Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nema, sve je do sada najmanje jednom najebalo, lula, tockovi, menjaci, srednji prenos, you name it I fucked it up,a za gume sam uklet...Jbg, jednostavno bajs nije za neko malo jace mucenje, tj moze, al uz dosta drkanja i nerava, i brze propada.

ako je u pitanju kaprijolo - zaslužio si

Posted

neka, znam da nije nesto, lakse ga zalim nego neki skupi da je...barem dok ne uzmem bolji. :haha:

pa poenta u skupljem i jeste da bude kvalitetniji, da se ne raspadne odma' i nema onda šta da ga žališ

Posted

Firebird ili nešto brdsko?

brCko, adrenalin.

pa poenta u skupljem i jeste da bude kvalitetniji, da se ne raspadne odma' i nema onda šta da ga žališ

Ma naravno, pogotovo ako ga akas, da moze sve da izdrzi....nego onda mora i da se cimam da ga ne dignu i sve, al da, kad skrcam ozbiljniju kintu cu duzmem nesto jako, mozda i ful suspenziju.

Posted

ja ga ne volim

glupo mi je uložiti u novi bajs koji će da se raspadne u minimalnom roku

a za iste te pare si mogao uzeti polovan bajk koji će da traje

za ovo drugo doduše treba imati malo znanja (ili nekog ko zna), strpljenja i trunku sreće

ja sam za sebe mesecima gledao oglase pre nego je naišlo ono što mi idealno odgovara

i uvek bih pre uzimao polovnan bajk

• Upvote 1
Posted

High end su koliko sam cuo dobri(ovi od 100k pa navise),drumasi.

a za nezahtevne voznje oko Ade i sl, su sasvim ok,sve ostalo je koliko para toliko muzike.

Meni je bio ok u pocetku, ali kako rastu apetiti, tako se susreces i sa ogranicenjima. Sada su bajsevi do 150-300e svi manje vise isti, razlike u materijalu rama, kombinacije ionako jeftinih delova(govorim o novim bajsevima)

Posted

mene je usralo to sto se kolega s posla super razume u bajseve (ex pro biciklista) i sto voli da se bakce sa njima pa nije skup, inace se nikad ne bi odlucila da bilo sta prckam i menjam na mom bajsu.

Posted

izvinjavam se gospodine Bosko Jakovljevicu navijacke scene sto ste pomisili da ste se pronasli u mom postu

:mhihi:

Posted

"
I am a casual guy.
 You know. I have to be 
because I’m damaged. Broken, really. You know,
 old dog, no new tricks."

Posted

Znam, al' nekako vise volim MTB nego drumske bajsove, sta znam... Dobro ide za sada :) Nisam ja neki zahtevan korisnik, ovo mi je sasvim dovoljno za rekreaciju i prevoz do posla.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...