Dr Hiroshima Posted November 24, 2002 Report Posted November 24, 2002 CIni mi se da su clanovi Sepulture veliki zaljubljenici u ovaj bend,tako da pretpostavljam da tema o njemu ide ovde...Inace,imam jako malo podataka o njima i cenio bih ako bi neko mogao da napise neki koristan link,ili bar neke neke najosnovnije informacije.... Hvala unapred! Quote
scissors Posted November 24, 2002 Report Posted November 24, 2002 Nailbomb je projekat Max Cavalere i jos jednog lika, totalna przana, mada ne bi rekao da je thrash... naci cu neke linkove, imao sam ih pa cu ti ih baciti Quote
Dr Hiroshima Posted December 3, 2002 Author Report Posted December 3, 2002 Nailbomb je projekat Max Cavalere i jos jednog lika, totalna przana, mada ne bi rekao da je thrash... naci cu neke linkove, imao sam ih pa cu ti ih baciti Ajde,molim te,nestrpljiv sam! Quote
diamond77 Posted February 4, 2003 Report Posted February 4, 2003 evo ovako,to ti je album izdat 1994,od strane Max Cavalere i Alex Newporta(band Fudge tunnel),i ima onako..Hc,metal pank uticaja.Neke pesme je odbubnjao i igor cavalera, a ima i jos nekih gostiju..sticajem imam original disk,tako da sam procitao ha ha Ma ima i neke elektronike,semplova i tako to,imaju jedan studijski i uzivo album,POSLE koga su se dobrovoljno raspali...I malo zaradili para:) album se zove PROUD TO COMMIT COMMERCIAL SUICIDE inace max je govorio da mu je taj album bio inspiracija za roots, mada je amlo vise metal nego roots,kao i da je to za njega zavrsena prica,tj da vise nece nikada izdavati nesto novo pod etiketom NAILBOMB. Quote
Eurinoma Posted February 4, 2003 Report Posted February 4, 2003 Omoti albuma Point blank i Proud to Commit Commercial Suicide Ima i intervju sa Maxom na http://www.hellfrost.com/nailbomb.html U pocetku su se zvali Sickman, zatim Hate Project, a onda Nailbomb....1994 izdaju "Point Blank"....da, pomagao im je Igor Cavalera na tom albumu (skoro sam saznala da su Igor i Max ustvari Italijani, sinovi jednog italijanskog ambasadora, posle cije smrti su sprskali citavo njegovo bogatstvo)...Svirali su na Dynamo Open Air '96 u Holandiji....pesme sa tog festivala i dve nove ulaze u album Proud to Commit Commercial Suicide. Quote
RNA Posted February 5, 2003 Report Posted February 5, 2003 Slušao sam to, ima Fišer disk. Ne mogu reći da je loše, ali ni da mi se sviđa preterano. Ali, ona zastava sa tog Dynamo festivala gde je meta na nekim Kju Kluks Klanovcima je super!!! Quote
... Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 Ништа посебно. Једино што ми је занимљиво што певач у једној песми каже: "Стани поред пута" или тако нешто. Quote
Night_Blade Posted October 23, 2003 Report Posted October 23, 2003 Nailbomb trash :? Chudnoga mi kupusa Quote
Max Posted October 28, 2003 Report Posted October 28, 2003 ma shta prichate? dobar je nailbomb...samo ne chini mi se kao thrash...... Quote
solicitor Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Ja sam svojevremeno dobio kasetu Nailbomba za rodjendan. Meni se to ne svidja ama bash ni malo i mislim da je prilicno sviranje q.... Posle sam u nedostatku prostora za muziku tu kastu cak necim i presnimio Kad sam skidao spotove sa VHS-a cak sam preskocio pesmu World Of Shit uzivo sa Dynamo festivala. To je period koji me podseca na propast Sepulture i Maxovo okretanje neartikulisanom sirovom industrial zvuku. To je bila samo proba za Soulfly, s tim da je Soulfly za nijansu bolji, mada mi se ni to ne svidja. Quote
C.A_R.I.A. Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 realno gledano,ako slusas sa diska,ima sasvim dobrih pesama ne,nije album losh,zaista... sasvim OK! Quote
solicitor Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Ma samo je stvar ukusa. Ne volim industrial. Oni koji vole taj fazon mozda bi im se i svidelo. Moje misljenje je krajnje subjektivno. Quote
Deranged Posted November 8, 2003 Report Posted November 8, 2003 Nailbomb trash :? Chudnoga mi kupusa Ne pise se 'trash' nego 'thrash' invalidu jedan debilni Quote
MURDER Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Ja sam svojevremeno dobio kasetu Nailbomba za rodjendan. Meni se to ne svidja ama bash ni malo i mislim da je prilicno sviranje q.... Posle sam u nedostatku prostora za muziku tu kastu cak necim i presnimio Kad sam skidao spotove sa VHS-a cak sam preskocio pesmu World Of Shit uzivo sa Dynamo festivala. To je period koji me podseca na propast Sepulture i Maxovo okretanje neartikulisanom sirovom industrial zvuku. To je bila samo proba za Soulfly, s tim da je Soulfly za nijansu bolji, mada mi se ni to ne svidja. Slazem se sa solijem u potpunosti,samo sto je Soulfly mnogo,mnogo bolji. a: a: a: Quote
[MechanicalAnimaL] Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 (edited) preslushao sam point blank. Ma samo je stvar ukusa. Ne volim industrial. Oni koji vole taj fazon mozda bi im se i svidelo. Moje misljenje je krajnje subjektivno. naravno da je stvar ukusa. ja volim noise, i u velikim kolichinama, ali mi ovo zvuchi bedno. max (edit/cavalera, ne ovaj sa foruma ) je glup za industrial. jednostavno ne zna. ...mada, mozhda je je ovo ostalo drugachije. Edited May 24, 2006 by [MechanicalAnimaL] Quote
Жвакић Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Ok je Nailbomb. Meni su najbolje Wasting Away, Wai toma no cu i Guerilas. Quote
darthmoog Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 nekako je ceo projekat precenjen...secam se koliko sam se puta vracao na ovaj cd ali nikada nisam shvatio njegovu pravu "draz"...2-3 dobre pesme ostalo smara... Quote
Radnaskela Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 (edited) Ja sam svojevremeno dobio kasetu Nailbomba za rodjendan. Meni se to ne svidja ama bash ni malo i mislim da je prilicno sviranje q.... Posle sam u nedostatku prostora za muziku tu kastu cak necim i presnimio Kad sam skidao spotove sa VHS-a cak sam preskocio pesmu World Of Shit uzivo sa Dynamo festivala. To je period koji me podseca na propast Sepulture i Maxovo okretanje neartikulisanom sirovom industrial zvuku. To je bila samo proba za Soulfly, s tim da je Soulfly za nijansu bolji, mada mi se ni to ne svidja. ja stvarno ne znam od kad je to soulfly industrial ali ajde. nemaju veze sa industrialom. a i neznam od kada je nailbomb thrash. oni meni vuku na hc/metal. Edited December 19, 2006 by Kinez Quote
darthmoog Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 ako neko nije bas uspeo najbolje da se pronadje u "Point Blank"-u neka nabavi "proud to commit comercial suicide" (live album) sto se mene tice sve zvuci duplo bolje kada je live (bar u slucaju nailbomba) Quote
Жвакић Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Meni je Point blank ok. Ima nekih pesam koje malko gnjave, ali kad se sve sabere i oduzme album nije los. A taj zivi nesam cuo. Voleo bih da nabavim njihov dvd i da pogledam. Mislim da je to bolja varijanta. Quote
Oske Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Point Blank nije losh, ima par dobrih pesama (narochito mi se svidja Cockroaches) ali je, generalno, prosek... Za Live sam chuo da je mnogo dobar ali nikako da ga nabavim. Quote
darthmoog Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Nabavio sam danas Nailbomb:Live at Dynamo DVD...kako jebe kevu...za vas ne znam ali meni je ovo najbolji cavalerin rad...pre dva meseca sam napokon provalio album...nailbomb je napravio monolith industrial metala...kada kazes industrial metal trebas da pomislis na ovo a ne na godflesh ili ministry... Quote
М Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 kada kazes industrial metal trebas da pomislis na ovo a ne na godflesh ili ministry... A ja mislio treba da pomislish na sranje Shalim se. Quote
Recommended Posts