Lou Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Serem i ja, mogao bih time po Novom Beogradu, ali se ne bih lepo proveo sa druge strane mosta.
Captain Spaulding Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Ovo je za vas, inače genijalno rešenje 1
kuruz Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 (edited) to varira od modela do modela... čuvajte se samo grmljavine... ili kupite downhill, moći ćete obojica istovremeno da se popnete na nju i neće joj biti ništa... нећемо то, треба нам друмаш од 61 Edited May 2, 2013 by Underkuruz
sale 3sm Larry Flynt Posted May 2, 2013 Author Report Posted May 2, 2013 downhill je super, samo smesno za Beoselendru, spustim se niz Kosutnjak i onda teram po ravnom dok ne zaspim..
Zen Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Meni su ti klasicni city bajkovi sa stitnikom za lanac jako ruzni. Previse bespotrebnih stvari.
Zen Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 Odvezoh danas bajk na prepakivanje. Somehow I'm sad.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 4, 2013 Author Report Posted May 4, 2013 si ga prefarbala?misim ram. Psi laju, karavani prolaze, Scott Genius nova generacija kad izadje dvanaesta generacija cu duzmem onaj iz 2009... http://www.youtube.com/watch?v=_gPA63UQA7E
Zen Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 jok, hocu d vidim da li je to to kada se spakuje ceo bicikl, pa ako posle cele sezone voznbje utvrdim da mi sjajno odgovra rastavicu ga na zimu i lepo se drndaati oko tog smirglanja i farbanja
sale 3sm Larry Flynt Posted May 6, 2013 Author Report Posted May 6, 2013 zakrpih svoju omiljenu rezervnu gumu...dokle je rekord sto se tice krpljenja? i video i remix sabise..
Lou Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 zakrpih svoju omiljenu rezervnu gumu...dokle je rekord sto se tice krpljenja? Koji si je put zakrpio?
Lou Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 O, ja pomislih nešto ozbiljnije, kako si izjavio. I moja je krpljena tri puta.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 6, 2013 Author Report Posted May 6, 2013 O, ja pomislih nešto ozbiljnije, kako si izjavio. I moja je krpljena tri puta. hehe, bice ih jos, u rezervi je. кои си емотивац izvukla me toliko da mi je prirasla k srcu...ne mogu da je bacim, tetoviracu je pre nego sto se dezintegrise.
Генеральный Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Сејл, аси се везо, из приче би човек сконто да си кондом носио код вулканизера
Captain Spaulding Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 zakrpih svoju omiljenu rezervnu gumu...dokle je rekord sto se tice krpljenja? Posle 2. krpljenja menjaj gumu, to ti je moj savet.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 6, 2013 Author Report Posted May 6, 2013 na ovu skupocu cu i njih da lepim. Zamisli prokuvas, dezinfikujes, nauiljis i spreman je za sledecu rundu...
Lou Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Ne menjaj dok ne skupiš 6 krpljenja, to ti je moj savet.
Captain Spaulding Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Jedna sa Fruske Gore - Crveni Majdan 3 1
Генеральный Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Zamisli prokuvas, dezinfikujes, nauiljis i spreman je za sledecu rundu... шта има да замишљам, кад ме питају какве куртоне користим, ја кажем ''ал денте'', штедим на уљу, предигра ми траје по сахат времена а кад наватам неку ђевојку, траје и краће
Captain Spaulding Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 to onaj maraton sto je bio? Ma kakvi, mart 2012.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 7, 2013 Author Report Posted May 7, 2013 Cisto mali istorijat kako je nastao MTB Sve je pocelo od krajem sezdesetih, kad je ekipa hipika pocela da kupuje ove stare komade iz tridesetih i cetrdesetih zbog jake konstrukcije za spustanje niz brdo(u San Francisku), posto im je smaranje bila voznja po drumu. e onda su im poskidali nepotrebne delove i tako je nastalo ovo-Klunkerz i poceli da budze brzine, kocnice itd..u pocetku 3, 5, 7..medjutim sa sve zescom voznjom uvideli su nedostatke i krenuli da stvaraju i tako je nastao prvi pravi MTB 1977, kada je jedan iz ekipe osmislio i sastavio ovo odmah je poruceno 10 komada i tako je sve krenulo, a sve je pocelo iz ciste zabave i zajebancije. Onda je jos jedan lik poceo da pravi ramove i stvara se mala firmica Mountainbikes, koja ubrzo propada. Na kraju 1981. firma Specialized, na onovu ovog i jos jednog modela pravi prvi pravi serijski celom svetu poznati MTB nazvan Stumpjumper.I tako je pocela prica o MTB-u i onome sto danas najcesce vozite. 2
Zen Posted May 10, 2013 Report Posted May 10, 2013 super za pricu hvala evo ga moj novi/stari a ovih dana ide na crtanje
Recommended Posts