Vuk Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 (edited) JEBEM TI SVE DA TI JEBEM Savane, jebao te levi zicer desnom. Edited September 5, 2011 by Vuk
Baal Posted September 5, 2011 Author Report Posted September 5, 2011 Idi bre Savane u pičku materinu, zicer omašio!
Мајор Гашпар Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Нема везе, терај даље. Не бих ја овде никоме замерао. Тек предстоји кланица. Иначе, најбоља утакмица на првенству до сада. 2
Srlandand Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Savanu srecan rodjendan i glavu gore, vadio nas je iz govana u prethodnim mecevima, a ovo se i najboljima desava! Keselj im jebao mater, a ja Tijanicu smrdljivom! 2
Elldamar Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Ma opusteno, ionako ce ove senegalce da obrisu neki Rusi ili tako nesto ... Bitno je da ni ovi pederi nisu bolji od nas, tako da idemo dalje ... Bijemo cigane i mudzahedine i pravac polufinale!!!
Ozziris Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Samo je keselj igrao kad je trebalo..niko ni do pola nije odigrao ko juce.
metal guru Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 (edited) mnogo mi je krivo sto smo izgubili, nisu momci zasluzili. Al ajde, bolje sad nego kasnije. Edited September 5, 2011 by metal guru
Mita Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Nisu igrali lose,nadam se da cemo se sastati sa njima u finalu malo da im Duda pokaze neke stvari.
Baal Posted September 5, 2011 Author Report Posted September 5, 2011 (edited) U novoformiranoj grupi svi imaju po 2 boda... Biće svašta. EDIT: Zajebah se, Francuzi 4. Edited September 5, 2011 by trenje
Nesalomivi Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 U poslednjih minut i po, mi od 4 bacanja, promasimo 2, camuge pogode sva cetiri, to je presudilo...i jos promasimo zicer...Nema veze, samo da dobijemo Turke, i idemo u ce6tvrtfinale
Baal Posted September 5, 2011 Author Report Posted September 5, 2011 Nije tačno... Zavisi i od ostalih rezultata u grupi, da bismo bili 100% sigurni treba da pobedimo dve utakmice.
vudun Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 CRNI JEBENI RODJENDAN DUSKOVE PROPASTI... desava se i najvecim igracima, a dusko je ako ne najbolji, ono najkonstantniji igrac ove reprezentacije. uvek sam mrzeo francuze, kako u fudbalu, tako i u kosarci. mada, ovo i nisu francuzi... odlicno su istrcavali kontre veceras, to inace dobro rade. s druge strane, oni trojku nisu znali ljudski da pogode. nema veze, ide se dalje, bice jos teskih utakmica.
Stefan34 Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Nije tačno... Zavisi i od ostalih rezultata u grupi, da bismo bili 100% sigurni treba da pobedimo dve utakmice. Je l` prvu sa Litvanijom igramo? Jebeno. To sto kazes, 2 su za 100% prolaz, ali ne ocekujem da Turci naprave iznenadjenja, a Nemci bas moraju da se cupaju.
Defunctus Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 U novoformiranoj grupi svi imaju po 2 boda... Biće svašta. EDIT: Zajebah se, Francuzi 4. ..i Nemci 0.
Baal Posted September 5, 2011 Author Report Posted September 5, 2011 Idealno bi bilo kada bi Nemci pobedili Tursku, a mi Turke i onda mislim da smo sigurni...
vudun Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 janicarima se svetimo za ono od prosle godine...
Angelystor Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Bemmu krv i sve, nije moralo ovako da nam se vrati na kraju... A da nas htelo celu tekmu k'o nikad, jeste. Svaka jebena cast u svakom slucaju, uzivanja i grickanja bilo napretek, posebno tokom raido prenosa... Utakmicina ovo bese, a oni slepci danas na sajtu proglasili Slovenija-Rusija kao mec dana, yeah right...
El Karnisero Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Французи имали више среће него црнаца. Опуштено добијамо Турке и верујем још бар једну. Не бринем се ја ни за шта пре полуфинала. 2
Elldamar Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Haha jeste provalili rezultate u nasoj grupi: svi dobili/izgubili sa po pola kosa xD
Stefan34 Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Французи имали више среће него црнаца. Опуштено добијамо Турке и верујем још бар једну. Не бринем се ја ни за шта пре полуфинала. :haha:
Sreta Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Ja umro , ko me jebe ... Sada slede produzeci kod mene ....... http://www.cartils.com/news/wp-content/uploads/2011/05/Jelen-Pivo.jpg
Recommended Posts