-Mare Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 DELL UltraSharp U2312HM - ODUSEVLJEN SAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 E vidis,bas me zanimalo misljenje oko tog monitora,posto planram da ga uzimam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 (edited) Mislim da vredi svaki dinar. Prosto ne mogu da se nacudim kvalitetu same slike. Da ne znas mozda u kojoj bih radnji mogao da pronadjem hdmi kabal? Povezao sam ga preko DVI-a, al koliko citam hdmi je prava stvar. Edited October 19, 2011 by -Mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Bilo koja radnja za računare i kompontente, a možeš i u Mikroprincu, Radioklubu, itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Mislim da vredi svaki dinar. Prosto ne mogu da se nacudim kvalitetu same slike. Da ne znas mozda u kojoj bih radnji mogao da pronadjem hdmi kabal? Povezao sam ga preko DVI-a, al koliko citam hdmi je prava stvar. Jedina bitna razlika izmedju DVI i HDMI je to sto imas i zvuk preko HDMI-a,sto se tice same slike,digitalna je slika na oba i nema neke drasticne razlike . Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 (edited) Ah, i mislio sam al' reko da pitam u slucaju da moram neku spec. radnju da jurim. Winwin mi je usput cini mi se, bacicu pogled sutra. Fala. Jos dve stvari kod ovog Dell-a: Klizac i cinjenica da u slucaju da zelim da okrenem monitor ne moram da ga podizem vec stalak ostaje fiksiran. Klizac je horizontalni, lako se podesava visina monitora. Uostalom, ne umem ja to ni da predstavim kako treba. Perfekcija. Edited October 19, 2011 by -Mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Ah, i mislio sam al' reko da pitam u slucaju da moram neku spec. radnju da jurim. Winwin mi je usput cini mi se, bacicu pogled sutra. Fala. Jos dve stvari kod ovog Dell-a: Klizac i cinjenica da u slucaju da zelim da okrenem monitor ne moram da ga podizem vec stalak ostaje fiksiran. Klizac je horizontalni, lako se podesava visina monitora. Uostalom, ne umem ja to ni da predstavim kako treba. Perfekcija. Kako mocno jbt...odusevljen sam kako dobro izgleda,a verujem da je uzivo tek expirience . Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Ako postoji bilo kakva razlika uzecu hdmi, cisto da izvucem max iz njega. Uzivo je divan, nisam samo probao da ga rotiram - ne bi mogao da stane ovde ispod police u vertikali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Ne postoji nikakva razlika.Digitalno je digitalno.Jedino kao sto rece Bruce,sa HDMI imas i zvuk.Ali u svakom slucaju uzmi HDMI,em je lakse povezivanje,em nikada ne znas kada ce ti zatrebati za nesto drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Inace ako nekog zanimaju polovne graficke kartice neka me kontaktira na PM posto prodaju dosta iz igraonice u kojoj radi pa ima ok ponuda za relativno mali kes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Stigla AMD ATI 4870X2 Arctic Cooling Accelero Xtreme, al ne moze da stane u komp, kuciste CHIEFTEC BRAVO BX-01B-B-B, fali 3cm... Predlozi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 (edited) Stigla AMD ATI 4870X2 Arctic Cooling Accelero Xtreme, al ne moze da stane u komp, kuciste CHIEFTEC BRAVO BX-01B-B-B, fali 3cm... Predlozi? Nvidia heheh Ne znam ali predpostavljam da ti je jedino resenje novo kuciste... Edited October 24, 2011 by BruceBruce Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 (edited) aj samo napisi zasto si sad kupio tu kartu ? i nadam se da znas koliko trosi tj. da imas jako i brendirano napajanje Edited October 24, 2011 by DBrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Mozda zato sto sam je platio 50e i u najgorem slucaju mogu da je prodam za duplo? Imam krvnicko napajanje, nije to frka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 ok onda, samo taj kuler vredi dosta, vrhunski je mislio sam da si noob kad sam video da si kupio kartu koja ne moze da ti stane u kuciste Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 (edited) Care ovo kuciste sam platio 150e novo pre par godina, ocekivao sam od njega da moze sve da stane, a nisam bas merio grafu pre kupovine... Izgleda da starija kucista nisu bas pravljena za grafe od 35cm. Edited October 25, 2011 by vegeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Jel koristi neko logitech mx518 ili zna nekoga ko ga koristi? moram da zamenim pacova pa me interesuju iskustva Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 lol, mx518 je jedan od najhvaljenijih miseva ikada, ne samo Logitechovih nego uopste. Sa njim ne mozes da pogresis, a mozes da pogledas i njegovog naslednika: G400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 da..ta dva su mi bile primarne mete ali onda sam nabasao na ovo..i odusevio se. samo sto je marka relativno nepoznata i nema opisa..a mis ima 5000dpi, tegove, memoriju i ergonomski mi savrseno odgovara: http://emmi.rs/mi%C5%A1evi-ps2-be%C5%BEi%C4%8Dni-usb-i-notebook-mi%C5%A1-usb-ednet-gm20.11.html?productId=17359 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 26, 2011 Author Report Share Posted October 26, 2011 Мала помоћ. Другарици треба SATA II хард за лаптоп, па ако неко зна где могу да се нађу. Не треба јој ништа велико, до 160 ГБ је довољно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Не треба јој ништа велико Ako se ipak odluči na nešto malo veće nek se javi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 ima moj burazer već nekoliko godina taj logitech, i dalje radi vrhunski... ja koristim logitech m705 marathon mouse, fenomenalan bežični miš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Imam logitech mx518 ne koriscen u garanciji originalno pakovanje prodajem ga za 2000din ko je zainteresovan nek mi se javi na pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Zna neko gde ima da se uzme neki Intel core2quad?Konkretno me zanima q8300.Kapiram da se ne proizvode vise,ali mozda negde neki zavuceni ima.Vidim da se prodaju po limundu i kupujem prodajem,ali nesto mi se ne uzima polovan.I zaobidjite savete "Uzmi i5",maticna mi to ne podrzava a ne pada mi napamet da menjam komplet konfiguraciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Jedino da gledaš na benchu... Ja sam skorije uzeo Q6600 jer nisam hteo da radim ceo upgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts