HeLLsarma Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Ova tema je puna anonimusa. Niste Vyla prepoznali jebote, bio je pet puta u Srbiji. Ovaj blam za Franka i Asklunda da ne komentarišem Brate,jes mega fail ... Note to yourself,ne gledati nikad encyclopaedia metallum
Lou Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Kakva postava i kakvi poznavaoci, ne zna se da li su veći anonimusi bili na bini ili u publici. Ipak, bina.
BLACK JESUS Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 'ladno Fabio Sperandio/Ophiolatry na gitari! Čovek je legenda, upoznali se u NS i opušteno me prepozna i priđe par godina kasnije... Mada kako su ga našminkali možda i nije, ali sudeći po glavi jeste! Bzvz što nisam otišao...
[Nocturno] Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Samo da tagujem svoju ruku i sat, dole desno.
Talvi Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Čitam sad neki raport iz Grčke: The crowd was head-banging like crazy, even Pest himself (I would swear I saw part of his hair falling while banging that head of his).
Justin Case Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Evo ko nije bio, nek' baci pogled. Kvalitet je očajan ali video sam i većih sranja na Youtube-u. Inače, meni je koncert bio odličan. Pohvale za organizaciju.
dimmu1 Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 meni je bilo cudno to sto je u prvim redovima bio duplo bolji zvuk nego sa strane.tu vec pred kraj je umor od puta odradio svoje pa mi je sve vec bilo previse bucno i vokali su se nekako previse probijali na levoj strani do stepenica. @black njega je jedan somborac prepoznao po tetovazi na desnoj ruci.. sve u svemu kada saberem utiske posle par dana bio je ovo dosta dobar koncert i ko nije bio moze samo da se kaje.
Justin Case Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 sve u svemu kada saberem utiske posle par dana bio je ovo dosta dobar koncert i ko nije bio moze samo da se kaje. Ja najbolje vidim koliko mi je bilo dobro tako što bacim pogled na playlistu koju slušam kući nakon koncerta. Ovih dana mi se 50% vrti Gorgoroth. Za razliku od 2004.e, kada sam nakon koncerta bio pod utiskom 1349e, Gorgoroth mi je baš dobro legao u sredu.
Talvi Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Sad nešto kontam - Vyl svira ovde turneju sa Gorgorothom a KoK je za to vreme predgrupa Mayhemu na američkoj turneji i lik iz Neuraxisa im svira bubnjeve. The fuck?
Recommended Posts