Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

На фантазирању центарска линија укупно 8 бодова. xD Мораћу то мало да изменим,Бјелица игра мало,Јавтокас изгледа не игра уопште. И шта је са Мозговом? Нешто сам на прескок гледао Русе,нисам га приметио.

Само Каукенас и Богдановић су ми имали нормалан скор. Рашић у минусу.

Укупно 87.

Edited by El Karnisero
Posted

Ja mršavih 72.

Rašić, Teletović i Tomas u minusu. Jedino Parker, Kalates i Navaro što su opravdali ulaganja, ostalima pala cena naopako. Tim mi sad vredi samo 516 bodova.

Zajeb u startu. Sad teško da ću moći da kupim nešto kvalitetno.

Posted

A na b92 sam jos crnji, imam 19 :haha:

Како брате? :haha:

Зајебите Б92,тамо нас неколико нема профил,а и могу да се праве лиге. Овде се курчите.

Posted

Imam 55, nisu mi bili uracunati Hrvati i Rusi :D Ante Tomic mi doneo 25 poena... Fak jea...

Teletovic i Ljulj mi otisli u minus, Serafin i Paunic bez poena...

Posted

на фантазирању имам 84. зајебао ме Рубио, отишао у минус, магарац. на 92ци имам 110. повадили ме Новицки и Наваро (а ко ће други ако не они).

Posted

mene u obe fantasy ekipe skecao rudy fernandez. prosle godine u turskoj je najvide bodova on vukao, ali dobro, prvo je kolo. nego, igra li kaspars kambala za letonce? kakva je to zverka nekada bila...

Posted

на фантазирању имам 84. зајебао ме Рубио, отишао у минус, магарац. на 92ци имам 110. повадили ме Новицки и Наваро (а ко ће други ако не они).

kapiram da si rubia stavio zbog toga sto je igrao u barsi. ali jebote, ne moze on da da mnogo poena. em je nikakav napadac, em nece igrati puno, a kontam da je preskup.

Posted

нисам због тога. ставио сам га зато што сам очекивао да ће стварно нешто паметно да уради. али добро, тек је почетак, можда полуди и коначно покаже нешто од тог талента.

Posted

Ja baš mislim da ćemo da ih opeglamo kad nam dolete. Više se plašim Litvanije nego njih.

Gasola ne možemo zaustaviti, al' možemo ove ostale da limitiramo i to je to...

Jako je tesko i Navara zaustaviti ....se secas njegovih velikih lukova ? Nezaustavljivo

Posted

Jako je tesko i Navara zaustaviti ....se secas njegovih velikih lukova ? Nezaustavljivo

A sećaš li se utakmice Partizan - Barselona u Pioniru kad smo ih dobili na produžetke, one godine kad smo stigli do F4?

E tako se zaustavlja Navaro.

Posted

A sećaš li se utakmice Partizan - Barselona u Pioniru kad smo ih dobili na produžetke, one godine kad smo stigli do F4?

E tako se zaustavlja Navaro.

Ако буде Ламоника судио, добићемо их :)

Posted

Na B92 Fantasy 162 sa jednom ekipom, ostale za zaborav, posebno ova na fantaziranje (98, 3 igraca 0 jedan u minusu).

Sinoc Hrvati da nisu imali Bogdanovica kuku lele bi bilo...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...