WoS Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 To je to,makar se nismo obrukali.Jbg fali nam jedan jak centar. Rakovic, Milicic... Sto je najgore i imamo ih ali jbg. I Teodosic bi mogao malo manje da se izdrkava, selekcija suta mu je kurac. Svaka cast njemu ali u kljucnim trenucima je los
Bata Trokrilni Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 I, kao što sam rekao na poluvremenu: Mislim da naši treba polako da se spremaju za meč sa Grčkom, koji će biti odlučujući za plasman na turnir za OI.
Мајор Гашпар Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Готово...јбг. Да сам тренер и да сам у ситуацији да бирам између Мекејлеба и Теодосића (рече неко први играч Европе ), не бих размиљао - Мекејлеб. Какав Теодосић, који курац...колико је добар, толико му треба да сјебе екипу кад је најпотребније. Курац од тимског играча. Но, није битно...ову утакмицу су завршиле повреде наших бекова. Остаје да се изборимо против Грчке за те квалификације.
Grob Bez Dna Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 nisam ni ocekivao da dobijemo bez naseg najboljeg igraca na ep-u. teo se izdrkava. nek se izdrkava na maji, jebo ga konj. tesko cemo i grke dobiti.
BlowCape Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Samo da sutra, ako se desi da izgubimo od Grcke, ne ispali Duda, onda do kurca. Ponovo ispocetka krecemo...
iron will Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Шта је овом Теодосићу глави, питам се... Потпуно је полудео од варања жене. Са друге стране, скакање нам је било очајно. Слаб скок у одбрани + изгубене лопте у нападу, то је пресудило.
LoveHateLove Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Teodosicu su samo kurve u glavi, nema sanse da covek bude onako mrtav ladan a da nije to u pitanju, jebo te bog imas utisak da mu je isti kurac i kad gubimo sa 20 i kad pobedjujemo sa 20 razlike...
Baal Posted September 15, 2011 Author Report Posted September 15, 2011 Dudino vreme je odzvonilo. Čekam celo prvenstvo da to napišem, ali igramo užasnu košarku ove godine, a i Dudine odluke su vrlo diskutabilne... Cele sezone u Olimpijakosu loše vodi ekipu i ove godine reprezentaciju. Čekam sutra meč protiv Grčke, pa posle toga ću se raspisati, ali jasno je da sistem mora da se menja, nov trener i neki novi igrači.
Bata Trokrilni Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Samo da sutra, ako se desi da izgubimo od Grcke, ne ispali Duda, onda do kurca. Ponovo ispocetka krecemo... Naravno da će da ispali. On je tu zbog olimpijskih igara, pa i za to ga Đilas jedva nagovorio. Mator je Duda, hoće i on malo da oseti penzionerske dane.
DBrave Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Samo da sutra, ako se desi da izgubimo od Grcke, ne ispali Duda, onda do kurca. Ponovo ispocetka krecemo... Dudin plan je da zavrsi olimpijski ciklus, tj da bude selektor do OI. A ako izgubimo sutra ne vidim sto bi ostajao dalje. Dao je svoj maksimum, ali jbg igraci jednostavno nisu na nivou od prethodne dve godine + peh sa povredama. NE moze se uvek, i Spanci su prosle godine na svetskom ispali u 1/4 finalu od nas. Bilo bi sjajno da pobedimo sutra, ako ne nista, sveza krv i sve iz pocetka.
Baal Posted September 15, 2011 Author Report Posted September 15, 2011 Bez obzira da li pobedimo sutra, vreme je za novog trenera i promene u savezu i pozivanje mlađih igrača. Nedović i Lučić su ove godine morali da budu na širem spisku, ali ajde da ne dužim sada, kao što rekoh, sutra ću posle meča protiv Grčke.
Mita Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Dudino vreme je odzvonilo. Čekam celo prvenstvo da to napišem, ali igramo užasnu košarku ove godine, a i Dudine odluke su vrlo diskutabilne... Cele sezone u Olimpijakosu loše vodi ekipu i ove godine reprezentaciju. Čekam sutra meč protiv Grčke, pa posle toga ću se raspisati, ali jasno je da sistem mora da se menja, nov trener i neki novi igrači. Nov mlad trener sa novim mladim igracima. 2
LoveHateLove Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 ne bih sad da pljujem po Dudi, sta da se radi...jedino mu zameram sto je poveo Marjanovica, ne znam za koji kurac kad nije ni ulazio u igru, nije moguce da nismo imali boljeg centra...kakogod, bilo bi najbolje kad bi se Zeljko vratio, Duda je dao koliko je mogao...
metallicus Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Nov mlad trener sa novim mladim igracima. Npr?
Bata Trokrilni Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Ma kakvi mladi igrači, ovo su mladi igrači. Samo da se vrati Novica, on je broj 1, pa onda svi ostali...
