SkullKrusheR Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 TOOO BRE, PISHAJ PO JEVREJIMA!!!!
LoveHateLove Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 ljudi dajte Teovu statistiku, zivo me interesuje kakav je sut imao, mislim da nije dao ni jedan sut iz igre
MegaDave90 Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 To bre, mamu im jevrejsku, oni ce da udaraju Krstica, mamu im. !
Јарослав Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 (edited) @ЛавХејтЛав: није. све са пенала. да све до краја играмо као ову 4. четвртину, и нема зиме. Edited September 2, 2011 by Јарослав
Srlandand Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 To bre!!! Zna se ko kosi, a ko vodu nosi!!! I majku im jebem za onaj lakat, posle toga sam bio ubedjen da dobijamo!!! Nasi se pribrali u zavrsnici i lagano dobili, ipak je kvalitet presudio.
El Karnisero Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Е јебига,није да смо лагано добили. Са'раниће ме Рашић и Тео на фентазију.
Stolet Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Teodosić 0/7, svih 7 trojke Ne brinem posebno da će biti igra kao u 4. četvrtini protiv Nemaca i Francuza, najviše naši daju kad je gusto i kad stisne protivnik za jaja. Čeka se ova večerašnja utakmica, Francuzi bi trebali dobiti, ako Noah uspe da isključi jednog od onih dvojice plavušana, a mislim da hoće, npr. Kamana
lemmy sixx Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 A zbog cega stalno moramo da se priberemo?!?Tako je i juce bilo.Zbog cega jebeno ne mogu odigrati u kontinuitetu?!?Nabijem ih na kurac.Jebali ih sutevi za tri poena,kosarka za maloumnike.
El Karnisero Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Са ким је играла Мађарска? Нисам упућен. 1 1
LoveHateLove Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Definitivno nismo iskoristili prednost na centarskim pozicijama ali sad je to nebitno. Ova brza igra Izraelaca nam nije lezala, ubedjen sam da cemo Nemce da dobijemo i da pruzimo bolju partiju.
DBrave Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 A zbog cega stalno moramo da se priberemo?!?Tako je i juce bilo.Zbog cega jebeno ne mogu odigrati u kontinuitetu?!?Nabijem ih na kurac.Jebali ih sutevi za tri poena,kosarka za maloumnike. aj brate, ovako je zanimljivije E sasd krece 5 utakmica za prolaz u cetvrtfinale: Nemacka Francuska Spanija Litvanija Turska moramo da dobijemo minimum 3 od 5 za prolaz
truliandedzombileš! Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 1. kad vidim onu židovsku laktašku uštvu pomislim da je kartmen možda i u pravu. 2. volim ivkovića čak i kad se ne slažem sa svime što radi. 3. savan i kešelj jebali. 4. (nevezano samo za ovaj meč) krstić i teo i kad nisu na svom nivou su sjajni i neophodni ovom timu i to samo slepac ne vidi. 1
Bata Trokrilni Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 aj brate, ovako je zanimljivije E sasd krece 5 utakmica za prolaz u cetvrtfinale: Nemacka Francuska Spanija Litvanija Turska moramo da dobijemo minimum 3 od 5 za prolaz Kako si to izračunao? Dovoljno je dve dobiti za četvrto mesto. Inače, trebalo bi čudo da se desi, pa da iz ove grupe sve četiri ekipe ne prođu u polufinale, tako da nam i četvrto mesto opušteno igra.
Шарки Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Како је Дуда улетео да јебе маму оном жидову после лакта, плаках! Ђубрад покварена. И што каже овај коментатор, стварно имају брзе руке, јебо те, к'о муња. Очас посла нам пресеку пас! Не знам који им је курац, надам се да ће против Сенегала да се саставе људски. И ГДЕ ЈЕ БОБАН МАРЈАНОВИЋ!? 1
Stolet Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Nije mi najjasnije kako je funkcionisao žreb, pa je došlo do takve podele da jače ekipe iz grupa C i D imaju laganu šetnju do četvrtfinala, tj. Rusija, Slovenija i Grčka upadaju, ostali će da se kolju za četvrto mesto, a realno niti jedna od preostalih ekipa ne zaslužuje mesto među prvih 8 evropskih selekcija.
DBrave Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Kako si to izračunao? Dovoljno je dve dobiti za četvrto mesto. Inače, trebalo bi čudo da se desi, pa da iz ove grupe sve četiri ekipe ne prođu u polufinale, tako da nam i četvrto mesto opušteno igra. 2 pobede su samo teorijski dovoljne za prolaz. Vrlo lako se moze stvoriti krug od 3 ekipe pa da ga tu ispusimo zbog neke kos razlike. Sa 3 pobede od 5 smo sigurica u cetvrtfinalu. Sa 2 treba da drhtimo i zavisimo od drugih.
Grob Bez Dna Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 (edited) onog pninija sam zamrzeo kad je roknuo robertsa u kontri prosle godine u 1/4 finalu evro0lige. a danas mi nije bilo jasno kako ga neko nije upucao do sad. mora bolje od ovoga. danas mi se cinilo da kao da igraju preko kurca, pogotovo teo. mora on bolje. keselj kad bi ubacivao bar dve trojke na svakoj, bilo bi sjajno. mislim da cemo bolji biti protiv ozbiljnijih ekipa. Edited September 2, 2011 by Grob Bez Dna
Baal Posted September 2, 2011 Author Report Posted September 2, 2011 Bobija očekujte protiv Francuske u zoni.
Шарки Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 То ми реци. Знам Бобија, он је из Бољевца, а ја сам тамо провео пола живота малтене. Увек је био огромна сомина, није ни чудо што је стигао до репрезентације.
Stolet Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Od 50 poena Francuske Parker mali ima 24 Nemci skupili 38
Grob Bez Dna Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 noa pokidao dirka i kejmana u defanzivi. bukvalno pokidao. 2 1
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Са'раниће ме Рашић и Тео на фентазију. Imas Rasica na fantasy-ju ?!?
Recommended Posts