bradilko Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 @Underkuruz Šta planiraš da radiš sa tim računarom? Za igre nije, a za flejsbukse si mog'o i celeron Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 hteo sam računar koji će me 4-5 godina služiti tako da ne moram uopšte da razmišljam o tome da li može da uradi nešto što mi treba ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 (edited) Nek ti je sasrećom Ja sam kupio isto kućište, i za te pare je odlično. Po mom mišljenju je bolje od popularnog Fractal-a 1000, mada Fractal malo lepše izgleda. A ta ASUS ploča ladno ima i Display port Ja imam A88XM-PLUS koja ima "samo" 3 video izlaza. Imaš odličnu kontrolu ventilatora iz AI Suite-a, samo pogledaj gde su ti uključeni ventilatori sa kućišta, pa odaberi pozicije (uglavnom će staviti prednji kao prvi, a zadnji kao drugi, al' nikad nisi 100% kako će ga sklopiti) Koje si napajanje uzeo? Edited March 19, 2015 by Dead Man Drinking Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 (edited) Cooler Master RS-500 ACAB-B1 je unutra monitor nema HDMI, ali sam čitao da je povezivanje preko display port-a bolje, tako da je do jaja što ga ima na ploči (nemam mogućnost da uporedim HDMI i display port povezivanje) nego, zvučnike sam uzeo na preporuku imaju previše basa, tunje foobar i ostali to lepo regulišu, imam i ekstenziju za Chrome, ali me zanima da li postoji neki softver kojim ću generalno srediti bas nisu dovoljna podešavanja zvučne karte il' da menjam zvučnike Edited March 19, 2015 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 ako je display port vga, to nikako nije bolje od hdmi-ja s druge strane, možda ima dvi, to je već ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Stigla mi malinica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 dvojka? šta ćeš da joj radiš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Dusu da joj vadim. Da, da, ova sa cetvorojezgarnim procom i giga rama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Stigla mi malinica.. Ebay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Cajna vrzn-Ali Express. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 ako je display port vga, to nikako nije bolje od hdmi-ja s druge strane, možda ima dvi, to je već ok. ne kapiram šta si hteo da kažeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 ok, DVI i HDMI su ti portovi preko kojih ide digitalni signal i daju vidno kvalitetniju sliku na monitoru od VGA display porta. tako da, ako možeš ikako da teraš signal preko ova prva dva, toplo ti preporučujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Kure, turi na monitor kabl s belim kurcicem na srafljenje, a ne onaj plavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 ma bre šta pričate display port je posebna stvar http://www.pcworld.com/article/2030669/hdmi-vs-displayport-which-display-interface-reigns-supreme.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Ma to nemas na ploci sigurno. Zato turi na komp i monitor onaj kabl s belim krajevima(dvi) koji si dobio uz monitor, umesto plavog(vga). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Jel imaš možda u planu neku emulaciju retro igara? Ja bih za to iskoristio Raspberry Pi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 (edited) video sam da su napravili i microbrewery sa pijem heh, PiVO Edited March 20, 2015 by bradilko Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 jok nemam ploča fantAzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Na kraju ce i terminatora napraviti, da ga pokrece malinica.Jbt to je pocelo kao uvod dece u it svet i programiranje po skolama, al je onda neko od roditelja poceo da se igra, a onda je samo buknulo. Ma nekoliko planova imadem, probacu emulator svakako, gledao sam da su sa starijim verzijama pravili i game boy konzolu cak i mini arkadu. Al cu gledam da napravim elektro podesavanje venecijanera, automatizaciju po gajbi sa Hal9000 glasom, kamera nadzor i sl...tako te neke projektice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 @Sale Koliko te je ukupno koštao Pi 2? Jesu li zakinuli na carini? @DisplayPort K'o što kuruz kaže, ta ploča ima DP. Generalno teško je primetiti razliku između digitalnih signala (DP, HDMI, DVI), samo što prva 2 prenose i zvuk, a DVI ne. Meni je zbog toga TV zakačen na HDMI, a monitor na DVI Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 On sam 44,30$, ima sad i za 40$, al sam ganjao najpouzdanijeg prodavca, a i tad je bio medju prvima koji je ponudio... na dan narucivanja(6. mart) oko 40 oera, sad je 41,5€.Jos je i free shipping, nista nisu zakidali nasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 27, 2015 Author Report Share Posted March 27, 2015 Acer P196HQV, vredi li uzimati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Da li je istina da All in one canon i ostalih marki ne skeniraju ako nema inka(mastila) u štampaču? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Dao mi kolega juce njegovu staru R7950 grafu, jebote krv sve na high tera a staro 2-3 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts