Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Je l' si gledao ti Ruse koliko jadno izgledaju celo prvenstvo? Svejedno nam je jer su iste jačine i Makedonija i Rusija na ovom prvenstvu, mi jedino možemo da pobedimo ako igramo svoju igru, da igramo protiv Rusije i Makedonije kao drugo poluvreme protiv Turske ispušili bismo za sve pare. Dobijamo lagano Ruse, tj. ako bude 10-2 na početku.

Edited by trenje
Posted

Je l' si gledao ti Ruse koliko jadno izgledaju celo prvenstvo? Svejedno nam je jer su iste jačine i Makedonija i Rusija na ovom prvenstvu, mi jedino možemo da pobedimo ako igramo svoju igru, da igramo protiv Rusije i Makedonije kao drugo poluvreme protiv Turske ispušili bismo za sve pare. Dobijamo lagano Ruse, tj. ako bude 10-2 na početku.

Apsolutno se slazem

Posted (edited)

Ciljam da cemo Ruse jos lakse dobiti nego Makedonce, isto tako je i Litvancima lakse protiv Makedonije. Ipak je to jugoslovenska tj SSSR skola.

Edited by Srlandand
Posted

realno i mi smo izgledali jadno na dosta meceva...

Jesmo, na poslednja četiri, ali pogledaj protivnike Rusa, a pogledaj naše protivnike... Rusi su igrali sa kikiriki ekipama.

Posted

Македонци су били бољи избор јер им је тања клупа, реално и први тим је слабији.

Кога брига како су Руси играли до сада (као да смо ми били бољи). Сад креће права кошарка, без калкулисања.

Posted

U četvrtak igramo sa Rusima, a ja pre toga s jednom preslatkom Ruskinjicom, pa ćemo videti kom obojci, kom opanci. :wub:

nabice te 30 razlike.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...