kuruz Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Ovo je veoma blag opis. To mora da se vidi, da bi se uverio, jer će svaki detaljan opis biti kao preterivanje Јеси ли видео да су избушили цеви које доводе воду до лавабоа, да би се спирала она корита и зидови за пишање? Kuruz doveo druga navijača da ga brani od Laze i na forumu. Није истина, сам је дошао.
Vresište Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 (edited) Gospodo, Moram da piznam da sva moja lokalna iskustva ne mogu da se porede sa Gandijevom osvetom karija ekvivalentnog Madrasu iz Mogul-E-Azam- a. Jedino uredno i nepretenciozno poredjenje bi bilo "Pokushaj izbacivanja level 50 fireball-a kroz sopstveni shupak". Sincerely jorz, Trt m. grejt Esq. Edited August 27, 2011 by matatrtaDgrejt 2 2
Butterfingers Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Nisam video, jer ne zalazim već poodavno u taj horor. Bio sam prvi put iz neznanja, a drugi put, jer sam morao i od tad tamo ne zalazim. A kako zvučiš ko neka pička "Nije istina, sam je došao" ccc . Nije mi se žalio na tog Lazu, samo mi se hvalio kako je ovde glavni baja.
kuruz Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Nisam video, jer ne zalazim već poodavno u taj horor. Bio sam prvi put iz neznanja, a drugi put, jer sam morao i od tad tamo ne zalazim. Više ne teče žuta voda sa ukusom rđe, nabudžili su malo.
Rehabilitovani Bagrem Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Brand New low!!! Youtube vece everyoneeeeee http://www.youtube.com/watch?v=7fcg6KeQjNI
Denny Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Upravo sam izbacio teret u nekom žbunju, vraćajući se kući iz grada. Bolovi su bili neopisivi, nije se moglo izdržati do kuće. Kad sam stigao, seo na šolju da nastavim, opr'o bulju i došao na raport. 1 1
Grobodan Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Čime si obrisaoo bulju u žbunju? Nemoj samo reći...
ShinigamY Posted August 28, 2011 Report Posted August 28, 2011 (edited) Čime si obrisaoo bulju u žbunju? Nemoj samo reći... Odgovor... Upravo sam izbacio teret u nekom žbunju, vraćajući se kući iz grada. Bolovi su bili neopisivi, nije se moglo izdržati do kuće. Kad sam stigao, seo na šolju da nastavim, opr'o bulju i došao na raport. Edited August 28, 2011 by ShinigаmY
Footog Qpoos Posted August 28, 2011 Report Posted August 28, 2011 ja sam 2 dana srao kod drugara na vikendici u poljskom wc-u...sa gas maskom na glavi...drugacije se nije moglo...
Lou Posted September 9, 2011 Author Report Posted September 9, 2011 Šta čitate na šolji? Ja "Svet kompjutera" ako je pri ruci.
Zen Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Šta čitate na šolji? Ja "Svet kompjutera" ako je pri ruci. Uvek je pri ruci.
Night Prowler Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 (edited) Ja isto Svet Kompjutera, samo zato ga i kupujem Edited September 9, 2011 by Night Prowler
Night's Blood Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Valja, ali samo uputstva sa sredstava za ciscenje.
Grobodan Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Ne treba sedeti duže od 5 minuta, povećavaš šanse za razvoj hemića.
Grob Bez Dna Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 kolko puta dnevno serete? imam ortaka koji cesto sere 6-7x dnevno. 1
Berliner Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Rili? Nisam to znala. generalno wc solje su govno od izuma, sama defekacija u tom polozaju je bad idea sa stanovista hemoroida, kolorektalnog raka itd. treba se ekspresno i temeljito israti na cucavcu, i to traje par sekundi, tako rade azijati, statistika potvrdjuje da su u pravu.
Grobodan Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Ma sere. (pun intended) Prolonged sitting on a toilet (eg, while reading) is believed to cause a relative venous return problem in the perianal area (a tourniquet effect), resulting in enlarged hemorrhoids. http://emedicine.medscape.com/article/775407-overview#aw2aab6b2b3 Sad naravno, možeš ti sedeti duže zbog opstipacije pa da se zabaviš nekako , i ne spada baš u prvu liniju faktora rizika ali nije preporučljivo... sad ako su mene lagali lažem i ja vas.
Lou Posted September 9, 2011 Author Report Posted September 9, 2011 Pa to, ako neće sve odjednom, malo se prelista koja rubrika. Treba prekratiti nekako vreme, ne mogu samo da blenem u pločice.
Grobodan Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Meni je ostala u glavi rečenica jednog proktologa "kolege obavite šta imate za 5 minuta i bežite napolje", kao da nas uči da krademo bog te Ali sve u svemu, ti kad sediš na šolji u tom očajnom položaju, što reče NiP, podižeš intravenski P i tako rubrika po rubrika i eto novog drugara vremenom.
Lou Posted September 9, 2011 Author Report Posted September 9, 2011 Iskoči Kuzma da se druži sa mnom?
Recommended Posts