Grobodan Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 O, nadenuo si i ime. Ja ih zovem samo "hemići".
Sisus Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 (edited) Pa to, ako neće sve odjednom, malo se prelista koja rubrika. Treba prekratiti nekako vreme, ne mogu samo da blenem u pločice. Ja sviram air drums. Edited September 9, 2011 by Sisus
Grobodan Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Ja sviram air drums. Smem li da pitam kojom palicom?
Sisus Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 (edited) Smem li da pitam kojom palicom? Nevidljivom. Onu drugu zabijem u govno. Edited September 9, 2011 by Sisus
Lou Posted September 9, 2011 Author Report Posted September 9, 2011 O, nadenuo si i ime. Ja ih zovem samo "hemići". Kuzma je nadimak Miodraga Kuzmanovića, novinara "Sveta kompjutera". Neuki čoveče.
Grobodan Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Nevidljivom. Onu drugu zabijem u govno. Ja ciljao na neku mesnatiju. Kuzma je nadimak Miodraga Kuzmanovića, novinara "Sveta kompjutera". Neuki čoveče. Ne čitam jbg. To onaj cvikeraš što ima kolumnu? Moji geekovi se kunu u njega.
Lou Posted September 9, 2011 Author Report Posted September 9, 2011 Pola debil, pola čovek, zato je zanimljivo čitati.
MissionVao Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 (edited) Saglasna s trenjem ko i uvek Hoce li neko odgovoriti na age old question sta radite duze od pola minuta unutra? Ne racunajuci vreme za oblacenje i brisanje i nestandardne okolnosti (izuzetno mucan proliv). Ako ti se sere - seres brzo. Ako ti ne ide, znaci da nisi ni trebao da sednes Ako imas zatvor pojedi desetak suvih sljiva ili neki jogurt-pivo kombo Edited September 10, 2011 by MissionVao 2
Fapril ethereal Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 pa vama ribama je lako..ja na primer imam dlakavo dupe i serem u etapama..jednotavno mi se sadrzaj zalepi za dlake i nej dotpadne..za to vreme citam specifikaciju na pakovanju toalet papira,posto me mrzi da nosim nesto da citam.. 1
Face Of Melinda Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 pa vama ribama je lako..ja na primer imam dlakavo dupe i serem u etapama..jednotavno mi se sadrzaj zalepi za dlake i nej dotpadne..za to vreme citam specifikaciju na pakovanju toalet papira,posto me mrzi da nosim nesto da citam.. Au bre Faprile zer ne rece na nekoj temi da brijes dupe, ali jbga ono zaraste jos vise ako se ne brija redovno joking Btw taj trip citanja sta ti prvo padne pod ruku je moj fazon. Ali literatura koja uvek pomaze je Blic Zena ubedljivo
Face Of Melinda Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Pazi sekcija za kenjazu je bogata. 1. Delovi kada "uspesne" zene predstavljaju kao zene majke, zene hrabrost, a samo su imale dobrog sponzora. 2. Zatim standard, pripremite kosu, noge, ruke bla bla za novu sezonu (prolece-leto...) 3. Preporucujemo vam "povoljne" kozmeticke preparte... Da podrzim Groba svaka literatura koja je lagana je dobrodosla duze od 5 minta... lose. Jednom sam se zajebala kada sam citala Igru prestola i kao nisam mogla da napravim pauzu u citanju i odem ja sa knjigom u toalet, posle pola sata, noge su mi utrnule...
Lou Posted September 10, 2011 Author Report Posted September 10, 2011 4. Popularna psihologija 5. "Istraživanja su pokazala..." A jeste da se čovek dodatno usere, možda može da pomogne oko zatvora.
Генеральный Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 зато Легија чита Блиц жену редовно...
Fapril ethereal Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 seri i ako te ne puste.. 1
Jabba the Hutt Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Ako vam se pisa i kenja istovremeno, dali morate prvo pisati da bi ste kenjali ili kenjali da bi ste pisali, ili pak mozete obaviti simultano obe funkcije?
Sisus Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Ja nekad pišam i na dupe. Kad preteram sa šljivama.
Demon Seed Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 (edited) Jednom sam se zajebala kada sam citala Igru prestola i kao nisam mogla da napravim pauzu u citanju i odem ja sa knjigom u toalet, posle pola sata, noge su mi utrnule... Imas cucavac? Edited September 10, 2011 by Demon Seed
Demon Seed Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Imao si iskustvo sa one strane?
Recommended Posts