Jump to content

Evropsko prvenstvo u košarci - Litvanija 2011.


Baal

Recommended Posts

Nego, koji od vas manijaka mi je danas poslao poruku "BILO JE 10-2"? :haha: Sad tek vidim da mi je stiglo na stari broj telefona.

 

 

Ja :haha: U isto vreme sam i Kuruzu poslao :haha:

 

 

 

Ја оплаках кад ми је стигла порука. :haha::haha:

 

 

Теодосић идиот, треба да се гледа његов индекс, а не поени и остало. Гарантујем да нема индекс преко 10, 15.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako njih dobijemo za protivnika, gazimo kao plitak potok jer imaju komplex, dok ce nas Ruje pregaziti kao Berlin 45te.

 

Ма какви,нису Руси јаки уопште. Додуше до сада су све играли са другоразредним екипама па су одморнији од нас,то може да им буде адут.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nek mi se napuše sudije, a i Teodosić zajedno sa njima, kurčine za sva vremena. Onakav kriterijum suđenja gde dopuštaju Turcima da biju, a nama za istu takvu odbranu sude faulove, je strašan i to pokazuje koliko više nemamo uticaja u Fibi. Nije Lamonika toliko loše sudio, on je klasičan glumac i sebe stavlja u prvi plan, dok nas je slovenački sudija uništio. Elem, Teodosić je tempirana bomba, koliko je dobro odigrao u prvom poluvremenu, toliko je odigrao katastrofalno u drugom, on podhitno mora da povuče ručnu. Tepić je igrač utakmice, zapravo naš najkonstantniji igrač na ovom prvenstvu. Bjelica solidno odigrao odbranu, Marković je isto bio presudan, pogotovo što je pogodio onu trojku kada nas ništa nije išlo, vrlo zahvalan timski igrač. Kostarika konačno odigrao pravu rolu bekap centra. Kešelj pogubljen, a Savan konačno proradio.

 

Protiv Rusa će biti zajebano, oni kreću sa Hrijapom na 3, Kirilenkom na 4 i Mozgovim na 5, ko uhvati loptu pored njih, pričaće. :) Lakše bismo pobedili Makedoniju nego Rusiju.

 

Inače, ako igramo protiv Rusa kao protiv Turaka danas mi nemamo šta da tražimo. Rašić nam baš fali i to se videlo na ovoj utakmici.

 

 

Btw. Životinja je u pravu kada je rekao da smo druga liga na ovom prvenstvu.

 

Svaka ti ja mjestu ali si ovo za Tepića lupio. Krstić je neuporedivo konstantniji od njega, korisniji i bolji na ovom prvenstvu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Мени то никако не иде у главу. Сви нас убише најпростијом акцијом. Па јебем му матер,изађе центар на секунд,бек се врати и онда се и центар врати. Није нека наука.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pre su Divac i njemu slični dominirali , sada se traže drugačiji profili.

 

Visoko + moćno. Takvi nam trebaju.

 

 

Gde mozes da uporedjujes Kostu i Divca kada veze nemaju jedan sa drugim. Divac je pod kosem bio olicenje brzine i snage. Jedini koji je mogao da cuva Seka. Pri tome imao dobar sut, a davao i trojke veoma cesto i u kriticnim momentima takodje. Balvan nema nista od toga i nikada nece ni imati. Takvim centrima nikada nije ni bilo mesto u svetskoj kosarci. Sta mislis da je divac sada u nasoj reprezentaciji da li bi mogli onako da se setaju kroz reket? Pljustale bi banane ko da se igra u Ekvadoru!!!:bigblue:

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ако је Топић смешан, шта рећи за тебе?

 

Ko mi kaze? :bigblue:

 

Mislio sam da je covek imao smesan stil, a ne da je smesan kao igrac. Uvek je za mene on bio velicina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...