grob Bez Dna Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 sutra sviraju u sapcu...ima li neko set listu neku? Quote
Grob Bez Dna Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 kakva svirka sinoc u sapcu :rockdevil: Quote
Теша Тешановић Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 bas lepo ja nikada nisam bio na njihovoj svirci Quote
_powerslave_ Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 kakva svirka sinoc u sapcu :rockdevil: Ekstra je bilo... a posle certa gomila ljudi ostala da se slika sa Acom, znachi chovek je tako opushten lik da je to strashno, pa slikao je se sa bar 50 ljudi...stvarno svaka chast... Quote
Grob Bez Dna Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 znam, moja sestra se slikala, ja retard otisao.pa da, mora biti opusten kad slusa dimmu borgir. Quote
NatashaNS Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Veceras bili u NS-u. A ja nisam bila. . Saznala sam tek oko 8. Reklama za koncert/svirku je jedna velika nula. Postoji jedan plakat sa pogresnim datumom, jedan na kom se vidi tacan datum al' se ne vidi ime benda (to sam provaljujes po izgledu prethodno vidjenog plakata) i jedan na kom se vidi onaj deo Orthodox. Obicno za sve saznam, al' da mi Kelti prodju na ovakav nacin, to stvarno nema smisla. Vec sam ih propustila dvaput, ja mislim, prosle godine kad su svirali ovde, i sad. A jos sam ih pominjala neki dan i kao, verovatno ce posle BG-a doci i do NS-a. I dosli su. Al' nisam bila. Prvi sledeci put u BG-u kad budu bili, probacu da se iskombinujem i da odem ako mi se tad bude islo. Quote
Morphy Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Al' sam se navukao na ovaj bend! Quote
darkmiss Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 17. u domu omladine. skroz sam zaboravila na st patricks day... ustra kupujem kartu! Quote
Shamandalie Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Hoce li mozda biti i u Novom Sadu nesto? Nema jos nikakvih najava. 1 Quote
darkmiss Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 aha, 19. evo http://www.myspace.com/orthodoxcelts, imas spisak svirki u martu. Quote
Shamandalie Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Hvala, da, da, Trema po obicaju. 1 Quote
Stefan34 Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Uf, jos razmisljam da li da idem, mnogo mi je 950 dinara + imam neki kolokvijum sutradan... Quote
darkmiss Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 pa kad kupis kartu dobijes i majicu. Al ne znam da li to vazi samo za dom omladine, tj samo 17. Quote
Shamandalie Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 U Tremi je karta obicno oko 500 za takve bendove, ne verujem da ce ponuda vaziti za Novi Sad jer ipak je to podosta para za ovdasnje fanove. Quote
NatashaNS Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Eto, srecom pa videh ovde, propustila sam Kelte vec x puta jer nisam znala da sviraju u NS-u. xD Mada, Trema je to, sto kaze Olja, garant ce karta biti 500 dindzi, a nesto mi se i ne daje toliko za njih. Kad budu bili na Trgu ili bilo gde na otvorenom, eto mene. No dobro, bar na Beer festu uvek mogu da ih vidim, je l'. Quote
Shamandalie Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Mada me nista ne bi cudilo da bude cena jos visa, jer kako su mi rekli, za Anu Popovic je karta bila 1000 dinara. Videcemo ustalom, valjda ce ovi iz Treme poslati neki program dogadjaja. Zanimljivo, imam drugare koji nikada ne propustaju Kelte i Nightwish, ako stignem, mozda i odem, mada tih dana cu imati previse drugih poslova. Quote
vegeta Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Potrebne su mi 3 karte za Orthodox Celts sutra, ako neko prodaje nek javi!!!!!!! Hvala. Quote
darkmiss Posted March 19, 2010 Report Posted March 19, 2010 najduzi koncert do sada - sutra malo! jedva dva i po sata je trajao. inace je bilo fantasticno, kao i uvek! sve dok nije pukao civiluk u garderobi i morali smo da cekamo da 1000 ljudi uzme svoje stvari, kod se mi goli i znojavi smrzavamo u holu gde nema grejanja, pa tek onda da nam pretresaju dzepove da vide koja je cija jakna i torba! Quote
Morphy Posted March 19, 2010 Report Posted March 19, 2010 Jel ide neko veceras odavde na svirku? Quote
Srlandand Posted March 19, 2010 Report Posted March 19, 2010 najduzi koncert do sada - sutra malo! jedva dva i po sata je trajao. Aca je na kraju jedva stajao, a vec je imao vecih zdravstvenih problema, tako da je duzina koncerta bila sasvm dobra (a ni ne verujem da bi neko izdrzao vise xD) Zao mi je samo sto St Patrick Was A Gentleman nisu svirali, ipak je bio dan Svetog Patrika... A sto se tice atmosfere, samo cu reci da sam jos uvek promukao xD http://www.youtube.com/watch?v=guwatyCsL3o Quote
Recommended Posts