Jump to content

Recommended Posts

Posted

ne pojavljuj se bez slika. :mhihi:

ja mora da ganjam gumu.... :sad:

Ima da kupim pet komada sutra,u novcaniku umesto kurtona,dokumenata i para prvo rezervna guma za bajs ima da stoji,jebo joj pas mater.....

ovako to treba:

[media=]

[/media]

uuu moze samo downhill bajsom....nema te gudre koja moze da te uradi tako!

Posted

A što pravite isključivu podelu grad - divljina? Ja recimo ne preferiram vožnju ni u gradu, ni u divljini, već nešto između - po gradićima, selima, putevima i stazama između njih.

Posted
uuu moze samo downhill bajsom....nema te gudre koja moze da te uradi tako!

poslednji put kad sam vozio downhill mountain bike-om, niz kosutnjak posle neke kise.. blato, mi krenuli nizbrdo i kao "ma, spusticemo se"...

obe kocnice stisnute, tockovi blokirali, a bajs se kliza niz blato.. ono malo "upravljanja" sto sam imao u volanu nije bilo dovoljno.. a da stanem nisam mogao.. nego sam nesto izigravao ABS kocnicama, i nekako se zakopam u blato.. posle polako, metar po metar do dole.. stigao sam gola voda, ruke mi otpale od kocnica, a tockovi su licili na dva kruga od blata (kramponi se nisu videli)... jebo ih downhill po blatu, a i mene kud sam posao sa njima.. mladost ludost..

Posted

Ovo bi bilo kul kad bi se instaliralo na više mesta u gradu, automat za popravku bajsa, kupiš deo i odmah ga zameniš:

bf.jpg

bf2.jpg

bf3.jpg

bf4.jpg

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Ма знам, ал' ово би требало да буде поклон од родитеља за дипломирање.

Ал' погледаћу, реда ради. Где још гледате, поред Циклоберзе?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...