Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

Španija prodala Turcima utakmicu, onako raspale jebaće ih svi u sledećoj fazi.

Posted

al nije mi jasno sto su im pustili, sta dobija Spanija predajom te utakmice ??

Turci su ionako prosli dalje posto je Poljsa pobedila Britaniju...

Guest Bata Životinja
Posted

Uzela je turske pare, to je prvi razlog. Drugi je što će Španija uneti pobedu manje u sledeću fazu, i najverovatnije neće biti prva u toj grupi. U tom slučaju, najverovatnije će se sastati sa Srbijom u polufinalu, dok će u drugom biti Litvanija i još neko. A koliko vidimo u poslednje vreme, domaćinu se mnogo gleda kroz prste, i Litvanija izgleda mora da bude u finalu po svaku cenu, pa ne može da igra sa Španijom u polufinalu.

Posted

Ajde bre šta sude ovi majmuni, svako ko preko pogleda Parkera dobije faul, a Francuzima sude samo mesarske faulove... Svakako moramo da stegnemo odbranu i da pokušamo sa Bobijem zonu u drugom poluvremenu odmah na početku.

Francuzi 15 bacanja, mi 5 i to na kraju što je Teodosić iznudio faul na šutu za tri poena.

Posted (edited)

Судијски критеријум је потпуно неадекватан. Нама свирају скоро сваки контакт, а овим црњама, који су физички много снажнији од наших, пуштају фул контакте... Не смемо са њима да се упуштамо у борбу прса у прса, него треба више да се окренемо пуцању из даљине... Колико видим, црње немају јак шут, већ искључиво иду на поентирање под кошем + бацања.

Edited by iron will
Posted (edited)

Nijedan poraz ne moze toliko teshko da mi padne koliko bi ovaj mogao.

Iako prolazimo grupu, popizd mi je da se izgubi od crnchuga.

edit: KARAJ CRNCE!

Edited by Vuk
  • Upvote 1
Posted (edited)

JEBEM TI MATER TIJANICU ZA STA TI SRBIJA DAJE PARE DA TI JEBEM SVE U KRVAVU PICKU

Edited by Mita
  • Upvote 2
Posted

Sada ce biti zajebano bez Teodosica,ali mislim da mozemo,samo da odmah izbacimo Nou i onog lika na T sto isto ima 4 licne.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...