ShinigamY Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Ja furam taj monitor na poslu. Savrsen je. Odlican izbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 isto, imam ga već tri meseca na poslu, zato sam ga i uzeo za kuću nema HDMI, ali ja nisam toliko zahtevan, DVI mi je dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 A jebiga, i ja uzeo novu masinu, doslo vreme Uzeo ovo cudo Uzeo jos 8GB Kingston Fury, 2TB hdd, i i5 procesor....grafiku nisam menjao, GTX650 mi radi posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Ta maticna je za nijansu slabija od ove moje Z97. Moja podrzava CPU overclock i dual graficke, tvoja ne. Ali u sustini ista stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 dobro je, imas bolju maticnu, bas si baja Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 kako si uspeo da se naločeš u osam sati, džukelo? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 dobro je, imas bolju maticnu, bas si baja Sine, koji je tebi? Moras sve da trolujes? Samo sam uporedio, zanimalo me je ... I nije bolja sto se tice performansi, samo ima opciju vise. Jaka stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 jebiga, tast i ja se nasli popodne on opro flajku radze ja flajku dzonija idem sada da se sa kumom nadjem, reci cu mu da ga radmiz pozdravlja Sine, koji je tebi? Moras sve da trolujes? Samo sam uporedio, zanimalo me je ... I nije bolja sto se tice performansi, samo ima opciju vise. Jaka stvar pjan sam ne zameri overklokovao sam procesor, a maticna ne podrzava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 obavezno imam ja kajsiju odličnu, poneću na Motorhed Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 e, al nemoj da ispalis kum i ja smo tamo, kajsija vazda prolazi pa da nazdravimo jebiga ja ne dolazm na te kroubarove picke materine, samo metal za elitu prolazi tamo gde nejde laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 U sredu stize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Mauzer, jedan heads up, ortak ima istu takvu grafu. Nije je cistio dva-tri meseca, nakupila se prasina i jedan kuler mu je bas slabije radio pa samim tim se mnogo vise grejala. Nosio u servis da probaju da ociste, stave pastu sta ti ja znam, nisu uspeli nista, jer je izliveno sve to, ne moze da se rastavi a da se ne polomi ... Mnogo retardiran neki sistem. Tako da, redovno je cisti da ti se ne bi desila ista sudbina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Nemam ja frke sa tim jer imam jako dobro kuciste koje je isto dobro luftirano. Otvorio sam ga posle 3 meseca, od prasine ni P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Super onda. Al' eto, imaj na umu da je to njen najveci potencijalni problem, a posto znam da je zverka skupa, bolje proveriti na vreme nego posle plakati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Naravno, hvala na upozorenju. Elem, koliko god da sam gledao ova je ubedljivo najbolja grafa u tom rangu 970. Kada skupim pare pa jos jednu ubacim unutra, banja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Fuuuu, koliko dobrog hardvera odjednom. Odlične kupovine na sve strane, neka vas služe dugo! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Uzeo danas ovu konfku: Maticna: Z97 Proc: Intell i5-4460 - 3.2 ghz GPU: ATI Radeon R7 250 Što uze Z97 i non-K procesor? I čudan ti izbor taj R7 250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Ogranicen budzet zbog uzimanja telefona Trebala je R9 290 al' sam na kraju odustao, jer nisam bas toliki gejmer, a opet mi je trebala mashina koja ce da bude taj neki mid level. A maticnu uzeo jer mi se uklapala u cenovni rang. Uglavnom, mashinu sam budzio oko 32 gb rama i ovog proca, jedino sam ovu kombinaciju izvukao do 110k. Uostalom, uvek mogu da doglavim jos jednu R7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kendall Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Posle sto godina krenuo malo da obnavljam mašinu i, logično, krenuh od (bežičnih) tastature i miša. Logitech K800 Logitech G700s Na staroj tastaturi nisam imao nijedan a na starom mišku sam imao jedan dodatni/multimedija taster dok ih ovde samo na mišu ima dvanaest (tri na točkiću). Biće ovo zanimljivo privikavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 (edited) K800 je verovatno model pre/posle MK520 komboa koji imamo na poslu, baš liče: Dopada mi se samo zato što je slim, inače je prilično tvrda - ako ti treba oko posla i čukanja generalno biće ti sasvim okej, za gejming će malo teže. Plus se jako brzo na ovom kombou gule tasteri, nadam se da to nije slučaj i sa K800. Javi kakav je mišonja, skroz dobro izgleda. Edited March 9, 2015 by -Mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 i ja imam na poslu MK 520, okej je el ima neko iskustva sa tv karticama? imam SBB u stanu, koaksijalni je kabl, pa mi treba kartica, jer mi ne pada na pamet da kupujem televizor ima li neko preporuku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kendall Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 @Mare Da, tastaturu sam i uzeo zbog posla (web dev), slabo igram igre u zadnje vreme... A miš je sjajan stvarno, super precizan (konačno u Fotošopu mogu da nabodem neku visinu/širinu tačno u piksel ). Točkić je bešuman i nenormalno osetljiv (što mi posebno "teško" pada jer sam na starom mišu navikao da točkić vrtim dva puna kruga da bi se strana skrolovala za fazon tri reda), tasteri iza točkića su možda mogli da budu ispred jer ovako miš mora da se pusti da bi se ti tasteri pritisli (osim u slučaju ako imaš male šake) i tako... Sve u svemu zadovoljan sam, pitaj slobodno ako te još nešto interesuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 i ja imam na poslu MK 520, okej je el ima neko iskustva sa tv karticama? imam SBB u stanu, koaksijalni je kabl, pa mi treba kartica, jer mi ne pada na pamet da kupujem televizor ima li neko preporuku? Kupi bilo koju za 30-50e, moze i eksternu, otsljakace svoje 3-4 godine, tacno ti se jebe i da crkne posle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 i to što kažeš preporuka za 2.0/2.1 zvučnike od 40-50 evra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 http://pcpractic.rs/proizvodi/zvucnici/19244-logitech-zvunici-21-logitech-z-323-18w26w-black to je neki minimum ja mislim Creative Inspire A320 i A250 su isto dobri, ne znam ima li ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts