Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Još se ne zna. Sad ću da proverim sa bendom. Pretpostavljam da neće biti više od 400 kinti.

Edited by Lou
  • Upvote 1
Posted

Matija, da ne kažem Fra Joseph Merrick, ne zna koja će biti cena karte. Svirka će početi u 21:00.

• 2 weeks later...
Posted

200 kinti? Neću podržati takve jeftine bendove. Prodaju se budzašto. Pih.

Prvo nešto više, a onda upoznavanje.

Posted

Beše kratko, ali slatko. :D

Stigao pred kraj predgrupe koja je, očigledno, počela na vreme, što je pohvalu. Dobro momci zvuče, što sam znao i pre, ali vokal ubija atmosferu koju postignu svojim sviračkim umećem i aranžmanima. Šteta.

Hesus Attor izjebali kao i uvek. Svirali su tri nove pesme, u svima se oseća blaga stilska promena koju je EP nagovestio. Baš je bila intimna svirka, uprkos prirodi muzike. Završili su koji minut nakon 23:00, mislim da nikada u životu nisam stigao na dnevni prevoz nakon svirke. Koje oduševljenje. :haha:

I pazario sam majicu, blago meni.

• Upvote 1
Posted

I ja bejah u Zici pre nedelju-dve, i je pocelo je u 21h i bilo gotovo oko 23h, mislim da je to neka nova politika Zice, da omoguce ljudima da stignu na te poslednje buseve.

Posted

Nisam siguran koliko je nova politika, čuo sam ranije da sve počinje na vreme i da se poštuje satnica, mada nikada nisam bio tamo. Svakako je za pohvalu.

• 2 weeks later...
Posted

to je stalna politika Zice jer klub radi bez dozvole, tako da moraju pre 12 da zavrse svako vece da ne bi niko slucajno zvao muriju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...