sale 3sm Larry Flynt Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 Aj posto motordzije i avtomobildzije imadu svoju temu,sto bre da bajseri nemaju svoju. Sta imate od bajsova,sta cete duzmete,kaki vam se svidjaju,jel voza iko to cudo i te fore....
Ozziris Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 Sestra uzela skoro capriolo 600 unisex bajs...sasvim solidan mtb, al moraju da se menjaju rukohvati, prsti me vec 2 dana bole i trnu koliko su neudobni. Inace mene interesuje koliko se dobija menjanjem onih klasicnih mtb guma sa kramponima za neke ravnije..jel osetno laksa voznja po asfaltu?
kuruz Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 (edited) Имам КТМ Страда, овакав, само другачијих боја: Савршен је за моје и буразерове потребе. Иначе, дечко од којег смо га купили га је возио на Ђиру. Пре неки дан сам из зезања превезао 15 километара просечном брзином од 34 на сат. И да, множина од именице бицикл је бицикли. Edited August 29, 2011 by Underkuruz 1 1
johnnyzzz Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 (edited) samo šumeći bajkovi! edit... neko voli da tepa u ženskom a neko u muškom rodu konjiću koga jaše... sve je to prirodno i normalno i vreme je da to već jednom prihvatite... Edited August 29, 2011 by johnnyzzz
sale 3sm Larry Flynt Posted August 29, 2011 Author Report Posted August 29, 2011 (edited) Ponika je bila kvlt Neki kazu kazu bicikl ili bicikla ili biciklo....svaki kraj je drugaciji. Edited August 29, 2011 by sale 83 Larry Flynt
johnnyzzz Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 im'o sam dve ponike... i neku dedinu trobrzinku... lepa vremena...
Bitlđus Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 (edited) moj biciklistički san: 1.700 evra imam 400 fali mi još 1.300 @ trenje: http://www.cikloberza.com/listing.php?view_All Edited August 29, 2011 by Bitlđus
Lunar Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 Kuruze, aj mi nađi neki bajk za 50e. Ja sam video u jednoj prodavnici sasvim solidan bicikla za 6900 din. Ako te malo više interesuje ićiću da proverim.
рогозуб Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 koji bajsevi sve postoje bez brzina, tj. samo sa jednim zupchanikom? ima partizanka, ponika, bmx, i trek bicikli, i oni stari shto su imali onaj naslon od savijene metalne shipke. poshto trazhim neki kolko tolko kvalitetan bajs (da nije star, nego tipa sa amortizerima, ili makar kvalitetnim sedishtem) sa jednom brzinom ko bi koristio kao prevoz, a partizanka i ponika su stari modeli, trek ne bi zbog uskih tochkova/guma, a bmx mislim da je nepraktichan..
Baal Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 Ja sam video u jednoj prodavnici sasvim solidan bicikla za 6900 din. Ako te malo više interesuje ićiću da proverim. Koja prodavnica? Gledam da uzmem nešto za rekreaciju pošto sam skroz zabatalio bavljenje sportom zbog posla, pa mislim da ću se malo povratiti ako budem vozio bajk.
Bitlđus Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 @rogozub http://www.cikloberza.com/show.php?id=44982 http://www.cikloberza.com/show.php?id=38351 http://www.cikloberza.com/show.php?id=41303 http://www.cikloberza.com/show.php?id=22045 srećno ti bilo na uzbrdici sa single-speed bajsem
Dead Man Drinking Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 koji bajsevi sve postoje bez brzina, tj. samo sa jednim zupchanikom? Bist du Hipster? У чему је сврха тих бициклова?
Bitlđus Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 u tome da možeš da voziš unazad, što sa klasičnim MTB-om naravno ne možeš
Ozziris Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 @Trenje: Ima bicikala za 6000-7000 po tempu, metrou i ostalim megamarketima pa se prosetaj. Uzeo je ortak neki deltabike pre 2-3 godine za 6k u tempu. Bicikl se lagano raspada, al to samo zato sto nije brinuo o njemu. Rece mi lik u radnji da se generalka na bajsu radi svakih godinu dana (stelovanje menjaca i odrzavanje menjaca, sajli, kocnica, podmazivanje itd itd.)
Bata Trokrilni Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 Ja sam sa New line kršem prešao preko 1000 km ukupno, mislim. Bio na remontu i ispao još gori nego pre remonta. Ali, nije bitno imaš li dobar bicikl, bitno je da si dobar biciklista.
Lou Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 Već postoji tema. http://www.yumetal.net/forum/topic/37638-biciklizam/ 2
NećuDisplejNejm Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 moj je ovakav, samo sto je plav i izgreban 1
Bata Trokrilni Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 Već postoji tema. http://www.yumetal.net/forum/topic/37638-biciklizam/ Postoji za sport biciklizam. Ova tema je za sve koji voze bicikl, bilo iz sportskih ili nekih drugih razloga. Evo mog krša:
рогозуб Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 (edited) ovaj prvi, crni je kul. srećno ti bilo na uzbrdici sa single-speed bajsem pa nek ima kod pedala samo onaj najvecji zubchanik x) У чему је сврха тих бициклова? jeftinocja kupovanja, manje stvari mozhe da se pokvari, a i kad se pokvari tu je jeftinocja menjanja delova. i inache, nisam dugo vozio bajs, pa se nesecjam bash necheg takvog, al kao kad sednesh na sedishte, i kad spustish noge sa pedala ako mozhesh da se oslonish na pod, to kao ne valja, jer tada kada vozish, noge se neshto vishe naprezhu, neam pojma, tako neshto sam chuo, jel ste chuli neshto slichno? x) Edited August 29, 2011 by рогозуб
johnnyzzz Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 (edited) @Trenje: Ima bicikala za 6000-7000 po tempu, metrou i ostalim megamarketima pa se prosetaj. Uzeo je ortak neki deltabike pre 2-3 godine za 6k u tempu. Bicikl se lagano raspada, al to samo zato sto nije brinuo o njemu. Rece mi lik u radnji da se generalka na bajsu radi svakih godinu dana (stelovanje menjaca i odrzavanje menjaca, sajli, kocnica, podmazivanje itd itd.) moj rođak je kupio jedan takav... tačno je da bajk treba da se šteluje i održava ali treba i da bude napravljen za to, ona govna iz metroa i sličnih imaju plastične zupčanike na zadnjem menjaču, plastične pedale, plastične ručice kočnica, štelovanje ne radi, felne se pokrive na prvoj neravnini i nema im spasa... to su govna, za 100e pa nagore može da se polovno uzme nešto što se može stvarno nazvati bajkom, a ne samo da podseća izgledom na to... edit... @rogi da sedište treba da bude podignuto tako da dok voziš, istegnuta noga je skoro potpuno ispravljena u kolenu... tj maksimalno ga podigneš ali da prilikom okretanja pedala nema neprijatnog istezanja i prebacivanja dupeta levo-desno da bi dohvatio pedale... na offroadu se sedište malo spušta u odnosu na to... na downhillu se maksimalno spušta... i tako... zavisi šta i kako voziš... Edited August 29, 2011 by johnnyzzz
sale 3sm Larry Flynt Posted August 29, 2011 Author Report Posted August 29, 2011 Postoji za sport biciklizam. Ova tema je za sve koji voze bicikl, bilo iz sportskih ili nekih drugih razloga. Evo mog krša: Ok je ovako za oko,a sta mu fali?Delovi i nisu nesto preterano skupi,mozda mu ima pomoci.
Recommended Posts