Jump to content

Recommended Posts

Posted

tvoja transformacija je nepotpuna, u srcu si i dalje kenondelija... odbaci deliju u sebi i predji na kenjona...

inače, pre par nedelja sam zamenio svoj stari bajk za isti takav - isto godište, veličina boja, model, sveeeeeeee! samo malo bolja oprema i manje istrošena mehanika...

stari:

cgc01.jpg

novi:

185242fzt112189690853d50.jpg

• Upvote 5
  • 2 weeks later...
Posted

ali jebote ove zelene led plocice koje signaliziraju da li stizes na zeleno svetlo i da li se kreces dovoljnom brzinom, nerealno :)

Posted

Naterao sam ribu da biciklari. Em je smrshala podosta (a i nastavlja istim tempom), em ima vishe kondicije od mene, zajebao sam se :haha:

• Upvote 3
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Koliko je lakša vožnja sa običnim gumama u poređenju sa ovim što imaju krampone?

Po gradu mislim, ne offroad.

Edited by Oak
Posted

Ogromna je razlika ako poredimo kramponke 1.9-2.2 sa uskim drumaškim ili nešto širim trekking gumama, a značajna je ako porediš npr. kramponku 2.1 sa slick-om od 1.5.

U proleće vozim slick 1.5 po gradu dok stičem kondiciju, posle kad krenu offroad-ovi prelazim na kramponku (2.0-2.2) i više je ne skidam do kraja sezone jer me mrzi, ALI bude mi jako žao što nemam slick kad treba voziti po gradu sa kramponima.

Posted

sve to radiš i ostalih sezonskih doba, zar ne? još je bolje što radiš drugu pa zimi možeš da voziš po svetlu... ja kad izađem iz prve ono već mrak... a nađi si muža da ti održava kuću, meni je dovoljna moja...

Posted

Ogromna je razlika ako poredimo kramponke 1.9-2.2 sa uskim drumaškim ili nešto širim trekking gumama, a značajna je ako porediš npr. kramponku 2.1 sa slick-om od 1.5.

U proleće vozim slick 1.5 po gradu dok stičem kondiciju, posle kad krenu offroad-ovi prelazim na kramponku (2.0-2.2) i više je ne skidam do kraja sezone jer me mrzi, ALI bude mi jako žao što nemam slick kad treba voziti po gradu sa kramponima.

Je l' mogu slike za nas koji se ne razumemo u te mere :bigblue:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...