sale 3sm Larry Flynt Posted May 10, 2015 Author Report Posted May 10, 2015 nista biciklisticko sem rukavica, generalno samo da ne zapinje za lanac.
LoveHateLove Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Pa to i jeste problem sto zapinje sve osim ovih biciklistickih helanki Nego cemu ti sluze te rukavice? Mene znaju kad duze vozim da zabole zglobovi na rukama posto sam oslonjen na volan, ne znam koliko bi tu rukavice pomogle.
Machka Naopachka Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 A one tapacirane gace? Udobne su... edit. Pomogle bi. Rukavice.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 10, 2015 Author Report Posted May 10, 2015 moj omiljeni traktor za 2015. Kada je 'ladno, kargo lone ili trenerka, al imam one trake za nogavicu, leti sorC.ne mogu ja te lateks sado mazo varijante..Rukahvice, jebes ga, imaju gel, pomaze, udobnije za drndanja i duze voznje...samo sto se brzo raspataju uterale materi...
johnnyzzz Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 (edited) rukavice služe da manje trnu ruke (imaju jastučiće), da ne kliza hvat kada se dlanovi oznoje (a znoje se bez njih) a često imaju i gornji deo od peškirastog materija la može čelo da se obriše biciklističke "helanke" služe: da se smanji otpor vazduha da odeća ne zapinje u lanac, granje na stazi ili bilo šta drugo da se brzo osuše kada se oznoje pošto su sintetičke da umetkom koji imaju zaštite intimne delove da istaknu guzu dresovi sve isto pod 1, 2 i 3 + da se stavi nešto u džepče na leđima da mogu brzo da se raskopčaju/otkopčaju kada se prelazi sa spusta na uspon i obrnuto i tako dalje... znam da mnogima oprema deluje kao pederisanje ali funkcija je ipak na prvom mestu samo u ful opremi vozim, u civilki se samo prevozim... ... Edited May 10, 2015 by johnnyzzz
sale 3sm Larry Flynt Posted May 10, 2015 Author Report Posted May 10, 2015 dzaba ne mogu da naviknem muda na tesno nikako .plus licim ko Brus Dikinson osamdesete meets Safet Susic,tako da navlacenje toga i muke tantalove za skinuti me zgroze iako je pedeset puta prakticnije, al ne vredi.A imam dres, nije da nemam pa da kazem, toe za pozere.
Fapril ethereal Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Nego cemu ti sluze te rukavice? Mene znaju kad duze vozim da zabole zglobovi na rukama posto sam oslonjen na volan, ne znam koliko bi tu rukavice pomogle. ja ih najvise zbog toga i koristim..bole zglobovi bas bez njih na duzoj voznji a i sto rece Dzoniz manje mi trnu ruke kad duze vozim.. inace,cuo sam u auto skoli da ce kacige uskoro biti obavezne za bicikliste..valjda sam ih dobro razumeo...
johnnyzzz Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 ne treba da bude tesno, treba da bude taman uz kožu ali da ne steže...
Zen Posted May 11, 2015 Report Posted May 11, 2015 Nista oprema, sem rukavice, helanke ionako nosim Al da, to za slem, imate neku preporuku?
johnnyzzz Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 ušla mi grana u menjač i polomila mi kavez i kuku menjača tuga karbonki kavez i kuku ... kuku
jelchica Posted May 20, 2015 Report Posted May 20, 2015 (edited) Al da, to za slem, imate neku preporuku? Kacam za sebe tražila kacigu (pre 2-3 godine) samo u jednoj radnji sam našla da imaju veličinu S, za žensku glavu - u planet bajku. Cannondale, bela, oko 5k din Sve sve, ali ne sme da ti bude velika kaciga. Često prodavci pokušavaju da ti uvale kacigu za muškarce, kao fol "vidiš ovo pozadi se zateže" ali džabe ako ti, i kad zategneš taj mehanizam, na potiljku možeš da provučeš dlan između stiropora i vugle Edited May 20, 2015 by jelchica
johnnyzzz Posted May 20, 2015 Report Posted May 20, 2015 Napravi sobu za heks...i bice ti lakse pravio... nie pomoglo... žal za X0
johnnyzzz Posted May 20, 2015 Report Posted May 20, 2015 pitaš za ovaj slomljeni ili inače bilo koji? ovaj moj je negde oko 190e, naravno da neću uzimati nov, polovni su 40-50e http://www.chainreactioncycles.com/rs/en/sram-x0-9-speed-rear-mech/rp-prod22763
sale 3sm Larry Flynt Posted June 13, 2015 Author Report Posted June 13, 2015 Vozio sam novi skot dzinijus. I hate myself and I want to die.
Zen Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 stooo? vozila sam bajs do posla i skapala od vrucine od danas iskljucivo nocne voznje
sale 3sm Larry Flynt Posted June 14, 2015 Author Report Posted June 14, 2015 Zato sto je 3000€. Brateu....onoe Fan Tazija, stogod!Nema uspona koji ne moze da se predje, kad se sjuris niz stazice, sa full suspenzijom, kao po jastuku, u pokretu zakljucavas i otkljucavas amortove, ma bruka bajs, ono kad ti legne ko dupe na nosu...i to sve sa kezom na licu...jedva me odvojise ..a onda se vratis u realnost i sednes na svoj krs.
sale 3sm Larry Flynt Posted June 14, 2015 Author Report Posted June 14, 2015 za te pare bi trebao i da vozi sam Uhh da vidis tek Scott Gamblera...pravi dh bajs, on je jos skuplji.Jbg ne sme se previse ludovati, kad nije tvoje, al ono sto sam izvozao....uhhh. A kocnice su mu widowmaker jbt..Mada jebes ga, dh bajs i da ga teram samo po kosutnjaku i avalici, samo lud covek moze.
LoveHateLove Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 Ne bih nikad dao te pare za bajs. Mislim ni ne jurim mountain bike, pre bih uzeo neki drumski. Gde da jurcas ti na tom bajsu? To mu dodje vise za ove ekstremiste, sta ce ti to u gradu? Bajs uzmem da vozim cisto radi rekreacije, malo da se oznojis, ako bih vec jurio neki ugodjaj uzeo bih skuter, a za 3k evric mozes da uzmes i jedno i drugo ...i trece.
Recommended Posts