johnnyzzz Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Nema, sve je do sada najmanje jednom najebalo, lula, tockovi, menjaci, srednji prenos, you name it I fucked it up,a za gume sam uklet...Jbg, jednostavno bajs nije za neko malo jace mucenje, tj moze, al uz dosta drkanja i nerava, i brze propada. ako je u pitanju kaprijolo - zaslužio si
sale 3sm Larry Flynt Posted June 16, 2013 Author Report Posted June 16, 2013 ako je u pitanju kaprijolo - zaslužio si http://www.youtube.com/watch?v=mHxiNEEe0Po :mhihi: neka, znam da nije nesto, lakse ga zalim nego neki skupi da je...barem dok ne uzmem bolji.
johnnyzzz Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 neka, znam da nije nesto, lakse ga zalim nego neki skupi da je...barem dok ne uzmem bolji. pa poenta u skupljem i jeste da bude kvalitetniji, da se ne raspadne odma' i nema onda šta da ga žališ
sale 3sm Larry Flynt Posted June 16, 2013 Author Report Posted June 16, 2013 Firebird ili nešto brdsko? brCko, adrenalin. pa poenta u skupljem i jeste da bude kvalitetniji, da se ne raspadne odma' i nema onda šta da ga žališ Ma naravno, pogotovo ako ga akas, da moze sve da izdrzi....nego onda mora i da se cimam da ga ne dignu i sve, al da, kad skrcam ozbiljniju kintu cu duzmem nesto jako, mozda i ful suspenziju.
kuruz Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 uđoh na njihov sajt kad tamo "rasprodaja bicikli" jebem ti sve
sale 3sm Larry Flynt Posted June 16, 2013 Author Report Posted June 16, 2013 madjar suvlasnik ili vlasnik.
Dead Man Drinking Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 Zar je capriolo stvarno toliko loš
johnnyzzz Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 ja ga ne volim glupo mi je uložiti u novi bajs koji će da se raspadne u minimalnom roku a za iste te pare si mogao uzeti polovan bajk koji će da traje za ovo drugo doduše treba imati malo znanja (ili nekog ko zna), strpljenja i trunku sreće ja sam za sebe mesecima gledao oglase pre nego je naišlo ono što mi idealno odgovara i uvek bih pre uzimao polovnan bajk 1
sale 3sm Larry Flynt Posted June 17, 2013 Author Report Posted June 17, 2013 High end su koliko sam cuo dobri(ovi od 100k pa navise),drumasi. a za nezahtevne voznje oko Ade i sl, su sasvim ok,sve ostalo je koliko para toliko muzike. Meni je bio ok u pocetku, ali kako rastu apetiti, tako se susreces i sa ogranicenjima. Sada su bajsevi do 150-300e svi manje vise isti, razlike u materijalu rama, kombinacije ionako jeftinih delova(govorim o novim bajsevima)
Zen Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 mene je usralo to sto se kolega s posla super razume u bajseve (ex pro biciklista) i sto voli da se bakce sa njima pa nije skup, inace se nikad ne bi odlucila da bilo sta prckam i menjam na mom bajsu.
johnnyzzz Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 moja poenta je da za isto para možeš da uzmeš više muzike, polovne doduše... 1
Zen Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 pa i devojke koje imate su mahom polovne, ne vidim da se neko buni
Zen Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 izvinjavam se gospodine Bosko Jakovljevicu navijacke scene sto ste pomisili da ste se pronasli u mom postu
sale 3sm Larry Flynt Posted June 17, 2013 Author Report Posted June 17, 2013 pa i devojke koje imate su mahom polovne, ne vidim da se neko buni pa i mi smo polovni. :haha: 3
Lou Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 " I am a casual guy. You know. I have to be because I’m damaged. Broken, really. You know, old dog, no new tricks."
sale 3sm Larry Flynt Posted June 18, 2013 Author Report Posted June 18, 2013 Interesantna ideja i jedna debilna pesmica
ShinigamY Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/Bicikli/MTB%20bicikli/6230/ Kupih malo pre ovaj bajs, treba mi samo za gradsku voznju, rekreaciju manje vise i za odlazak na posao (od vuka od studentskog trga). Sljakace super 1 1
Captain Spaulding Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 Ako ti je za gradsku vožnju kupio si pogrešni tip
johnnyzzz Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 misliš da je trebalo da kupi city bike? @ShY u zdravlje da ga pocepaš...
ShinigamY Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 Znam, al' nekako vise volim MTB nego drumske bajsove, sta znam... Dobro ide za sada Nisam ja neki zahtevan korisnik, ovo mi je sasvim dovoljno za rekreaciju i prevoz do posla.
Captain Spaulding Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 Ja ne volim MTB u gradu jer su mi leđa savijena i ruke ispružene, nekako mi nije to prirodno. Volim kada lepo sednem da mi leđa budu ispravljena i da imam ručke na dohvat ruke i lagano voziš
Recommended Posts