Jump to content

Recommended Posts

Posted

bolje da ste se lepo pobili, sa polomljenim nosem može bubanj da se svira, da se spamuje i da se radi sve ostalo što uključuje srednjaka... zajebano je samo što ne znaš kad ćeš da naletiš na nekog ko bi te mirne duše izbo nožem, pincetom, turpijom ili bilo čime što mu se nađe pri ruci...

Posted

To sam i ja rekao, bolje da smo jedan drugom oplavili oči i mirna Bačka. Prošlo bi za 3-4 dana i gotovo. Ovako ima da vučem gips 2 meseca. Možda i duže, znajući svoje iskustvo sa mitrovačkim doktorima.

• 1 month later...
Posted (edited)

jeo sam danas dve vrste pasulja tako da imam onaj prdez sto se lepi za odecu, namestaj i uvlaci u zidove

u medjuvremenu sam imao i ono najgore, ono sumporasto sa blagim fekalnim zadahom podrigivanje (gasovi toliko gadni da prosto ne mozes da se nateras snagom volje da ih ispodrigujes - dok se isti maksimalno ne nakupe i totalno te uniste) i proliv onaj uzavreli crni demonski jedno tri litre. i malo onog providnog čmaropiša za finale.

znaci samo sam zaklopio solju, tu cetkanje ne pomaze.

zakljucak: nenosenje dugih gaca u prelazom vremenu uparen sa pojacanim unosom pasulja je letalno-fekalni kombo

http://www.youtube.com/watch?v=1v5ah2PqLnM"

Edited by Lou
  • 5 months later...
Posted

Bas sam razmisljao o tome kako je ova tema nepravedno otisla na dno, i palo mi je na pamet da napisem nesto u njoj, nego rekoh na kraju, ajde ipak ne...

• 4 weeks later...
Posted

A ja sam bas razmisljala o south parku i caletu koli je obavio VEOMA veliku nuzdu, pa se pohvalio zeni i sinu, cuvao ga u terarijumu, prskao da se ne pokvari....pa otisao na da se prijavi za knjigu rekorda.... :D

• Downvote 1
  • 1 year later...
Posted (edited)

Dobro veče.

Dohvatio me je takav stomačni virus, da kad ustanem iz kreveta ili sa stolice, sadržaj sam krene na dole, tj. ostane gde je bio. FML.

Edited by Demon Seed
Posted

Неће још дуго јер га конзумираш несавесно и у непрепоручљивим количинама, једног тренутка ће само бити пуф,и изгубиће сваки ефекат...

• Upvote 1
Posted

Pa nije "Lineks" antibiotik.. ili jeste?

Kad prolivam, kashika kafe - pregadno je, ali se vodopad premetne u kamenolom.

Posted

Па рокни пола каажике шећера у кафу, лакше ће ти пасти.

Ја иначе стомачне проблеме добијам често кад идем на свирке и концерте од нервозе :no::cry:

Posted

Па рокни пола каажике шећера у кафу, лакше ће ти пасти.

Ја иначе стомачне проблеме добијам често кад идем на свирке и концерте од нервозе :no::cry:

Ma gde cu josh i to, na stranu shto inache ne pijem kafu, pa mi se onako suvo sve vraca, ali ni slatko ne volim preterano xD

Posted

Pa nije "Lineks" antibiotik.. ili jeste?

Kad prolivam, kashika kafe - pregadno je, ali se vodopad premetne u kamenolom.

Sledeći put probaj čokoladu za ku®vanje.

• Upvote 1
  • 1 year later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...