SkullKrusheR Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 meni je bio jako antipatichan u pochetku. sad mi je jedan od boljih likova. sol i dalje omiljeni. e, da, i majk mi je genijalan. Quote
Јарослав Posted October 18, 2012 Report Posted October 18, 2012 Можда ми је и најјачи лик у целој серији. Quote
SweetNurse Posted October 21, 2012 Author Report Posted October 21, 2012 ja ne mogu da vidim sliku sto je stavila^ is it just me? Quote
In The Flesh Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 desni klik, open in new tab. Quote
In The Flesh Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Kelerman Zar je moguce da ti Pemblton nije omiljeni lik iz serije? Quote
tier_mfkr Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Poceh da gledam Misfits sinoc... Odgledao sam jednu epizodu, i ovaj mi je car Quote
SweetNurse Posted October 21, 2012 Author Report Posted October 21, 2012 Zar je moguce da ti Pemblton nije omiljeni lik iz serije? Jeste,Kelerman mi najvise prirastao za srce,cela ta prica iza njega,pa onda sranja sa Mahonijem i kako se upleo u sve to,onda pucnjava,i na kraju,kako se sve to zavrsilo...i nekako je mracan lik. Ali,Talvi i mene nadmasio kad okaci Djijardelovog sina xD Quote
In The Flesh Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Ne znam, po meni je kvalitet serije značajno opao kada se Pemblton polako počeo gubiti iz fokusa, dok na kraju nije i otišao. Nevjerovatno harizmatičan lik u interpretaciji fantastičnog Braughera. Quote
SweetNurse Posted October 21, 2012 Author Report Posted October 21, 2012 Cinjenica,Pemblton je genijalan lik,ali mnogo je bre surov. Kapiram da je u tome donekle i poenta...harizmatican jeste,i on i Bejlis su najjaci detektivski par bili ubedljivo. Quote
Јарослав Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Филмски је, није ТВ; али је најјачи. Quote
Јарослав Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 дакле, опет сам узео да гледам, па ево још једног краља из серије (овде сам паузирао епизоду, испао је сјајан скриншот ) Quote
Zen Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Aj navodite uz slike i koja je serija pola likova nemam pojma odakle su Pemblton je kralj, nema dalje mada je cela postava sjajna Quote
Јарослав Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 ова двојица што сам окачио су из Твин Пикса Quote
Recommended Posts