Wise Owl Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Da se javno zahvalim za linak UNITED STATES OF MIND., gde sam saznala sve sto sam htela o Covenantu, a nisam imala koga da pitam Quote
lunja Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 pa dobro, niko ni da pomene novi album Quote
Varg Vikernes Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Na njih sam slučajno naleteo kad sam tražio Kovenant (norveški black) Najbolji album definitivno Northern Light, pesme Call the Ships to Port, Bullet, We Stand Alone, Brave New World.. Quote
chika Vlada Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 i ja gledadoh neki novi spot, baš sam se iznenadio kad sam video da su to oni........razočaravajuće!!! ali zato SETI govori sam za sebe, tu su objasnili neke stvari u okvirima modernog metala.....vrh!!! "from the stars we've come...and to the stars we will return" ups...i ja se zajebah...... kad ne čitam komentare.....ko zna šta sam ja gledao....... Quote
Recommended Posts