Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Mislim da vredi svaki dinar. Prosto ne mogu da se nacudim kvalitetu same slike. Da ne znas mozda u kojoj bih radnji mogao da pronadjem hdmi kabal? Povezao sam ga preko DVI-a, al koliko citam hdmi je prava stvar.

Edited by -Mare
Posted

Mislim da vredi svaki dinar. Prosto ne mogu da se nacudim kvalitetu same slike. Da ne znas mozda u kojoj bih radnji mogao da pronadjem hdmi kabal? Povezao sam ga preko DVI-a, al koliko citam hdmi je prava stvar.

Jedina bitna razlika izmedju DVI i HDMI je to sto imas i zvuk preko HDMI-a,sto se tice same slike,digitalna je slika na oba i nema neke drasticne razlike ;).

Posted (edited)

Ah, i mislio sam al' reko da pitam u slucaju da moram neku spec. radnju da jurim. Winwin mi je usput cini mi se, bacicu pogled sutra. Fala. :da: Jos dve stvari kod ovog Dell-a: Klizac i cinjenica da u slucaju da zelim da okrenem monitor ne moram da ga podizem vec stalak ostaje fiksiran. Klizac je horizontalni, lako se podesava visina monitora. Uostalom, ne umem ja to ni da predstavim kako treba. Perfekcija.

Edited by -Mare
Posted

Ah, i mislio sam al' reko da pitam u slucaju da moram neku spec. radnju da jurim. Winwin mi je usput cini mi se, bacicu pogled sutra. Fala. :da: Jos dve stvari kod ovog Dell-a: Klizac i cinjenica da u slucaju da zelim da okrenem monitor ne moram da ga podizem vec stalak ostaje fiksiran. Klizac je horizontalni, lako se podesava visina monitora. Uostalom, ne umem ja to ni da predstavim kako treba. Perfekcija.

Kako mocno jbt...odusevljen sam kako dobro izgleda,a verujem da je uzivo tek expirience :) .

Posted

Ako postoji bilo kakva razlika uzecu hdmi, cisto da izvucem max iz njega. Uzivo je divan, nisam samo probao da ga rotiram - ne bi mogao da stane ovde ispod police u vertikali. :haha:

Posted

Ne postoji nikakva razlika.Digitalno je digitalno.Jedino kao sto rece Bruce,sa HDMI imas i zvuk.Ali u svakom slucaju uzmi HDMI,em je lakse povezivanje,em nikada ne znas kada ce ti zatrebati za nesto drugo.

Posted

Stigla AMD ATI 4870X2 Arctic Cooling Accelero Xtreme, al ne moze da stane u komp, kuciste CHIEFTEC BRAVO BX-01B-B-B, fali 3cm... Predlozi?

Posted (edited)

Stigla AMD ATI 4870X2 Arctic Cooling Accelero Xtreme, al ne moze da stane u komp, kuciste CHIEFTEC BRAVO BX-01B-B-B, fali 3cm... Predlozi?

Nvidia heheh :)

Ne znam ali predpostavljam da ti je jedino resenje novo kuciste...

Edited by BruceBruce
Posted (edited)

aj samo napisi zasto si sad kupio tu kartu ?

i nadam se da znas koliko trosi tj. da imas jako i brendirano napajanje

Edited by DBrave
Posted

ok onda, samo taj kuler vredi dosta, vrhunski je

mislio sam da si noob kad sam video da si kupio kartu koja ne moze da ti stane u kuciste :haha:

Posted (edited)

Care ovo kuciste sam platio 150e novo pre par godina, ocekivao sam od njega da moze sve da stane, a nisam bas merio grafu pre kupovine... Izgleda da starija kucista nisu bas pravljena za grafe od 35cm.

Edited by vegeta
Posted

lol, mx518 je jedan od najhvaljenijih miseva ikada, ne samo Logitechovih nego uopste.

Sa njim ne mozes da pogresis, a mozes da pogledas i njegovog naslednika:

G400

Posted

Мала помоћ. Другарици треба SATA II хард за лаптоп, па ако неко зна где могу да се нађу. Не треба јој ништа велико, до 160 ГБ је довољно.

Posted

ima moj burazer već nekoliko godina taj logitech, i dalje radi vrhunski...

ja koristim logitech m705 marathon mouse, fenomenalan bežični miš.

Posted

Zna neko gde ima da se uzme neki Intel core2quad?Konkretno me zanima q8300.Kapiram da se ne proizvode vise,ali mozda negde neki zavuceni ima.Vidim da se prodaju po limundu i kupujem prodajem,ali nesto mi se ne uzima polovan.I zaobidjite savete "Uzmi i5",maticna mi to ne podrzava a ne pada mi napamet da menjam komplet konfiguraciju.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...