Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

ne brinite, biće vam Porodično blago na RTS SAT

Posted

У 5 има Шпанија - Словенија, а у 8 су Македонија - Литванија.

Незанимљиво. У обе утакмице се унапред знају победници.

Posted

Много би било. Маћедонци могу бити презадовољни што су догурали довде. Мислим да Литванија добија рутински.

Posted

Реално има Литванци да их покидају,ал' наравно навија се за Македонце. Иста ситуацију и на другом мечу,Шпанци ће вероватно да одеру коњушаре,али Урош Слокар увек може да изненади! :rockdevil:

Posted

Makedonci mogu da ih dobiju samo ako ih zadrže na 65 poena, a svi znamo koliko je to moguće.

Inače, slušao sam Pera Antića na SOSu, kaže "će da dobijete 100%, vi imate Dudu, Duda je mozak ekipe, bar da ja imam 1% njegove pameti" :haha: Car.

Posted

Navijam za MKD, ali sanse su im mozda 30%. Mada ko zna, ako stane sut Litvancima, moze svasta da bude. A pri tom moraju da se paze Valanciunasa. Nadam se da ce da prirede iznenadjenje.

Mi smo jaci od Ruja, Duda namerno prepusta ulogu favorita njima, prica o povredjenim igracima da ih malo uljuljka. A onda cemo da ih laganini dobijemo> Na centru su jako tanki, izbacimo Mozgova i to je pa pa za Ruje

Posted (edited)

Meni bilo zao da gledam one Slovence i njihove napade u drugom poluvremenu, sta su ti ljudi sve uspeli da promase...

Edited by Srlandand
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...