Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo je smešno, mora da se popravi ovo kriziranje naše ekipe u napadu dok protivniku ide šut. Jbt to što ubacuju trojke kad god bace loptu ne znači da ti ne možeš lepo staloženo napadati i postizati poene.

Posted

к'о идиоти играмо ову четвртину. ови Летонци нису нормални. али ево, и Шаренац рече, ништа из рекета. али зато пуцају...

Posted

добро је, кренуло Савана. мада, нама је битна тимска игра. колико пута се деси да нам најефикаснији играч има 10, 11 поена, а сви остали буду једноцифрени, па опет победимо.

Posted (edited)

prosedeo. a, boga mi, bas se osusio... ko da pati od secerne bolesti.

no, vidi se da je bio vukovac u osnovnoj i srednjoj skoli. veoma recit covek.

Edited by vudurinator
Posted

Ček, je l' domaćin Letonija ili Litvanija? Ili se sudi autsajderima :D Malopre posle slobodnjaka lik gura rukom s leđa Savanovića i sudije ništa, a ja vidim na TV-u od 30cm :mrtav:

• Downvote 1
Posted

ако је против Италијана било - прва утакмица је увек тешка; против Летонаца - ајде, слабији су па ћемо са пола гаса; против Француза и Немаца се овако не може. доста ће ми донети Крстић и Савановић на фантазију :)

Posted

Koliko nam fali Vujošević za selektora vidjelo se i u pripremnim utakmicama, ali sam se nadao da će se konsolidovati do početka prvenstva. Bosna zasluženo pobijedila, ne umijemo se sastavit' u odbrani.

Posted

Mi sasvim zadovoljavajuće. Lično me brine samo šta ćemo raditi protiv jačih reprezentacija, sa dobrim centrima, kad Krle navuče lične greške. Trenutno mi je to jedini mogući problem, ostalo je sve sasvim ok.

Francuzi se muče sa Izraelom...

Posted (edited)

Ови Летонци су баскеташи обични. Само се шутира и дивља. Чим им је шут стао пукли су.

Какву су екипу Енглези довели? Играју ли им Гордон и Денг?

Edited by serblackbeard
Posted

к'о идиоти играмо ову четвртину. ови Летонци нису нормални. али ево, и Шаренац рече, ништа из рекета. али зато пуцају...

Sarenac? Kamo lepe srece, ovaj lik me je naterao da pozelim da Denda prenosi...

OK utakmica, ponovo dekoncentracija, ali nikako ne behosmo losi. Ocekujem slicno da bude i sa Izraelom sutra...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...