vudun Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 vidim, dontaye draper im je za 33 minuta postigao 3 poena, racunajuci i slobodno bacanje... usrecili su se.
Guest Bata Životinja Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Španija prodala Turcima utakmicu, onako raspale jebaće ih svi u sledećoj fazi.
DBrave Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 al nije mi jasno sto su im pustili, sta dobija Spanija predajom te utakmice ?? Turci su ionako prosli dalje posto je Poljsa pobedila Britaniju...
Guest Bata Životinja Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Uzela je turske pare, to je prvi razlog. Drugi je što će Španija uneti pobedu manje u sledeću fazu, i najverovatnije neće biti prva u toj grupi. U tom slučaju, najverovatnije će se sastati sa Srbijom u polufinalu, dok će u drugom biti Litvanija i još neko. A koliko vidimo u poslednje vreme, domaćinu se mnogo gleda kroz prste, i Litvanija izgleda mora da bude u finalu po svaku cenu, pa ne može da igra sa Španijom u polufinalu.
Baal Posted September 5, 2011 Author Report Posted September 5, 2011 Ajde bre šta sude ovi majmuni, svako ko preko pogleda Parkera dobije faul, a Francuzima sude samo mesarske faulove... Svakako moramo da stegnemo odbranu i da pokušamo sa Bobijem zonu u drugom poluvremenu odmah na početku. Francuzi 15 bacanja, mi 5 i to na kraju što je Teodosić iznudio faul na šutu za tri poena.
Mita Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Parker zasticen a na sve to najveci bezobrazluk ono kada zamalo nisu Dudi dali time out kada je trazio
vudun Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 neadekvatno sudjenje, a i dopustili smo neke glupe skokove u napadu. parker = beli medved.
iron will Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 (edited) Судијски критеријум је потпуно неадекватан. Нама свирају скоро сваки контакт, а овим црњама, који су физички много снажнији од наших, пуштају фул контакте... Не смемо са њима да се упуштамо у борбу прса у прса, него треба више да се окренемо пуцању из даљине... Колико видим, црње немају јак шут, већ искључиво иду на поентирање под кошем + бацања. Edited September 5, 2011 by iron will
Nesalomivi Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Sudije jedu govna, a i mi ocajno branimo njihov ofanzivni skok...plus su nas odbranom sabuili u drugoj cetvrtini, nismo imali resenja...tesko cemo ovo dobiti, puno lopti gubimo.
Мајор Гашпар Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Добијамо ако успеју да исконтролишу скок.
Vuk Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 (edited) Nijedan poraz ne moze toliko teshko da mi padne koliko bi ovaj mogao. Iako prolazimo grupu, popizd mi je da se izgubi od crnchuga. edit: KARAJ CRNCE! Edited September 5, 2011 by Vuk 1
vudun Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 UKOCILA SE CRNA JEBENA SLIKA PROPASTI NASE... 3
Mita Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 (edited) JEBEM TI MATER TIJANICU ZA STA TI SRBIJA DAJE PARE DA TI JEBEM SVE U KRVAVU PICKU Edited September 5, 2011 by Mita 2
Night Prowler Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Stream: http://www.sportlemon.tv/v-2/10/4/v-300495.html
Мајор Гашпар Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 РТС одрађује ово скроз професионално.
Nesalomivi Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Sad cemo praviti faul u poslednjim sekundama i naravno gubimo...jebem ti zivot, uvek moram da zivce gubim...
Vuk Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 (edited) Ako nishta drugo, Sharenac lepo vodi. Edited September 5, 2011 by Vuk
Nesalomivi Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Produzeci, jos malo gubljenja zivaca, uh...
Мајор Гашпар Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Добијамо ово...чамугари нису умели да искористе поклон неспортску. 1
Baal Posted September 5, 2011 Author Report Posted September 5, 2011 Ajmo bre, jeste da Teo ima 5 penala, al' ubeđen sam da ovo možemo da dobijemo. Serem se u RTS.
Mita Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Sada ce biti zajebano bez Teodosica,ali mislim da mozemo,samo da odmah izbacimo Nou i onog lika na T sto isto ima 4 licne.
Мајор Гашпар Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Психо Рашић решава. Срање...што не направише фаул? Било је времена...
metal guru Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 MAAAAA DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ
Recommended Posts