truliandedzombileš! Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 ova generacija konzola je najnebitnija u istoriji igranja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 ova generacija konzola je najnebitnija u istoriji igranja. Istina ziva,zato sto su sve igre novijih generacija SRANJE. Star ocean 5,Persona 5,Tales of Berseria,Tales of Zestiria,Xenoblade 2 su jedine vredne pomena. Zato 3DS i PS VITU u shake pa giljaj do mile volje,tu bar ima previse kvalitetnih naslova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 GTA V je glavni razlog kupovine, ostalo manje-više, šta naleti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 mogao si da se istališ za 960 pa da pustiš i ovako nešto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 nikad nisam ni igrao ni gledao bilo šta što ima veze sa Tomb Raider serijalom, mnogo mi je iritantna ta priča čitao sam neka poređenja, kažu ljudi da je 950 možda i bolja kupovina jebem li ga svakako mi je bitnija priča od toga da li ću videti neki pramen kose ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 nešto vidla sam nesto...nesto nesto nevjerovato sad znam kroz sta babo prolazi nevjerovato je ah da samo babo moze vidt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 čitao sam neka poređenja, kažu ljudi da je 950 možda i bolja kupovina jebem li ga svakako mi je bitnija priča od toga da li ću videti neki pramen kose ili ne Koliko para toliko muzike. Koliko je 960 skuplja, toliko je i bolja. A što se TR-a tiče, dobra je priča. I prošli deo, i ovaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 GTA V radi na high podešvanjima na 60 FPS na very high problem prave voda, senke itd više nego dovoljno, što se mene tiče, grafičku ću opet kupovati kad izađe sledeći GTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 (edited) Ubeljivo best buy od grafa "vise" klase je 970g1 gigabajtov. Grafika userava 980, pa su papci morali izbaciti 980ti Edited February 8, 2016 by Маузер Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 (edited) edit: promaših temu Edited February 22, 2016 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts