vudun Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 (edited) sta je bre ovo? opalio je bjelica ili sta? evo vam jos da se drazite: http://www.champgirls.com/ Edited September 6, 2011 by vudurinator
Hail Metal Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Velickovic ne bi promasio ! Promasaj koji nas kosta olimpijade. 1
Sreta Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Ako ne prodjemo grupu , znaci ako izgubimo sve 3 ili eventualno dve utakmice jos , ni ne zasluzujemo da idemo na olimpijadu . Isprcacemo sve sto je ostalo isfolirano u grupi .
Baal Posted September 6, 2011 Author Report Posted September 6, 2011 Cenim da će biti sutra puno otvorenih šuteva, skupljaće na Krletu konstantno. Pogrešio sam u proceni za Marjanovića i Francuze, on verovatno neće videti ni sekund tekme do kraja prvenstva. Bekovi su im izneli sve ove utakmice, a cela ekipa je šutirala preko 50% za 3 poena.
DBrave Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Nesto sam razmisljao da je isao Rakovic umesto Bobija, ova utakmica sa Francuzima bi drugacije izgledala. Verujem da bi oni uhvatili bar 5 ofanzivnih lopti manje
Schneider Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Nesto sam razmisljao da je isao Rakovic umesto Bobija, ova utakmica sa Francuzima bi drugacije izgledala. Verujem da bi oni uhvatili bar 5 ofanzivnih lopti manje Ako cemo iskeno ja ne znam koji vrag ga je i vodio. Sta mu sluzi, samo za pljeskanje dlanovima.
Guest Bata Životinja Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Stvarno, zašto je Raković otpao?
Butterfingers Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Pisao je neko već. Neka fora sa menadžerima, šta već...
vudun Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 bobi je poveden vise preventivno, ako se kojim slucajem neko od centara povredi. perovic je tata mata za njega.
Butterfingers Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Jeste. Al' su obojica mlate zamlate.
Guest HEFEST Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Dva lika koji najvise podbacuju su Perovic koji je truba dragaceva i Teodosic koji jedva ubode par poena i koji ima neke asistencije koje skoro da anulira izgubljenim loptama. Skoro kao da i ne igra covek. Mislim da bi nam bilo bolje da ovu dvojicu Ivkovic uopste i ne ubacuje sem ako ne mora da odmori neke igrace malo. Teodosic je na nekoj gudri provereno. Onakvi sutevi se ne vidjaju ni kod dece do 4. osnovne.
Јарослав Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Ајде не кењај за Теодосића. Човек је најбољи асистент првенства. Крстић ни пола досадашњих поена не би убацио да му Тео не асистира.
Captain Spaulding Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Ruku na srce , moje objektivno misljenje je da je Teo pun sebe i jako tera po svome i da je jako razmazen i kratkog fitilja. Ne ide mu sut , par lopti je izgubio a ne mislim na 2 , nego na vise. Vise nije toliko siguran a trojke su mu jako slabe. Ali svaka mu cast za asistencije , iako ima vise aduta.
El Karnisero Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 (edited) Да је Дуда тебе звао добили би Французе. Проверено. Едит:Мислио сам на овог бога подземља и јуметала. Edited September 7, 2011 by El Karnisero
Мајор Гашпар Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Лаловић би уз Теа био први стрелац.
Guest HEFEST Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Ајде не кењај за Теодосића. Човек је најбољи асистент првенства. Крстић ни пола досадашњих поена не би убацио да му Тео не асистира. Pa racunaj sam. 7-8 asistencija na zadnjoj tekmi, 4-5 izgubljenih lopti i neki promasaj. Rezultat nula. Markovic na kraju asistirao kao i Teodosic. Imao covek 6 asistencija bez tuh silnih izgubljenih lopti, a i u poenima ne zaostaje mada covek realno nikada ne sutira skoro. Da ne igra Teodosic neko drugi bi imao asistencije. Ne moze se igrati tako i non stop dobacivati ludacki. Koliko puta je sam nerezonski bacio njima loptu u ruke bez ikakve potrebe? Neka se covek malo konsloduje u glavi pa neka igra. Nemam nista protiv. 1 1
Mita Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Sve sami treneri na yumetalu. A niko profesionalac.
El Karnisero Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Осим Ефенберга. Али он је суспендован па се тренутно не рачуна.
Guest HEFEST Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Да је Дуда тебе звао добили би Французе. Проверено. Едит:Мислио сам на овог бога подземља и јуметала. Ja trojke nikada ne masim pa ni sa 9 i 10 metara. To sam ceo zivot vezbao. Asistencije mi nisu jaca strana jer sam klasican suter. I 100% je da bih imao veci procenat suta od njega. Ne kazem da sam bolji igrac. Daleko od toga, ali da imam bolji sut to stoji.
Recommended Posts