El Karnisero Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Ко бре овамо пролази,Бугари,Грузија или Украјина?
Mita Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 (edited) Group E 1. France 2/0 4 2. Serbia 1/1 3 3. Spain 1/1 3 4. Turkey 1/1 3 5. Lithuania 1/1 3 6. Germany 0/2 2 Group F 1. F.Y.R. of Macedonia 2/0 4 2. Russia 2/0 4 3. Slovenia 1/1 3 4. Greece 1/1 3 5. Georgia 0/2 2 6. Finland 0/2 2 Ne razumem sta se desava dalje?Dve najbolje ekipe iz grupe prolaze dalje pa igraju polufinala ili sta? Edited September 5, 2011 by Mita
Rehabilitovani Bagrem Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Retardiran sam za sport,ni ne pratih prvenstvo.Ulazim u sobu i vidim na TV-u igraju nasi protiv nekih.Hebote 4 crnca i jedan melez u protivnickoj ekipi. Ono,mora da je Nigerija,al znam da je Evropsko prvenstvo.Naravno Francuzi.Jebes tu ekipu kada im igraju sve crnci. Vidim i da ih imaju i hrvati i crnogorci u reprezentaciji.Nisam rasista,ali mi je totalno lejm da dovlace tamo neke da igraju za njih.White man cant jump i ostale fore.bahhh... 2 2
El Karnisero Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Ово отприлике изгледа као прва и друга лига. Смешно.
Angelystor Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Gruzija, Finska i Makedonija, ma daaaaaaj....
Baal Posted September 5, 2011 Author Report Posted September 5, 2011 07.09. - Srbija - Litvanija (verovatno u 20h) 09.11. - Srbija - Španija 14:30h 11.09. - Srbija - Turska (verovatno u 17h) Serem ti se u ovaj termin u 14:30h protiv Litvanije. Zajebano je što igramo prve dve protiv Litvanije i Španije, ako izgubimo obe protiv Turske će biti veliki pritisak...
Geralt of Rivia Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Steta jebena...Savan kao da nije ocekivao loptu pod kosem, totalno se pogubio kad je promasio. Jebi ga...Nema veze, desava se i najboljima, bice bolje mozemo mi da se nosimo ovamo sa Litvancima i Turcima jebenim, dok sa Spancima ce biti kidanja, kao i uvek. A ova F grupa je smesna u picku materinu,mnogo lose ovaj zreb uradjen. Prosla Finska i Gruzija? A Makedonija nosi 4 boda? Koji kurac...ma boli nas uvo, ako prodjemo drugu rundu sa ovim balvanima nece biti problema.
El Karnisero Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Мени је драго што су овако групе испале.Па нисмо ми репрезентација која треба да гледа на жреб. Србија треба да се коље са најјачима.
DBrave Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 (edited) Gruzija, Finska i Makedonija, ma daaaaaaj.... aj se ne bunim, samo da udjemo u cetvrtfinale i tu idemo na nekoga iz ove B divizije a cetvrtfinale je uvek najvaznija utakmica na prvenstvu edit: a vec je Trenje okacio raspored, uzavrela tema Edited September 5, 2011 by DBrave
Angelystor Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Odlicno je sto ce da imamo jake utakmice, ali je gre'ota npr. sto ce npr. Nemci i Turci da ga ispuse za top8, a proci ce Makedonija... 1
Grob Bez Dna Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 genijalna akcija, ustajemo iz fotelje... i za glavu se hvatamo
Srlandand Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Za Turke mi nije zao! Njih treba diskvalifikovati sa sledecih deset takmicenja mamu im jebem. Ali ipak, grupa 2 je stvarno presmesna, mislim da Finci i Gruzijci nisu ni znali da imaju reprezentaciju pre prvenstva 1
Bata Trokrilni Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Nije Savan kriv. Nije ta akcija ni planirana da je on završi, imali smo sreću da se uopšte našao na mestu, pa nesreću da je promašio. Krivo će mi biti ako izgubimo i od Litvanije i od Španije, znam da će se naši lavovski boriti, opet će biti na jednu loptu.
Baal Posted September 5, 2011 Author Report Posted September 5, 2011 Mi smo sada od Litvanije bolji jedno 10 razlike... Ali tu razliku će nadoknaditi publika i sudije odmah.
Stefan34 Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Mi smo sada od Litvanije bolji jedno 10 razlike... Ali tu razliku će nadoknaditi publika i sudije odmah. Управо тако. Но та утакмица се може добити.
Bata Trokrilni Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Ma, Špance da roknemo, to bi tek bilo korisno. Sad kad su izgubili od Turaka, lepo bi im legao još jedan poraz.
El Karnisero Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 А замислите да и једне и друге добијемо!Што би то било супер!
Butterfingers Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Ova reprezentacija prosto odusevljava i daje primer kako se pristupa igri i kako se srcano igra kad se nosi sveti dres. Ja jos nisam cuo da je neko kukao na zreb, sudije ili nesto tako svojstveno onima sto trckaju po travnatom terenu. Svaka im cast! 4
jerotimije Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 srcano igra kad se nosi sveti dres. 4
El Karnisero Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 На блеку нестало нутеле па си свратио?
Geralt of Rivia Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Ma, Špance da roknemo, to bi tek bilo korisno. Sad kad su izgubili od Turaka, lepo bi im legao još jedan poraz. Gasol nije igrao za Spance,a u poslednjoj cetvrtini su postigli samo 2 poena. Vidi se da su igrali preko kurca, ali nema sumnje, bice oni ozbiljniji u ovoj rundi, mene jedino oni plase a za ove ostale se i ne brinem toliko.
jerotimije Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 На блеку нестало нутеле па си свратио? NIKAD NUTELA, SAMO CIPIRIPI... VRAG TI SRICU ODNIJO!
oʞɾoƃ Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 KO PROZIVA BLACK METAL DABOGDA MU ĐECA NA ADŽOVE VRBE IZAŠLA SVAGDA PRED SOBOM ĐAVOLA VIDIM 666
Recommended Posts