LoveHateLove Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Nov mlad trener sa novim mladim igracima. aman ljudi, sta bre novi igraci, pa nisu ovi matori, treba samo malo da se osvezi ekipa sa par novih igraca...
BlowCape Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Pa ne znam, koje mi to bolje bekove i krila od ovih imamo? Centre imamo, tu ce neko pametan valjda i reagovati, ko god da bude novi trener, da se zovne Milicic na primer, al ovo ostalo... 1
Grob Bez Dna Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 (edited) Bez obzira da li pobedimo sutra, vreme je za novog trenera i promene u savezu i pozivanje mlađih igrača. Nedović i Lučić su ove godine morali da budu na širem spisku, ali ajde da ne dužim sada, kao što rekoh, sutra ću posle meča protiv Grčke. da. apsolutno sam za dudinu smenu. hvala mu za sve, ali igramo staromodno. jebeni pik ne mozemo da odbranimo. mec ap zonu i ne pokusavamo da odigramo. nista zivo. serite mi, ali ja bih voleo dula na klupi. neki lik na sosu rece da nam mnogo fali cakarevic na trojci. keselj je svoje ispucao protiv izraela. o bjelici sam juce pisao, a i to je mnogo. @blow lucic, cakarevic>keselj, devojcica. Edited September 15, 2011 by Grob Bez Dna
DBrave Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Bez obzira da li pobedimo sutra, vreme je za novog trenera i promene u savezu i pozivanje mlađih igrača. Nedović i Lučić su ove godine morali da budu na širem spisku, ali ajde da ne dužim sada, kao što rekoh, sutra ću posle meča protiv Grčke. Ako pobedimo sutra verovatno ce Duda odraditi i taj turnir za OI i ako se plasiramo onda i OI. Kakve bre promene u savezu, posle godina i godina sa onim muljatorima, prvi put da nemam zamerke na savez sa Djilasom, Bodirogom, Tomasevicem... NE znam na sta si mislio ?! Bice mladih igraca, ali ovo leto je recimo bilo mnogo korisnije Lucicu da bude lider u univerzitetskoj repki koja je osvojila zlato, nego da je samo prosao pripreme. Nije moglo oba zbog termina, da je moglo bio bi pozvan, to je receno.
El Karnisero Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Не може без бекова... Јебеш ти то кад они имају по 0 поена... Крле очигледно није могао максимално. Друга прича би била да се Тепић није повредио. Паунић и Марковић су корисни игачи,али заиста нам не треба више од једног таквог играча у репрезентацији... Мачван и Саван лоши,поготово у скоку. Јебем ли га...
Baal Posted September 15, 2011 Author Report Posted September 15, 2011 Kakve bre promene u savezu, posle godina i godina sa onim muljatorima, prvi put da nemam zamerke na savez sa Djilasom, Bodirogom, Tomasevicem... NE znam na sta si mislio ?! Mislio sam na rad sa mladim igračima, ubacivanje mlađih igrača u vatru ranije, pogledajte samo Turke i Litvance, Valančijunas i Kanter jedu živu decu, a 1992. godište su.
DBrave Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 slazem se, Valancijunas je zver, verovatno najbolji mladi igrac u Evropi. Seti se samo da smo imali i mi jednog takvog, Muslija, ali izgubio se u koracima malo a i povreda ga je sjebala ovo leto Polako bice, Duda je pre 3 godine pruzio sansu gomili mladih, ne moze svako leto da se uvode, ali verujem da ce biti osvezenja sledeci put. Nedovic, Musli, Cakarevic, Lucic i moj omiljeni mladi igrac mali Cvele iz Zvezde, ali on ce tek za 2-3 godine
Hail Metal Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Igrati 4/4 sa paunicem , macvanom , markovicem i ocekivati pobedu je suludo . cist poraz ivkovica , nije poveo tripkovica , ne igra mu rasic , marjanovic mu bolji od rakovica ... blat ga je nadmudrio , treba matori da prihvati neke inovacije u igri . FDali Milicic . Inace katastrofa od rezultata potpuno razocarenje .
Srlandand Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Sjebase nas povrede, mada smo i bez njih dvojice mogli da dobijemo da nasi ne igraju k'o idioti u pojedinim trenucima. Stignemo ih, odlepe se, stignemo ih, odlepe se. Jebem mu mater. Novi mlad tim nam ne treba, imamo jednu od najmladjih selekcija na EP-u, samo ubaciti ponekog mladog igraca poput Nedovica ili Cvetkovica npr (videcemo kako ce se pokazati ove sezone, on nam je verovatno najperspektivniji plej), uz povratak Novice i nadam se Milicica za OI.
Recommended Posts