Jump to content

Recommended Posts

Posted

aman covece ispalio si se zestoko i sada tu opet pametujes.lepo ti je covek rekao za sta mu treba takva konfa,moja prica je potvrdjena i to je to. ovde svi mi tvrdimo slicno samo nam ti kontriras.

Posted

Ja sam ti odgovorio na tvoja lupetanja o GTA i photoshopu.To su teska lupetanja.Za ram sam rekao da 99% ljudi nema apsolutno nikakve potrebe za vise od 4GB,sem ako nece da se kurce.Procitaj sta pisem pre nego sto pocnes pametovati.

Posted (edited)

4gb rama je dovoljno cak i za win 7, sem ako necete imati vise sistema ukljucenih u isto vreme (virtual machine), ili se bavite 3d modeliranjem i ostalim stvarima, takvi softveri umeju cesto da "pojedu" dosta memorije, mada je i tad redak slucaj da je potrebno vise od 4gb.

BruceBruce@ Odlicna konfa!! Blago se tebi! Ja se jos uvek mucim na "zastareloj" 5770 :D

Edited by vegeta
Posted
  On 10/13/2011 at 11:04 PM, lemmy sixx said:

Ja sam ti odgovorio na tvoja lupetanja o GTA i photoshopu.To su teska lupetanja.Za ram sam rekao da 99% ljudi nema apsolutno nikakve potrebe za vise od 4GB,sem ako nece da se kurce.Procitaj sta pisem pre nego sto pocnes pametovati.

stize mi sutra 2gb rama i onda cu imati sve ukupno 4.nece mi biti tesko da instaliram gta 4 i snimim video istog da ti dokazem koliko nisi upravu.

Posted
  On 10/13/2011 at 9:07 PM, BruceBruce said:

Ovako,posto me je AMD konfiguracija strasno strasno zajebavala,uzeo sam bio AMD Athlon X4 840 3.2,radeon 6770,asus plocu i 8gb ram DDR3 i menjao serviser sve komponente sem procesora i nije mogao da ustanovi zasto izbacuje crn ekran pri instalaciji sistema a tvrdio je kako procesor nema sanse da bude,popizdeo sam,dobio pare natrag,dodao sam kes i uzeo intelovu config. da ne bijem glavu vise jer su mi zivci otisli u kurac ovih 7 dana:

intel i5 2400 3.1ghz

msi ploca

ge force gtx-ti 550 DDR5 1gb

4gb DDR3 ram

kuciste i napajanje skroz ok i prezadovoljan sam kako radi.

ovde bih samo sebe ispravio,u pitanju je bio AMD PHENOM x4 840 a ne athlon...

Posted
  On 10/13/2011 at 11:40 PM, dimmu1 said:

stize mi sutra 2gb rama i onda cu imati sve ukupno 4.nece mi biti tesko da instaliram gta 4 i snimim video istog da ti dokazem koliko nisi upravu.

Ne moras.Pre 3 meseca sam presao GTA 4 na masini od 4GB rama,sa GTS450 i Dual Core pentiumom.Sve je bilo na maksimumu.Sve sto mozes da mi dokazes je da imas go kurac od grafike i procesora.

Posted (edited)

@Bruce:

pa u sustini nema nikakve razlike, jer taj Phenom nema L3 kes pa je bukvalno Athlon :)

Edited by DBrave
Posted

Skinuo sam GTA4 da testiram malo komp i igrica počela neviđeno da seče, krv ti jebem mal' nisam bacio komp kroz prozor. Kasnije sam izguglao i video da je bag oko pečeva nekih. Skinuo se danas ovaj Liberty City novi i radi bez greške na high.

Posted
  On 10/16/2011 at 5:03 PM, Dead Man Walking said:

Skinuo sam GTA4 da testiram malo komp i igrica počela neviđeno da seče, krv ti jebem mal' nisam bacio komp kroz prozor. Kasnije sam izguglao i video da je bag oko pečeva nekih. Skinuo se danas ovaj Liberty City novi i radi bez greške na high.

HHahah mogu misliti kako si se iznervirao ,komp moze ubedljivo najvise da iznervira coveka,pogotovo nov :))).

Posted (edited)
  On 10/14/2011 at 7:48 AM, lemmy sixx said:

Ne moras.Pre 3 meseca sam presao GTA 4 na masini od 4GB rama,sa GTS450 i Dual Core pentiumom.Sve je bilo na maksimumu.Sve sto mozes da mi dokazes je da imas go kurac od grafike i procesora.

sve na maksimumu sem view distance jer mi graficka ima samo 1gb pa je isti isao malo preko 60 i ostalo je slobodno jedva 900mb.ono sto sam ja spominjao je ICEnhancer

On 10/12/2011 at 12:33 PM, dimmu1 said:

narocito sad sa ovim real modovima koji trose uzasno puno..

koji probaj na svojoj masini+bolje teksture grada pa javi kako ce ti gta 4 raditi.ja se nisam ni usudjivao da probam,a sa screenshotova vidim da donosi povecu razliku.

sto se tice procesora i nije neki,a da je kurac bas i nije.lepo gura igre u pitanju je i3300 na 2.5ghz koji se po potrebi sa fabrickim kulerima moze klokovati na 3.5ghz i to sam vec probao.sve ok radi.graficka je skromna sapphire 5570 1gb hdmi.ipak je ta konfiguracija stara godinu dana.

Edited by dimmu1
Posted
  On 10/16/2011 at 6:36 PM, dimmu1 said:

sve na maksimumu sem view distance jer mi graficka ima samo 1gb pa je isti isao malo preko 60 i ostalo je slobodno jedva 900mb.ono sto sam ja spominjao je ICEnhancer

Ti si rekao da za GTA na maksimumu treba od 6-8GB.Na 4GB igras bez problema sve na maksimumu,i jos ti ostala 1/4 rama neiskoriscena.Toliko o tome.

Posted
  On 10/16/2011 at 6:39 PM, lemmy sixx said:

Ti si rekao da za GTA na maksimumu treba od 6-8GB.Na 4GB igras bez problema sve na maksimumu,i jos ti ostala 1/4 rama neiskoriscena.Toliko o tome.

stvarno mi je mrsko da dva puta ponavljam sta sam napisao.

jos jedan plus za win win.odlicna prodavnica,a i cene su skroz ok sto se tice sombora definitivno su najpovoljniji.

Posted

jedno pitanjce:kolika je razlika u brzini izmedju najjeftinijih ssd i ovih regularnih sata3 7200 rpm hardova?mislim,koliko je pametno ulagati u hdd u pogledu brzine?ja sam namjerio najvise oko 50tak evra za hdd ali ako je bas tolika razlika onda da mlatnem jos pedesetak e i uzmem taj hdd.

znaci samo me brzina interesuje,kapacitivnost me ali uopste ne interesuje.

Posted (edited)
  On 10/16/2011 at 8:16 PM, trenje said:

+1

Kakva su vam iskustva sa EMMI-em? Nekako mi cudno svo to narucivanje tehnike, sutra treba da uzmem monitor (ne kod njih, vec u LIST-u ili Atomu ) a cela ta njihova fora mi deluje nesigurno. Kako bih ga proverio pre kupovine i ostalo...?

Edited by -Mare
Posted

Emmi ti je zapravo Win Win shop u kome rade bivši zaposleni iz Bench House. Oni su mi najpouzdaniji od svih tih Win Win shopova.

Posted

Emmi bez ikakve rasprave.Dosta stvari sam uzimao od njih,i najpovoljniji su,najbrzi i najprofesionalniji.Ukoliko imaju artikal na lageru (u mom slucaju su uvek imali),roba ti stize za maksimalno 2 dana od porudzbe.Takodje,sto se tice garancije veliki plus.Crkla mi je graficka koju sam uzeo od njih,jutro nakon sto sam ih obavestio su poslali kurirsku sluzbu po karticu,i nakon 3 dana sam dobio novu.

Sve preporuke za Emmi.

Posted
  On 10/16/2011 at 8:27 PM, BLAGOJE said:

jedno pitanjce:kolika je razlika u brzini izmedju najjeftinijih ssd i ovih regularnih sata3 7200 rpm hardova?mislim,koliko je pametno ulagati u hdd u pogledu brzine?ja sam namjerio najvise oko 50tak evra za hdd ali ako je bas tolika razlika onda da mlatnem jos pedesetak e i uzmem taj hdd.

znaci samo me brzina interesuje,kapacitivnost me ali uopste ne interesuje.

Srednje vreme pristupa je oko 10 puta manje nego kod hardova (što ti se jezivo oseti u svakodnevnom radu), transfer se može porediti sa brzinom 2 HDDa u RAID 0

:pivopije:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...