The Lightrider Posted November 22, 2002 Report Posted November 22, 2002 Ovde nigde nissam video ni jednu temu koja se bavi gorepomenutom grupom. Ajde malo da diskutujemo o njima, mnogo su dobri bili. Quote
Crusader Posted November 23, 2002 Report Posted November 23, 2002 Ja sam samo gledao film, mnogo je loood, jes da je parodija na ceo metal, ali sam bas uzivao dok sam gledao. Ja sam mislio da su oni napravili grupu samo radi filma mislio sam da je to neka zajebancija Nisam pojma imao da postoji prava grupa... Svidjala mi se jedna pesma u filmu, Stonehenge. Quote
RNA Posted November 23, 2002 Report Posted November 23, 2002 Ah, "Majesty Of Rock". Da li treba išta više da kažem. Inače, to je prvi rock bend koji se pjavio u Simpsonovima. Sećate se? Ona epizoda gde oni trebaju da drže koncert u ledenoj dovrani, pa led počeo da se topi, balon 'đavo' se nije dovoljno naduvao... Quote
The Lightrider Posted November 23, 2002 Author Report Posted November 23, 2002 Da, secam se. Koja je ta pesma iz simpsonovih? Do jaaaja je. Quote
RNA Posted November 24, 2002 Report Posted November 24, 2002 Ne znam koja je pesma. Mislim da su svirali dve ili tri, ali onako u odlomcima. Quote
Will-O-The-Wisp Posted November 24, 2002 Report Posted November 24, 2002 Nije bas da ih volim, ali legende ostaju legende! Quote
The Lightrider Posted November 25, 2002 Author Report Posted November 25, 2002 Jel ima neko neki njihov cd? Quote
RNA Posted November 26, 2002 Report Posted November 26, 2002 E, to bi bio dan kada bi uspeo da nađem išta od njih. Samo sam skidao neke pesme sa njihovog sajta, a ima ih podosta. Quote
blondie Posted November 26, 2002 Report Posted November 26, 2002 jel zna neko sta tacno znaci Spinal Tap? Ja sam cula da je to nesto kao paraliza kicme, neki medicinski izraz, tako nekako... Quote
azal Posted November 27, 2002 Report Posted November 27, 2002 "Lick My Love Pump" je ubedljivo njihova najbolja pesma.... savrsena balada Quote
RNA Posted November 27, 2002 Report Posted November 27, 2002 jel zna neko sta tacno znaci Spinal Tap?Ja sam cula da je to nesto kao paraliza kicme, neki medicinski izraz, tako nekako... Spinal Tap jeste medicinski zraz, ali koliko sam ja skapirao iz onih medicinskih serija tipa 'Chicago Hope' i 'E.R.' to je uzimanje uzorka likvora, odnosno cerebro-spinalne tečnosti iz kičmene moždine. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 27, 2002 Report Posted November 27, 2002 Da, secam se. Koja je ta pesma iz simpsonovih?Do jaaaja je. "secam" se onog pocetka... "We are the children that grew too fast, we are a blast of a future past " s' tim sto ovo komotno moze biti 100% pogresno al' ja se tako secam... Quote
The Lightrider Posted November 27, 2002 Author Report Posted November 27, 2002 E loood si majke mi. Quote
Will-O-The-Wisp Posted November 28, 2002 Report Posted November 28, 2002 "Lick My Love Pump" je ubedljivo njihova najbolja pesma.... savrsena balada Ti si bre skroz opicen! a: GDJE BRE NALAZIS SVE OVE SLIKE??? 8O :? :roll: Quote
RNA Posted November 28, 2002 Report Posted November 28, 2002 "]"secam" se onog pocetka... "We are the children that grew too fast, we are a blast of a future past " s' tim sto ovo komotno moze biti 100% pogresno al' ja se tako secam... Ja cenim da si u pravu. I ja se sada sećam tog početka. Posle njega ide neki jak rif. Quote
Crusader Posted December 1, 2002 Report Posted December 1, 2002 Ja i dalje ne mogu da skapiram da li je prvo nastala grupa ili film!!! Film odgledajte obavezno, a procitao sam da je Spinal Tap "A FICTITIOUS GROUP" ??? Quote
SAVAGE Posted January 12, 2003 Report Posted January 12, 2003 Pazi,legendu koja je pokrenula ovu temu-ma,svaka cast!Mislila sam da ovde maltene i ne postoje ljudi koji slusaju Spinal Tap!!!E,za one koji imaju kablovsku:pre par dana je na Classic kanalu bio pusten njihov spot "Bitch school"!!! Da ti srce stane, od radosti i uzbudenja! 8O 8O 8O Quote
PanzerSpades Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Ja i dalje ne mogu da skapiram da li je prvo nastala grupa ili film!!! Film odgledajte obavezno, a procitao sam da je Spinal Tap "A FICTITIOUS GROUP" ??? Prvo je nastala grupa, odnosno glumci su se upoznali i povremeno se zezali a onda je snimljen film (za koji je scenario pisan tek kad je snimljen film ) a film ih je lansirao u zvezde tako da su nastavili da idu na turneje kao prvi bend ( doduse nesto redje). Snimili su film zajedno prosle godine o grupi country muzicara.Nisam ga jos gledao tako da ne znam o cemu se radi ali bas nije dobio pozirivne kritike.nadam se da ovo odgovara na pitanje. Ako ima podpitanja rado cu odgovoriti. My baby fits me like flash taxeedo I wanna sink her with my pink torpedo!! Big bottom, Big bottom, talking "bout the bum cakes my girl's got 'em! Pesma je 101% istinita!!! Ko nije cuo pesmu i probao text nezna kakva je zapaljiva kombinacija Spinal Tap i realnost !!!!!!!!!!!!!!!!!! Keep On Rockin'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Dowla Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 jel ima neko njihove albume u mp3 formatu? Quote
Srki Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Da, secam se. Koja je ta pesma iz simpsonovih? Do jaaaja je. Break like the wind Quote
C.A_R.I.A. Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 ma ja sam samo gledao onu epizodu simpsonovih sa spinal tap-om... kakav su bend ? Quote
RNA Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Чуо си ваљда песму коју су свирали у тој епизоди? Није ли добра, а а а??? Quote
C.A_R.I.A. Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 ne secam se,ali ono citanje sa gitare imena grada je zakon... ima li to neko na divx ? Quote
RNA Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Оно: "Last night we played at Shelbyville, but no one rock like (поглед на гитару) Sprigfield!" Quote
C.A_R.I.A. Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 pozdrav nasem poluizduvanom bogu a ono neko nije poneo dobru pumpu ... hehehehe Quote
Recommended Posts