sale 3sm Larry Flynt Posted January 16, 2015 Author Report Posted January 16, 2015 Mozda na Adi.Al definitivno mozes i sam, samo da odes s nekim ko vec zna, cisto da te malo uputi, pridrzava, ako je potrebno.Odes gde nema saobracaja ili neku poljanu i motaj.Ako nisi ko moj cale koji ne veruje nicemu sto ima samo dva tocka, vec posle par metara ima da provalis ravnotezu, ostalo su finese.
LoveHateLove Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 Ne razumem ljude koji ne umeju da plivaju i voze bicikl. 1
jelchica Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 Onda ne razumeš ni njihove roditelje... 2
LoveHateLove Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 kao da su mene moji ucili, mozda 2 minuta otprilike, cisto da mi pokazu kako se to radi...verovatno je bila tu i tamo po neka modrica ali naucilo se.... 1
Demon Seed Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 (edited) tu i tamo po neka modrica Ja nisam padao dok sam učio da vozim bicikl, počeo sam da padam kad sam se uvežbao pa krenuo da se kurčim... Then I took a pedal to the knee i više nikad nisam radio policajke posle toga Edited January 16, 2015 by Demon Seed
johnnyzzz Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 mene su jednom dok sam vozio udarila kola parkirana 1
Demon Seed Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 mene jednom parkiran kombi dok sam trčao
sale 3sm Larry Flynt Posted January 16, 2015 Author Report Posted January 16, 2015 Jednom ortaku zgrada uletela u putanju....njegova. hipoteticki ortak...stidim se da priznam. 1
LoveHateLove Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 i bicikl si sam kupio jok, doneo mi ujak iz nemacke Ja nisam padao dok sam učio da vozim bicikl, počeo sam da padam kad sam se uvežbao pa krenuo da se kurčim... Then I took a pedal to the knee i više nikad nisam radio policajke posle toga Pa to, imao sam vise udesa dok sam posle izvodio kojekakve akrobacije sa burazerom. Dok sam bio klinac ne secam se da je bilo perioda a da nisam imao krastava kolena, oziljaka i ogrebotina mali milion.
Vuk Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 Ja sam, budala, uchio na nizbrdici da vozim...
johnnyzzz Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 ja sam snowbord učio da vozim na nizbrdici lažem, sutra ću
Sreta Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 Igrao sam kukavice saq zidom u opkladu, mada, pokojni brat je kontao pricu i kladio se da cu izgubiti od zida... U SARAJEVU BIO JEDAN BOSKO PRETSTAVLJO SE KAO MIKI..... 1
sale 3sm Larry Flynt Posted January 29, 2015 Author Report Posted January 29, 2015 http://www.buro247.hr/lifestyle/dizajn-i-arhitektura/potpuno-nova-generacija-bicikala-napravljenih-od-drveta.html
Dead Man Walking Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Hteo sam da pazarim bicikl, našao sam dobru ponudu na popustu za "crossway" bicikl, međutim ja nikad nisam u životu to terao, uglavnom sam vozio onu kinesku "mountain bike" đubrad što prodaju kod nas i sad se dvoumim da li da uzmem pravi "mountain bike" ili ovaj "crossway". Ova "crossway" varijanta mi se čini idealnom jer ga i ne bih preterano vozio van asfalta a opet mi se čini da bi mogao i to da podnese fino. Ima li neko iskustva sa ovim bajsovima? Konkretno ja sam mislio da kupim ovaj marke Merida: http://www.xxl.fi/pyoraily/pyorat/hybridipyorat/merida-crossway-striker-gent-15-miesten-hybridipyora/p/1109231_1_style
Dead Man Walking Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Da, nov, ima na tom linku, snizen je sa 730 na 500 evra.
sale 3sm Larry Flynt Posted March 16, 2015 Author Report Posted March 16, 2015 Ma uzimaj opusteno.Kod nas bi to valjali na "popustu" za 730e. Bajsu nista ne fali, ako nisi manijak, sluzice te makar i do Srbije isao s njim.
jelchica Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 (edited) Taman htedoh reći, ima kod nas šta hoćeš za te pare, ne kupuj novo, al' sad vidim u kom zecu je grm Uzimaj. Može to za laganiji offroad opušteno, ako nemaš 110 kg Mislim, u Srbiji bi bilo samoubistvo dati te pare za tako slabu opremu kad je tako dobra ponuda jakih polovnjaka. Edited March 16, 2015 by jelchica
Dead Man Walking Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Što misliš da je slaba oprema? Nemam 110 kila al imam 100
johnnyzzz Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 iz sličnog ugla iz kog jelčica gleda, možda bih mogao da ti odgovorim za 500e ono što kod nas po oglasima, polovno, može da se nađe je bajk koji bez problema ima opremu između deore i XT (mehanika - pogon, prednji menjač, zadnji menjač, šifteri), neki RockŠox amortizer itd. da bi ti bilo jasnije, ovo je neki opšti poredak kod šimano opreme XTR > XT > SLX > Deore > Alivio > Acera > Altus > Tourney ti u specifikaciji imaš neki alivio, čini mi se da je to zadnji menjač, on se i inače stavlja da bude najviša klasa, sve ostalo je ispod toga, ovo što piše 131 ili 191, to je neki tourney ili acera verovatno, ne znam te oznake, to je jako niska klasa opreme... nisam iskreno preterano upućen da bih mogao da tvrdim za viljušku i hidrauliku da su loši (jer sam uvek gledao samo ono što je za moje potrebe a to je malo viša klasa opreme) ali imam utisak da nisam video nijedan (po meni) kršten bajk sa ovim delovima... e sad, to sve može da bude ok za nečije potrebe, svaka roba ima svoju ciljnu grupu, ali je fakat slaba oprema... 1
Recommended Posts