Demon Seed Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Nije poenta u tome da je kita andjeo ( ), nego u tome da je radnja čerupanje andjela. A bas je blek metal.
Sisus Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 (edited) Izgubio sam nit, pričate li o sranju pod tušem ili...? Ja sam jednom srao pod tušem, pa istuširao govno. Edited September 18, 2011 by Sisus
Demon Seed Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Ja sam jednom srao pod tušem, pa istuširao govno. Ne zamenjujte pricu o seksu pricanjem o sranju. A kad se zavrsi prica o seksu ispricacu vam kako meni jednom nije htelo da se istusira.
Grobodan Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Nije poenta u tome da je kita andjeo ( ), nego u tome da je radnja čerupanje andjela. A bas je blek metal. http://www.youtube.com/watch?v=UFv3mXxpvJk Black metal je smeće btw. Ja sam jednom srao pod tušem, pa istuširao govno. Reci da si bio pijan molim te.
Machka Naopachka Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Au, tus kabinu volem, ali u domovima zaobilazim... Nekako zgodne su te u studenjaku, sva je iz jednog dela ne moš ništa trajno da sjebeš i ako je vode na sve strane ta voda samo ode... svojim putem. Ili ti zaobilaziš domove kao takve?? Ja sam jednom srao pod tušem, pa istuširao govno. Kako i zašto uopšte dodje do toga??
Demon Seed Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Ne zaobilazim domove, nego tus kabine po domovima, nekako bi mi bilo neprijatno da provodim intimne trenutke u njima Cekaj, je l' u studenjaku svaki "apartman" ima svoju tus kabinu?
Machka Naopachka Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Ne zaobilazim domove, nego tus kabine po domovima, nekako bi mi bilo neprijatno da provodim intimne trenutke u njima Cekaj, je l' u studenjaku svaki "apartman" ima svoju tus kabinu? hahaha pa jebem li ga, dvokrevetne+ imaju...
Demon Seed Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 A, pa to prevideh, pade mi posle na pamet da je malo bolja situacija nego ono da na jednom spratu bude nekoliko tus kabina To je onda druga stvar...
Machka Naopachka Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Bwahaha jok nego u Toi Toi-ju. To bi bio pravi kvlt.
Sisus Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 (edited) Ne zamenjujte pricu o seksu pricanjem o sranju. Ko zamenjuje priču o seksu pričom o sranju? Reci da si bio pijan molim te. Što bih pijan tuširao govno? Kako i zašto uopšte dodje do toga?? Pa ono... jedeš, pa ti pojedena hrana prolazi kroz digestivni trakt i jebiga, jebiga, jebiga... izađe govno. Edited September 18, 2011 by Sisus
Demon Seed Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Pa sto ne izlazi na pravo mesto nego u kadu, jebem ga? Bwahaha jok nego u Toi Toi-ju. To bi bio pravi kvlt. hahahahaha Cuti, kakvih sam se prica naslusao, otkud znam...
Sisus Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 (edited) Pa sto ne izlazi na pravo mesto nego u kadu, jebem ga? Izlazi na dupe, ne jebem ga. Edited September 18, 2011 by Sisus
Demon Seed Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Znam da ne jebes govneta, a drugde i ne moze da izadje nego na dupe.
Machka Naopachka Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Alah si pametan, dobro, neka si ti kakio u kadu i to je za ljude..
Sisus Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 (edited) Znam da ne jebes govneta, a drugde i ne moze da izadje nego na dupe. Može, može... Ima danas dosta ljudi koji kenjavu na usta. Alah si pametan, dobro, neka si ti kakio u kadu i to je za ljude.. Ne kadu. Tuš kabinu. Stojećki. Nisam otresao dupe, samo sam ga oprao. Zatim sam svoje krvave hemoroide prstom vratio nazad u dupe. Jbg, ispadnu. Edited September 18, 2011 by Sisus 2
Sisus Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 (edited) Ko? Ja? Ne znam za tebe, ali ja sam se na ovoj temi upravo nakenjao k'o konj, ne prestajem da se smejem. Odoh na spavanje, čeka me betonomešalka sutra. Edited September 18, 2011 by Sisus
Machka Naopachka Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Vau, kao prvo, čovek kaki stojećki - respect. Dalje, ne razumem to otresanje dupeta nikako...
Lou Posted September 19, 2011 Author Report Posted September 19, 2011 Pa kad zakljucavate da li nam se dize na ovu vrucinu Pičke moderatorske. Nije poenta u tome da je kita andjeo ( ), nego u tome da je radnja čerupanje andjela. A bas je blek metal. A jbt Sisuse! A jbt, Sisuse, ne teraj dragu da priča kako je počistila za tobom. 1
Demon Seed Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sJ3kVtd2CCA
Sisus Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 (edited) Vau, kao prvo, čovek kaki stojećki - respect. Dalje, ne razumem to otresanje dupeta nikako... :haha: Edited September 19, 2011 by Sisus
Night's Blood Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 A jbt, Sisuse, ne teraj dragu da priča kako je počistila za tobom.
Recommended Posts