goThic Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Prelistah par stranica unazad gde se spominje Slime... I preporuka je ne uzimati (gumu koja već ima slime)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted April 16, 2013 Author Report Share Posted April 16, 2013 au al ispah iz forme....al dobro jos sam bolestan..penzos stajl oko Ade...sad cu dozu red bula... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Napkon lepo vreme, danas kada sam se vozio busom gledam u onu biciklisticku stazu i sve imam zelju da sto pre izadjem sa bajsom na ulice Beograda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 j cu ove godine daa zamenim ram na bajku. da uzmem neki kosi, ona muska sipka me ubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 weee, nasla Scott-ov ram povoljno, plus moze sve sa mog bajka da se prepakuje jos da nadjem musteriju za moju 23ku i super avantura prepakivanja bajsa pocinje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) I kad cemo da vozimo bajs? Kad ce bajs da ti bude skroz funkcionalan? Edited April 18, 2013 by Lunar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 cuj, funkcionalan je i sad, ne ulazim u prepakivanje dok nemam sve delove a voznja moze utorak ili iduci petak, ili tako nesto cimaj nesrecu da donese bicikl iz Cacka, lak cemo se ja i ti dogovoriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 jos da nadjem musteriju za moju 23ku i super доџавола, ово делује као пречник у милиметрима 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 velicina, ne precnik navikla se na 23 incha, sad mi sve ostalo deluje minijaturno Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Koliko si visoka, moliću? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 niska sam. ali sam optimista i imam duge noge xD http://www.cikloberza.com/thumb.php?width=550&img=images/67658_1.jpg&set_Watermark Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted April 19, 2013 Author Report Share Posted April 19, 2013 23"???!!!bez titanijumskih stitnika za muda/jajnike zajebano voziti. nije ni cudo sto te ubi sipka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Let me guess, bicikl je iz Capriolo-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Mislim da kapriolo nema mnogo modela 23..pre mi lici na polar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Polar mirage, aluminijumski Kad sklopim bajk, dajem ram na prodaju, stavicu i ovde, paako ima neko visok i zainteresovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 (edited) Jesi resila da malo upgradeujes masinu ili samo da zamenis ram? Edited April 19, 2013 by Ozziris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Jok, samo menjam ram, meni je i ovo sto imam super, ionako vozim do centra na posao i po adi i nbgd, nemam neke druge ambicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Je l' neko uzimao naočare za vožnju? Danas sam za 20 kilometara nakupio brdo mušica na licu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Jedan od najboljih bajseva, ustvari, najbolji bajs koji sam video na Biciklističkoj Kritičnoj Masi juče u Novom Sadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 (edited) а док возиш, ова нумера иде у глави. https://www.youtube.com/watch?v=F0S8rkMXDnU Edited April 27, 2013 by Генеральный Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted April 27, 2013 Author Report Share Posted April 27, 2013 Je l' neko uzimao naočare za vožnju? Danas sam za 20 kilometara nakupio brdo mušica na licu. E i ja jurim. ovako nesto. Uzeo sam ja neke u armi sopu,za 700, posto su me iz rej bana izneli, al su ko varilacke mamu im jebem,ogavne ogromne nezgrapne, al cuvale oci i imale ekstra staklo(posto jurim blago zatamnjene), medjutim prerovio sam stan ne mogu da ih nadjem, a kad ih nadjem zelim da ih ritualno izgazim, pa sad furam neke caletove stare svalerske, sav sam ko Al Pacino iz Doni Braska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 @Генеральный Ufff, može, samo ovaj bicikli ima preko 100 godina. @Underkurus Bolje ti je da pljuneš malo više para i da uzmeš naočare slične kao što ti kaže sale 83 Larry Flynt ali one kojima možeš da menjaš sočiva, što je izuzetno korisno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Jedan od najboljih bajseva, ustvari, najbolji bajs koji sam video na Biciklističkoj Kritičnoj Masi juče u Novom Sadu Vidi ti to sedište, ne moram da sednem da bih se osećao silovano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 узбудљиви Банат једном ћу заспати на бициклу Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 (edited) ali stvarno nema nista gore nego kad vozis bajs po ovako monotonim predelima, ja kad sam kod dede u Hrvatskoj spartam 30km na bajsu do grada i jos toliko nazad i ne osetim, malo uzbrdo, malo nizbrdo, suma, dolina....milina, ovde me mrzi da vozim i par kilometara do Panceva, plus sto je vazduh divan, spartam pored rafinerije, azotare, petrohemije Edited April 29, 2013 by LoveHateLove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts