Jump to content

Hardware


Јарослав

Recommended Posts

Nek ti je sasrećom :pivopije:

 

Ja sam kupio isto kućište, i za te pare je odlično. Po mom mišljenju je bolje od popularnog Fractal-a 1000, mada Fractal malo lepše izgleda.

 

A ta ASUS ploča ladno ima i Display port :haha: Ja imam A88XM-PLUS koja ima "samo" 3 video izlaza. Imaš odličnu kontrolu ventilatora iz AI Suite-a, samo pogledaj gde su ti uključeni ventilatori sa kućišta, pa odaberi pozicije (uglavnom će staviti prednji kao prvi, a zadnji kao drugi, al' nikad nisi 100% kako će ga sklopiti)

 

Koje si napajanje uzeo?

Edited by Dead Man Drinking

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cooler Master RS-500 ACAB-B1 je unutra

monitor nema HDMI, ali sam čitao da je povezivanje preko display port-a bolje, tako da je do jaja što ga ima na ploči (nemam mogućnost da uporedim HDMI i display port povezivanje)

 

nego, zvučnike sam uzeo na preporuku

imaju previše basa, tunje

foobar i ostali to lepo regulišu, imam i ekstenziju za Chrome, ali me zanima da li postoji neki softver kojim ću generalno srediti bas

nisu dovoljna podešavanja zvučne karte

 

il' da menjam zvučnike

Edited by Underkuruz

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, DVI i HDMI su ti portovi preko kojih ide digitalni signal i daju vidno kvalitetniju sliku na monitoru od VGA display porta. tako da, ako možeš ikako da teraš signal preko ova prva dva, toplo ti preporučujem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na kraju ce i terminatora napraviti, da ga pokrece malinica.Jbt to je pocelo kao uvod dece u it svet i programiranje po skolama, al je onda neko od roditelja poceo da se igra, a onda je samo buknulo. :haha:

 

Ma nekoliko planova imadem, probacu emulator svakako, gledao sam da su sa starijim verzijama pravili i game boy konzolu cak i mini arkadu. :mhihi:

 

Al cu gledam da napravim elektro podesavanje venecijanera, automatizaciju po gajbi sa Hal9000 glasom, kamera nadzor i sl...tako te neke projektice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Sale

Koliko te je ukupno koštao Pi 2? Jesu li zakinuli na carini?

 

@DisplayPort

K'o što kuruz kaže, ta ploča ima DP. Generalno teško je primetiti razliku između digitalnih signala (DP, HDMI, DVI), samo što prva 2 prenose i zvuk, a DVI ne. Meni je zbog toga TV zakačen na HDMI, a monitor na DVI

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...