sale 3sm Larry Flynt Posted June 13, 2012 Author Report Posted June 13, 2012 Kojom rutom si do sada isla? Jebem ti gumu da ti jebem gumu i usrani Beograd!Po divljini mi nijednom,ali NIJEDNOM nije geknula,a na jebenom asfaltu vec 3 puta,dva puta za 3 nedelje.Nabijem te na kurac Beograde!
sale 3sm Larry Flynt Posted June 13, 2012 Author Report Posted June 13, 2012 Dje ti je RTS,u Takovskoj? Od Brankovog se dokopaj trga,skrenes npr u carice milice pa ona posle birjuzove,pa teras do trga,a odatle Makedonskom i svetogorskom picis do takovske. Ili terazije,trg Dzonija Pasica,do skupstine i eto Takovske.
Lou Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Koja je najbolja ruta za trasu Brankov most-Rts? Ne idem kolovozom.
Zen Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Zgazicu te biciklom u dnevnoj sobi. @ sale da u Abardarevoj, al ko da je u Takovskoj... mislila sam prizrenskom do Moskve, pa da predjem ulicu kod Andricevog venca, klroz pionirski i izbijem na Glavnu postu, to je to uglavnom. Gledam da izbegnem sto vise semafora i sranja.
sale 3sm Larry Flynt Posted June 13, 2012 Author Report Posted June 13, 2012 bolje pici iz prizrenske na terazije pa preko nikole pasica onda,da ne teras do andricevog pa kroz park,to ti je bar dva puta duzi put.Tu ce ti zelenjak i prizrenska biti najkriticnije,ostalo ok.
Zen Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 A kako da predjem kod Pasica, sem podzemnim? To mi se ne svidja, zato i kontam terazijama do Andricevog pa tamo da predjem.
Lou Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Zelenjak, Terazije, levo ka Knezu, preko Trga i onda je sve prosto.
jelchica Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Batali Zelenjak i Terazije nego lepo pređi levom stranom, dozvoli, Brankovog, pa skreći levo u Pop Lukinu, u Knez, na Trg, pored Doma Omladine, Makedonskom i u Takovsku. Pričam ti iz višegodišnjeg iskustva komjutovanja bajsom po Beogradu. Ovo preko Zelenjaka i Terazija možeš ako baš nije gužva u gradu, inače ima da se ukenjaš od smora na samom Zelenom.
Јарослав Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Побогу, вози бајс, а не монстер трак. Ко да је проблем пренети га пар метара ако је гужва. Зелењак, Теразије, подземним преко пута (имаш покретне степенице, да не вуче на горе), Скупштина, Таковска.
Lou Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Boli te piša. Na kraju, put preko Andrićevog deluje najbolje.
sale 3sm Larry Flynt Posted June 13, 2012 Author Report Posted June 13, 2012 A kako da predjem kod Pasica, sem podzemnim? To mi se ne svidja, zato i kontam terazijama do Andricevog pa tamo da predjem. zato batali prizrensku.i ova jelcicina je kul varijanta.jos bolja.
Zen Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Uspeh. dakle od sad bajkom na posao treb ami 15ak minuta da se izvucem iz centra, posle je opusteno.
johnnyzzz Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 ogavna je vožnja po gradu... suva planina pre par dana... 2
Machka Naopachka Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Ja se divim ljudima koji voze bicikl po planinama. Mislim, nije što jednom dajem pičke Al stvarno. Samo, nije ogavna vožnja po gradu, bre. To je jedna od lepših aktivnosti po gradu, kad već moraš biti tu - po gradu.
Bata Trokrilni Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 jednom dajem pičke Meni možeš i dvaput, nije frka. 1 1
johnnyzzz Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 davati što više dok nam sedišta ne uzgoje megaprostatu, začepe krvne sudove i unište erekciju... što se tiče vožnje po gradu - ako si već u gradu i primoran da se gušiš i guraš sa svakakvim neandertalcima za volanom (oni nomalni se utope u masi) valjda je ok... mada u gradovima gde nema biciklističkih staza ili širokih trotoara gde bi mogao opušteno da rolaš nije baš sve jedno, mali milion puta sam bio u rizičnim situacijama, nekada su me vozači i potpuno svesno ugrožavali da bi brže skrenuli, uključili se i sl, nekada jednostavno zato što kontaju da bicikla ide sporo ili jednostavno ne vide, nekada iz obesti jer smatraju da nam nije mesto na kolovozu... rezultat toga je da ni ja ne poštujem preterano saobraćajne propise već se provlačim gde mogu i ne očekujem ni od koga da me pazi... Sa druge strane, kada se mandaš par sati po planini i onda odjednom siđeš i uključiš se na prometan put temperatura naglo skoči 5-10 stepeni, tačno osetiš kako asfalt zrači, osetiš smrad izduvnih gasova, divljanje izduvnih smradova i sl... oseti se kontrast... što se mene tiče vožnja gradom je jednostavno neophodnost da bih došao do planine... ili do posla... ili gdegod... ali to je samo stav prilagođen mojim potrebama i uslovima u kojima vozim, ne trudim se da nešto nekom namećem, podržavam svaki vid kotrljanja...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 14, 2012 Author Report Posted June 14, 2012 Divljina keva,grad treba spaliti!Dzoniz crkni,samo mi povecavas zavist s ovim slikama!I da jebem ti gume!!!!
johnnyzzz Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 nema frke, imam zakazano crkavanje sutra poslepodne a kad se odmorim kačim vam još
imaginos Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Divljina keva,grad treba spaliti! +1. tesko mi je da zamislim nezdraviju stvar od voznje bajsa po gradu, kad onako zadihan punim plucima krenes da udises smrdljivi gradski vazduh. ovako to treba: [media=] [/media]
Recommended Posts