MissionVao Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Ja bio u kineskom restoranu pre neki dan i najeo se kao svinja, a pošto mi je metabolizam prebrz prikenjalo mi se još dok sam bio u restoranu. E, sad, u WCu imaju pisoari i jedna FULL LENGHT klonja koja je izdvojena, ali nema normalna vrata već plastičnu harmoniku. Otrčim ja da kenjam i krenem da ispuštam dušu (a u WCu se ni muva ne čuje) i neko se uhvati za vrata od klonje i ja se proderem "zauzeto" i onda neprijatna tišina i čuje se samo "BLUUUUUUUP" od mog govneta dok je taj lik bio pored mene. Eto. A, da, ako Lemi pita - jeo sam hrskavu piletinu u sosu od bambusa i praziluka i pirinač sa povrćem. I ja volim taj restoran Al jos ne kenjah u istom... Sto je steta, kapiram da bih mogla jos vise da se nazderem u drugoj turi. 1 6
Baal Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 'aj bre što zatvaraš temu, nek se raspišu ljudi pa da napravimo hall of fame klonjarenja.
Denny Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 To zatvaranje je bilo vrlo frojdovski. Sad znamo šta Zmaj voli.
Face Of Melinda Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Mislis analni je tip, to mu dodje frojdovski i kao analac voli rad i mir i perfekcionista je. Jel tako Zmaje?
Baal Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 I ja volim taj restoran Al jos ne kenjah u istom... Sto je steta, kapiram da bih mogla jos vise da se nazderem u drugoj turi. To mi je jedan od omiljenih restorana. Naravno, posle kenjanja je pao i dezert. Opet, ako Lemi pita, pohovane banane sa čokoladom.
Berliner Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 (edited) Mislis analni je tip, to mu dodje frojdovski i kao analac voli rad i mir i perfekcionista je. Jel tako Zmaje? mislis retentivac, posto ima i drugi podtip Edited August 27, 2011 by Нормалан и Природан
In The Flesh Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Naravno, posle kenjanja je pao i dezert. Opet, ako Lemi pita, pohovane banane sa čokoladom. Da li je iko ikad u kineskom restoranu naručio nešto drugo za dezert? Znam da ja nijesam.
Berliner Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 ja skoro uvek narucujem kuo dza (mlecni ustipci), to mi je bolje od banana banane tek na trecem mestu, ispred njih je i pohovani sladoled a na cetvrtom pohovani ananas nije ni to lose
Face Of Melinda Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 (edited) @ NiP: U te detalje bas da ne idemo toliko... No nema goreg osecaja no kada se ne kenja... Najgora kletva koju mi neko moze uputiti je "ne seri" jbga izgleda da sam i ja u osnovi analani tip Edited August 27, 2011 by Face Of Melinda
Face Of Melinda Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Pretpostavljam ovi sto pricaju o klopi, znas i sam oralne tipove samo bi da jedu, pije i puse
Lou Posted August 27, 2011 Author Report Posted August 27, 2011 Ali možda jedu i piju da bi kenjali, čime odlaganju zadovoljstva dodaju i svesno građenje istog.
truliandedzombileš! Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 pre sam imao problema sa probavom. ždrao mekinje. i život je ponovo lep.
Baal Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Da li je iko ikad u kineskom restoranu naručio nešto drugo za dezert? Znam da ja nijesam. Ja sam probao skoro sve što imaju na meniju.
Berliner Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 i ja u svom i uvek sto vise jela kusam to jela koja dotad nisam narucivao jer mi se nisu cinila privlacnim budu sve bolja od onih koje cesce narucujem. recenica ftw
Face Of Melinda Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Bem ti zivot kako krenuh da citam komentare i vidim red koza i red price o givnima i odejdnom flash...
kuruz Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Јеб'о кинеске, индијске и остале ресторане. Само бело месо, гурманска пљескавица или царски ражњић. 666 7 3
Fapril ethereal Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Kuruze imas li neko navijacko iskustvo iz WC-a?jeste li nekad skakali po WC-ima?
kuruz Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Тоалети на ЈНА су врхунац у животу просечног кењача / пишача. Једини начин да се убациш тамо, а да се не усвињиш, је да уђеш кануом.
Fapril ethereal Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 ..ili iznajmis dvojicu ortaka da te donesu do rupe..
Butterfingers Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Тоалети на ЈНА су врхунац у животу просечног кењача / пишача. Једини начин да се убациш тамо, а да се не усвињиш, је да уђеш кануом. Ovo je veoma blag opis. To mora da se vidi, da bi se uverio, jer će svaki detaljan opis biti kao preterivanje
In The Flesh Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Kuruz doveo druga navijača da ga brani od Laze i na forumu. 1
Recommended Posts