Jump to content

Evropsko prvenstvo u košarci - Litvanija 2011.


Baal

Recommended Posts

Katastrofa.Apsolutna i potpuna katastrofa.Prva cetvrtina je najveca sramota srpske kosarke u njenoj kompletnoj istoriji.Kao da su grci protiv Angole igrali.Za ovako nesto apsolutno nema opravdanja,ni jucerasnji poraz,niti motiv...zbog ove utakmice propustamo olimpijske igre,i neko definitivno zbog toga treba da plati.Debelo.Blamaza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rekao sam da se završi utakmica protiv Grčke pa da napišem nešto.

 

Kao prvo, hvala Dudi za prethodne dve godine koje su bile stvarno sjajne.

 

Ali, uvek postoji ali. Dudino vreme je prošlo. Ove godine smo igrali bukvalno najružniju košarku od svih timova. Bez odbrane, građenja koša, skokova... Da li ste videli ijednu akciju za nekog beka? Ja nisam. Kešelj nam najbolje šutira na ovom prvenstvu i ne postoji akcija za njega. Imali smo dve akcije, pokušaj pikenrola i drugi pokušaj pikenrola aka takozvane rogove. Totalno bezidejno, daj Teodosiću loptu pa šta god da uradi. To je isključivo Dudina greška.

 

Druga Dudina greška, selekcija igrača. Rakočevića je morao da pozove. Miličića i Jarića ne, oni su idioti i to su pokazali bezbroj puta (iako bi nam značili obojica). Rakočević je naš najkonstantniji šuter, ali Duda zbog svoje sujete nije hteo da ga zove. Što se tiče Raduljice - nije imao povredu nego je ispalio Ivkovića zato što ga je prošle godine otpisao i stavio Mačvana umesto njega. Raković NIJE imao privatne probleme već je situacija bila sledeća, Raković je trebalo da nađe nov klub i odmah je u priču upao Duda sa Zalizanim (Ražnatovićem) da mu sredi neki transfer i to u Olimpijakos šta je Raković odbio i oterao Dudu u tri lepe. Veličković, Veličković... Pričano je da je ima povredu itd, a pre 5 dana odigrao pripremnu utakmicu za Real i postigao 14 poena. Vodio je Bobija koji nije video teren sem protiv Španije, a otpisao Tripkovića, da mi je znati koji je kurac vodio Bobija ako nije hteo da ga pusti da igra. So na ranu je bila izjava Ivkovića posle 5 dana prvenstva da Marjanović nije fizički spreman. Pa, zašto ga je vodio? Tvrdim da je drvo Mile Ilić bio bolja opcija nego on.

 

Treća Dudina greška, davanje onolike slobode Teodosiću. Ne krivim toliko Teodosića, jeste da me je iznervirao milion puta na ovom prvenstvu, ali je Duda taj koji mu dozvoljava da se onoliko kurči, da se dere na sudije sa klupe, dobija tehničke, poziva akcije Stefanu Markoviću dok je ovaj na terenu...

 

Opet se vraćam na selekciju igrača... Lučić i Nedović su morali da budu u 12, a kamoli na širem spisku.

 

Vreme je za promene, nećemo igrati na OI, nažalost, ali za to vreme moraju da se stvaraju igrači i mlađi da se ubacuju u vatru što ranije.

 

Igračima zameram što se nisu dovoljno borili. Izgubiš pa izgubiš, ali da igraš totalno bezvoljno kao Mokini moskitosi, to mi nije jasno. Inače, mislim da je svima jasno koliko je Tepić bitan igrač za reprezentaciju i koliko je dobro igrao ove godine, šteta što se povredio na bizaran način.

 

Jedva čekam da počne NLB u košarci, ali me pored reprezentacije plaši to što treneri neće da ubacuju mlađe igrače, tipa Bogdanovića i Miljenovića u Partizanu, a biseri su naše košarke. Miljenović igra kao Dražen, neverovatna je sličnost sa njim, što po izgledu, što po igri... To što neko priča da nije dovoljno fizički spreman to nije bitno, može imati bar po 5 minuta. Kako je Dule puštao Aljošu, Đeknu, dok Jovanović u Partizanu neće da pusti Bogdanovića. Videćemo, da ne prelazim sada na klubaštvo.

 

Još jednom, Duda je veliki trener i hvala mu za sve, ali vreme je za promene.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So na ranu je bila izjava Ivkovića posle 5 dana prvenstva da Marjanović nije fizički spreman. Pa, zašto ga je vodio? Tvrdim da je drvo Mile Ilić bio bolja opcija nego on.

 

 

 

Рашко Катић је измислио кошарку за обојицу.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veličković, Veličković... Pričano je da je ima povredu itd, a pre 5 dana odigrao pripremnu utakmicu za Real i postigao 14 poena.

 

Za ove igrace jedini info koji sam mogao da proverim je ovaj, a na sajtu Reala nista o ovome, tek im valjda danas prva pripremna. Koja to utakmica bila? A i od pocetka prvenstva je proslo 20 dana vec, normalno da valjda krenuo sa nekim da trenira/igra...

 

Za Lucica i Nedovica pretera, daleko su oni...

 

Kako bilo, Duda mora ici...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

Ako je igrao pre pet dana to znači da je mogao igrati protiv Turske i Rusije, a ne bi mu bilo mnogo teško da i kljakav bude bolji od Marjanovića

Share this post


Link to post
Share on other sites

Јебеш ми све, мене је бата Пера одушевио с оне три тројке са по 8 и по метара. Такође, Галеб је, по мени, кошаркаш са најсиловитијим улазом на свету. Чика Дуле је магија, открио маленог црњу у једном омаленом и исподпросечном турском клубу. Врати нам се, Дуле! Недостајеш.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Рашко Катић је измислио кошарку за обојицу.

 

Наравно. Рашко је табаџија. Ми таквог нисмо имали у екипи.

Имали смо једног екстра центра, једног који игра 3 минута да Крле мало одмори и Бобија који је дрво најобичније.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...