Lou Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 (edited) Ti stvarno treba da o'ladiš sa linkovima, k'o jebeni bot. Razumem ja, želiš da promovišeš svoj sajt, ali to se tako ne radi. Edited September 12, 2011 by Lou 3
crucifiedbeast666 Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 da li neko zna da li mogu karte da se kupe pre ili samo na dan koncerta?
solicitor Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Daj Boze (kako je to glupo reci na ovoj temi) da sve karte odu i na dan koncerta. Ja cu se potruditi da dodjem.
Lou Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 (edited) greška Edited September 29, 2011 by Lou 2
Pagan Saviour Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Bedak,ja navukao neki grip,nisam mogao da dodjem.bas bedak..
Descender Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 I meni je zao sto nisam stigao, ali nije bilo sanse... Nek neko napise kako je bilo!
HeLLsarma Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Svirka je bila odlicna... Space Eater je imao odlican nastup,precizna i ubitacna svirka,playlista je super,malo ljudi ih je podrzalo,no sve u svemu odradise posao vrhunski,vidimo se momci opet u subotu ! \m/ A STONERI,ijoooooj....Samo jos da su svirali My Demonic Face pa da bude opsta seca,inace bilo je ludilo,nazalost proteklih godina sam ih propustao i konacno da ih vidim,profesionalno odradjen nastup,drago mi je sto je Nefas pevao,a jos omca oko pantalona i lanci na rukama... Ma prava black metal festa,nek na sviraju jos 666 godina ovako ... Inace moja preporuka za klub Gun,10 puta bolji prostor od Ciklona ili slicnih klubova,i zvuk je mnogo bolji,ovo je super prostor za svirke,i prostran lokal... Ovde ubuduce da se odrzavaju svirke,klub je keva !!!
Divlji Tigar Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Space Eater je sinoć standardno otprašio za sve pare, nova pesma je odlična. Jedan najboljih nastupa do sada. Gun je odličan klub, nadam se da će se svirke u budućnosti tu održavati, kao i koncerti bendova koji ne bi mogli da napune SKC. Zvuk je bio više nego odličan. Inače primetio sam novi trend među metalkama da dolaze na svirke doterane kao da su posle na neki drugi događaj, a ne na svirku. Da jednu devojku nisam video u klubu nikada be bih rekao da je bila na metal svirci.
Duke Of Borca Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 To samo pokazuje da u metalu i uopste rokenrolu ima sve boljih picaka, pre 10 godina u kstu je najbolja picka bio moj ortak Nemanja. Inace gun je odlican klub za svirke, samo furaju alternativnu pricu.
Divlji Tigar Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Ja se ne bih ni malo bunio da tu dovedu bendove kao: Crimson Glory, Vicious Rumors, Helstar, Omen, In Solitude, Portrait, In Solitude, Wolf, Enforcer, Crystal Viper.., To samo pokazuje da u metalu i uopste rokenrolu ima sve boljih picaka Meni je uvek bilo dobrih pičaka na metal koncertima, samo što su bile obučene klasičnom metal stilu, što mi nimalo ne smeta. Ali ribe u malo elegantnijem fazonu sam retko viđao, inače jednu takvu videh i dan ranije u Kuglašu.
biohazard Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Koje su pesme svirali juce? Neko je spomenuo da ce se razlikovati setliste.
Recommended Posts