Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lepo danas sednem da kenjam ka vladika,uzo i novine,vesti iz sveta davidim,kad poremeceni komsija legne na zvono i zvoni i zvoni zvoni.7 puta idiot zuji ko nenormalan,doslo mi da izvucem kobaz iz solje,da otvorim vrata i da ga gadjam,al sam odustao..

Posted

moracu da prestanem da nosam novine dok serem...sedim i citam novine...nekada se udubim,pa nastavim da sedim i posle sranja...par puta mi se desilo,da se trgnem tek kada neko kuca na vrata...nedeljom izlazi pres dodatak...ja uzeo da citam,zavrsio ja sa fizioloskom potrebom,zadubio se u tekst i jedno 15ak minuta sam bespotrebno sedeo na solji...

Posted

Šta čitate na šolji? Ja "Svet kompjutera" ako je pri ruci.

Форум delije.net, oдма' лагано избацим све што треба.

• Downvote 1
Posted

http://emedicine.med...iew#aw2aab6b2b3

Sad naravno, možeš ti sedeti duže zbog opstipacije pa da se zabaviš nekako :haha:, i ne spada baš u prvu liniju faktora rizika ali nije preporučljivo... sad ako su mene lagali lažem i ja vas.

Ja to mogu da vam potvrdim iz iskustva. Godinama sam citao knjige u svim mogucim pozicijama, mestima i situacijama. Desavalo mi se da sat vremena sedim na solji citajuci knjigu, a vala nekada bih i pijan kada se vratim iz grada zgrabio knjigu i seo na solju i citao dok ne zaspim. Nikada nisam spavao duze od 2-3 sata na istoj. Imam srece pa mi je odma uz solju sa desne strane lavabo pa bi mi posluzio umesto jastuka kao naslon za glavu. :bigblue:

Nego poenta price je da sam dobio hemoroide zbog toga i jedno vreme je bilo zajebato. Takodje sam cesto izbivao van kuce danima i nigde nisam bio u prilici da se istovarim tako da sam to sabijao u crevima. Zato sam srao jednom nedeljno do 2 puta, ali takve komade da je to trebalo slikati za Ginisovu knjigu. Ne znate kakve su muke kada krene komadina precnika 10 santima da izlazi. Nesto slicno porodjaju. U nekim trenucima mi dolazilo na pamet da uzmem skalpel i da recnem malo da prosirim prkno jer je osecaj kao da ti ga guraju u isto vreme Lex Steel i Long Dong Silver. Sva sreca da se stanje posle nekog vremena normalizovalo, ali zato sada stalno pazim na to jer ko se jednom opece posle se ceo zivot cuva vatre. Secam se da sam jednom iz sebe izbacio takvu komadinu da kada sam krenuo da se obrisem malo sam mocnuo prst u govance. Govance koje doslo do vrha solje i nije mi ostavilo mesta ni papir da ubacim. Otislo je tek posle 15. pustanja vode i ocajnickog guranja cetkom koju sam posle toga jos jedno pola sata morao da perem kako znam umem. Ne ponovilo se. :mrtav:

• Upvote 5
Posted

citam ovu temu i dodje mi da vise nikad ne kenjam

Nemoj to raditi. Na kraju ces morati da seres na carski rez, a ne isplati se i ici u vojsku i radjati govna u istom zivotu.

• Upvote 1
Posted

Nije carski rez, ali ti zavlace kojekakva sranja u buljson, mora nekako da se izvadi. Prichao mi jedan ortak u osnovnoj.

Ja sam se disciplinovao kad sam bio mali jednom jedinom dozom "Bekunis" chaja... Mnogo je bolelo, tako da sam se zakleo da mi se nikada vishe nece dogoditi da imam zatvor.

A i razumem ribe koje mi ne daju da ih filujem u kolutice chmarne.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Secam se da sam jednom iz sebe izbacio takvu komadinu da kada sam krenuo da se obrisem malo sam mocnuo prst u govance.

Taj problem je barem lako rešiti, brišeš se u stojećem položaju. Al' ti kao penzioner, mrzi te da ustaneš sa šolje.

Posted

Kenjanje po vrucini i sparnom vremenu je zajeban poso. Ja pored majice moram da skinem i naocare jer mi zamagle.

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...