Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja bio u kineskom restoranu pre neki dan i najeo se kao svinja, a pošto mi je metabolizam prebrz prikenjalo mi se još dok sam bio u restoranu. E, sad, u WCu imaju pisoari i jedna FULL LENGHT klonja koja je izdvojena, ali nema normalna vrata već plastičnu harmoniku. Otrčim ja da kenjam i krenem da ispuštam dušu (a u WCu se ni muva ne čuje) i neko se uhvati za vrata od klonje i ja se proderem "zauzeto" i onda neprijatna tišina i čuje se samo "BLUUUUUUUP" od mog govneta dok je taj lik bio pored mene. Eto. A, da, ako Lemi pita - jeo sam hrskavu piletinu u sosu od bambusa i praziluka i pirinač sa povrćem.

I ja volim taj restoran :D

Al jos ne kenjah u istom...

Sto je steta, kapiram da bih mogla jos vise da se nazderem u drugoj turi.

• Upvote 1
  • Downvote 6
Posted

I ja volim taj restoran :D

Al jos ne kenjah u istom...

Sto je steta, kapiram da bih mogla jos vise da se nazderem u drugoj turi.

To mi je jedan od omiljenih restorana. :)

Naravno, posle kenjanja je pao i dezert. Opet, ako Lemi pita, pohovane banane sa čokoladom.

Posted (edited)

Mislis analni je tip, to mu dodje frojdovski i kao analac voli rad i mir i perfekcionista je.

Jel tako Zmaje? ;):haha:

mislis retentivac, posto ima i drugi podtip

Edited by Нормалан и Природан
Posted

Naravno, posle kenjanja je pao i dezert. Opet, ako Lemi pita, pohovane banane sa čokoladom.

Da li je iko ikad u kineskom restoranu naručio nešto drugo za dezert? :haha:

Znam da ja nijesam.

Posted

ja skoro uvek narucujem kuo dza (mlecni ustipci), to mi je bolje od banana

banane tek na trecem mestu, ispred njih je i pohovani sladoled

a na cetvrtom pohovani ananas nije ni to lose

Posted (edited)

@ NiP: U te detalje bas da ne idemo toliko...

No nema goreg osecaja no kada se ne kenja... Najgora kletva koju mi neko moze uputiti je "ne seri" jbga izgleda da sam i ja u osnovi analani tip :haha:

Edited by Face Of Melinda
Posted

Ali možda jedu i piju da bi kenjali, čime odlaganju zadovoljstva dodaju i svesno građenje istog.

Posted

Da li je iko ikad u kineskom restoranu naručio nešto drugo za dezert? :haha:

Znam da ja nijesam.

Ja sam probao skoro sve što imaju na meniju. :D

Posted

i ja u svom i uvek sto vise jela kusam to jela koja dotad nisam narucivao jer mi se nisu cinila privlacnim budu sve bolja od onih koje cesce narucujem.

recenica ftw

Posted

Јеб'о кинеске, индијске и остале ресторане.

Само бело месо, гурманска пљескавица или царски ражњић.

666

• Upvote 7
  • Downvote 3
Posted

Тоалети на ЈНА су врхунац у животу просечног кењача / пишача. Једини начин да се убациш тамо, а да се не усвињиш, је да уђеш кануом.

Posted

Тоалети на ЈНА су врхунац у животу просечног кењача / пишача. Једини начин да се убациш тамо, а да се не усвињиш, је да уђеш кануом.

Ovo je veoma blag opis. To mora da se vidi, da bi se uverio, jer će svaki detaljan opis biti kao preterivanje :mrgreen:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...