lemmy sixx Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 el ima neko iskustva sa tv karticama? imam SBB u stanu, koaksijalni je kabl, pa mi treba kartica, jer mi ne pada na pamet da kupujem televizor Jebote, koja si jajara. Isao si na faks i zaposlio se kod Isailovica da bi kupovao tv kartice od 30 eura. Nema, tipicni banacanin. Jebalo te 200 eura, uzmi tv i gledaj ko covek, nisi vise student. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 koji će mi kurac, ne gledam gotovo nikad, zato i uzimam nešto ovakvo samo da bacim pogled na neki sport ti bre nisi normalan isto i za zvučnike, plan je da je da uzmem neku dobru liniju u 4Audio uskoro, pa zato sad uzimam nešto što je džabe jebo te Banat Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 A slusalice? Imas tu neki plan? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Jeste Koki ciganin. Zovem ga na neko pravo pivo da dodje kod mene u Zemun, a on i dalje zdere lav ispred radnje. Isailovic zavrnuo slavinu jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Ma bre nije Isailovic zavrnuo nista, nego ovaj seljober ostaje seljober u srcu zauvek. Mozes isterati banacanina iz Banata, ali ne mozes Banat iz banacanina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 A slusalice? Imas tu neki plan? aha, trebaju mi jedne masivne za kuću, stare otišle u kurac Jeste Koki ciganin. Zovem ga na neko pravo pivo da dodje kod mene u Zemun, a on i dalje zdere lav ispred radnje. Isailovic zavrnuo slavinu jbg. kako te nije sramota da lažeš, kad sam ja pio Lav? ja zvao u Samo pivo ili Miners, ti insistiraš na Zemunu jebo Zemun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Zemun ole Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 uzeh novu mašinu ne igram igre, pa sam izabrao sledeće: ploča: ASUS B85M-E procesor: Intel i3-4160 RAM: Kingston 4gb DDR3-1600 SSD: Kingston SHFS37A120G 120 gb grafika: intergrisana kućište: Cooler Master N200 zvučnici: Logitech Z-313 monitor: Dell P2414H Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Bolji je Dell U2412M od P2414H al' svakako odlican monitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 gledao sam i njega, ali sam zaključio da razlika u kvalitetu nije tolika da bih dao 7000 dinara više Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Jbt baš gledam sad je 33700 a ja sam ga kupio pre više od 2 godine za 29000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 moj je pre mesec i nešto bio 22.000, a ja sam ga platio 26.350 pre dve nedelje u Emiju, a WinWin-u je bio 31.000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Lepo ja rekoh, bojkotujte nasu stoku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Samo preko Ungara uzimam sada. Uzeo sam grafu koja je jeftinija 150 jura nego kod nas. Nije Sloba kriv jbg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 skočio dolar, plus nismo u eu, carinski troškovi, ima dosta razloga da budemo skuplji nego magyarska braća... ali opet ne ovoliko, i ne za robu nabavljenu pre skoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Lepo ja rekoh, bojkotujte nasu stoku. mene je računar izašao 30.000, umesto 53.000 (bez monitora i zvučnika), na koliko je glasila faktura, tako da mi se nije isplatilo da idem preko Mađara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Sto bi isao? Ima ljudi koji donose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 bukvalno si me shvatio ne bih išao tamo, naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Jbg, kad sam bukvalista. Ma ja ovde dinara vise necu ostaviti. Nenormalno koliko je tamo povoljnije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 ja bih tamo uzeo Ajpod, je l' valja neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 skočio dolar, plus nismo u eu, carinski troškovi, ima dosta razloga da budemo skuplji nego magyarska braća... ali opet ne ovoliko, i ne za robu nabavljenu pre skoka A pazi sad ovo-it oprema se ionako placa u dolarima.To je ono sto domaci lopovi iskusno precutkuju.Oni ne narucuju iz EU, vec od proizvodjaca direkt. Lopovluk na drzavnom nivou.Pogotovo sto su poskupeli i svu staru robu.dedmenov monitor je stari model, posle njega su izasle jos tri generacije, ne postoji sansa da stara roba poskupi, ali ne gospoda su i to digli.Pa ja moj monitor pre vise od dve godine platio 18.000 a sad je 21-23k.Kako zastareli model moze jos da bude u prodaji i to jos da poskupi?Samo u Srbiji. A jedno od pravdanja pored navodne igre sa evrom je i sledeci biser-posto se slabo prodaje, prinudjeni smo da podignemo cene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Monitori su ti kao vino... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Eno ljudi isli kombijem u madjarsku, znaci nista na mufte, kupili tv-ove, prijavili uredno, platili carini i opet prosli jeftinije za 593 evra za sam tv(odnosno sa troskovima 393oera manje).Kod nas Sony Bravia tv 1630 oera, u Madjariji 1037, i sa svim troskovima puta i poreza carini-1237 oera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 pa ovi magyartraderi zarađuju na povratu poreza i to im je dosta, nisu lakomi. jel imate neke proverene za pc komponente? bacio bih pogled... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 http://fantasterrific.kpizlog.rs/ Udri. Ja uzimam preko njega, lik je proveren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts