Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo je veoma blag opis. To mora da se vidi, da bi se uverio, jer će svaki detaljan opis biti kao preterivanje :mrgreen:

Јеси ли видео да су избушили цеви које доводе воду до лавабоа, да би се спирала она корита и зидови за пишање? :haha:

Kuruz doveo druga navijača da ga brani od Laze i na forumu.

Није истина, сам је дошао.

Posted (edited)

Gospodo,

Moram da piznam da sva moja lokalna iskustva ne mogu da se porede sa Gandijevom osvetom karija ekvivalentnog Madrasu iz Mogul-E-Azam- a.

Jedino uredno i nepretenciozno poredjenje bi bilo "Pokushaj izbacivanja level 50 fireball-a kroz sopstveni shupak".

Sincerely jorz,

Trt m. grejt Esq.

Edited by matatrtaDgrejt
  • Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Nisam video, jer ne zalazim već poodavno u taj horor. :mrgreen:

Bio sam prvi put iz neznanja, a drugi put, jer sam morao i od tad tamo ne zalazim.

A kako zvučiš ko neka pička "Nije istina, sam je došao" ccc :mhihi:.

Nije mi se žalio na tog Lazu, samo mi se hvalio kako je ovde glavni baja. :mrgreen:

Posted

Nisam video, jer ne zalazim već poodavno u taj horor. :mrgreen:

Bio sam prvi put iz neznanja, a drugi put, jer sam morao i od tad tamo ne zalazim.

Više ne teče žuta voda sa ukusom rđe, nabudžili su malo. :mrgreen:

Posted

Upravo sam izbacio teret u nekom žbunju, vraćajući se kući iz grada. Bolovi su bili neopisivi, nije se moglo izdržati do kuće. Kad sam stigao, seo na šolju da nastavim, opr'o bulju i došao na raport.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Čime si obrisaoo bulju u žbunju? Nemoj samo reći...

Odgovor...

Upravo sam izbacio teret u nekom žbunju, vraćajući se kući iz grada. Bolovi su bili neopisivi, nije se moglo izdržati do kuće. Kad sam stigao, seo na šolju da nastavim, opr'o bulju i došao na raport.

Edited by ShinigаmY
  • 2 weeks later...
Posted

Rili? :huh:

Nisam to znala.

generalno wc solje su govno od izuma, sama defekacija u tom polozaju je bad idea sa stanovista hemoroida, kolorektalnog raka itd. treba se ekspresno i temeljito israti na cucavcu, i to traje par sekundi, tako rade azijati, statistika potvrdjuje da su u pravu.

Posted

Ma sere. (pun intended)

Prolonged sitting on a toilet (eg, while reading) is believed to cause a relative venous return problem in the perianal area (a tourniquet effect), resulting in enlarged hemorrhoids.

http://emedicine.medscape.com/article/775407-overview#aw2aab6b2b3

Sad naravno, možeš ti sedeti duže zbog opstipacije pa da se zabaviš nekako :haha:, i ne spada baš u prvu liniju faktora rizika ali nije preporučljivo... sad ako su mene lagali lažem i ja vas.

Posted

Pa to, ako neće sve odjednom, malo se prelista koja rubrika. Treba prekratiti nekako vreme, ne mogu samo da blenem u pločice. :haha:

Posted

Meni je ostala u glavi rečenica jednog proktologa "kolege obavite šta imate za 5 minuta i bežite napolje", kao da nas uči da krademo bog te :haha:

Ali sve u svemu, ti kad sediš na šolji u tom očajnom položaju, što reče NiP, podižeš intravenski P i tako rubrika po rubrika i eto novog drugara vremenom.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...