Schneider Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 hendikep na MAK +10.5,mislim da su ih malo potcenili.
serblackbeard Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Проблем је што чокалије имају петорку и то је све што иоле вреди у екипи. Овај Чековски их скроз упропасти, не може вола да убоде. Ако чак и дођу у ситуацију да добију Литванију, судије им неће дати.
Schneider Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Evo poen zaostatka ali pitanje je imaju li petlje za pobedu.
Bata Trokrilni Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Imam utisak da će Litvanija da dobije na mišiće, kao i Rusija pre toga. Šteta za Makedonce ako tako bude.
serblackbeard Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Неће ваљда да изгубе опет у задњој секунди. Заслужили су да прођу.
Bata Trokrilni Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-4xdfEzFbrc
kuruz Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Makedonci mogu da ih dobiju samo ako ih zadrže na 65 poena, a svi znamo koliko je to moguće.
Baal Posted September 14, 2011 Author Report Posted September 14, 2011 Makedonci mogu da ih dobiju samo ako ih zadrže na 65 poena, a svi znamo koliko je to moguće. POJEO SAM GOVNA ŠTO SAM REKAO DA JE NEMOGUĆE OVO
Routasydän Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Navijam za MKD, ali sanse su im mozda 30%. Mada ko zna, ako stane sut Litvancima, moze svasta da bude. A pri tom moraju da se paze Valanciunasa. Nadam se da ce da prirede iznenadjenje. Bravo Makedonijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bravo! Posle sa nama da podele megdan za trece mesto i bronzu. Svaka cast momci!!!!!
Srlandand Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 MAKEDONIJA :rockdevil: Drago mi k'o da smo mi dobili! Inace, onaj selektor Litvanije ima pateticniji izraz lica cak i od Vucica 1
Baal Posted September 14, 2011 Author Report Posted September 14, 2011 Mada, bila mi je dobra procena za ovih 65 poena. Jebote, kako su dobru odbranu odigrali. Ona odbrana pika gde četvorka (Pero Antić) ide na centra, a centar (Samardžiski) ide na četvorku, kakva priprema utakmice. Bravo Makedonci, tako se brani pik, isti pik kojim nas je Litvanija urnisala.
Bata Trokrilni Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Bravo Makedonijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bravo! Posle sa nama da podele megdan za trece mesto i bronzu. Svaka cast momci!!!!! Ma u finalu da podelimo megdan.
Мајор Гашпар Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Каква муда имају ови Македонци. Радовао сам се као да је Србија у питању. Улепшали ми вече...боли ме курац и ако Бајерн киксне против Карнисерове момчади.
Butterfingers Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Jbt svaka im čast! Kako su se samo pokakili na ove litvance U životu nisam gledao ovakvu tekmu. Makedonci su napravili džunglu na terenu
oʞɾoƃ Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 PIŠAJ PO LITVANCIMA Ništa lepše nego kad ispadne domaća reprezentacija. Osim kad ispadnu Španci sa nekog prvenstva u nekom sportu, to je bolje od seksa.
kuruz Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Osim kad ispadnu Španci sa nekog prvenstva u nekom sportu, to je bolje od seksa. Или Звезда у јулу. 2
DBrave Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 ovo mogu samo da uporedim sa tekmom kada je Partizan dobio Barsu, 2 sjajne utakmice, da se snime videorekorderom
Rehabilitovani Bagrem Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Bravo braco slovenska,karajte germane!!! Jos sutra da padnu rusi i francuske camuge,meni dosta
Grob Bez Dna Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 (edited) aaaaaaa, nervirao sam se i navijao kao da je partizan igrao baale, slazem se sa odbranu oko pika. ne bih da pljujem, ali mi igramo malo zastarelu kosarku. npr, ne secam se kad nam je prosao pik poslednji put. i da, nikad mi nece biti jasna bjelicina uloga, kao ni pozocija koju igra. taj covek nema izdefinisanu poziciju. kakav kurac krilo, o pleju necu da pricam. uhvati po neku loptu, ali to je malo. Edited September 14, 2011 by Grob Bez Dna
iron will Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Добро је што је Литванија испала, сада нам се повећавају шансе за освајање медаље... Иначе, не заносите се с љубављу према БЈРМ-овцима, убише нам краља '34. Лажна нација је лажна. Плус имају и црњу. 1 7
Angelystor Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Makedonci mogu da ih dobiju samo ako ih zadrže na 65 poena, a svi znamo koliko je to moguće. Bole ga kurac da si u poen pogodio Jos samo da si verovao u svoju prognozu, lepo bi se opario Jedva cekam polufinale...sad mi se vise gleda Makedonija-Spanija nego nas sutrasnji duel hah...
metal guru Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Svaka cast Makedoncima, a ja sam debil sto nisam gledao
El Karnisero Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PD6pp1l_Kuw МАКЕДОНСКИ МЕКЕЈЛЕБ,КИТА ШАРЕНА! Јеботе нервирао сам се као наши да играју. Какво свршавање по фаци,несрећни Литванци су прошли горе од Сузане Манчић. САМО СТОЈАНОВСКИ! 1
Rehabilitovani Bagrem Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Добро је што је Литванија испала, сада нам се повећавају шансе за освајање медаље... Иначе, не заносите се с љубављу према БЈРМ-овцима, убише нам краља '34. Лажна нација је лажна. Плус имају и црњу. Odluci se,jel nam ubise kralja nemci,hrvati ili makedonci?Ispadne da je bila urota svih njih+jevreja. I meni je smesno za crnju sto im igra,al to su kriva pravila FIBE koja ne zabranjuju da igras za reprezantaciju cim dobijes pasos,trebalo bi makar 2 god da uvedu zabranu da se od dobijanja pasosa ne moze igrati za reprezentaciju.Inace ce svi osim nas i rusa da imaju crnce.Bese i crnogorci imaju nekog.
Recommended Posts