BeLi-TiGaR Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Ma ima toga svigde u svetu... Nisi bio do nasheg buvljaka, tek taj uzas da vidish... Quote
Dawngreeter Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Antiglobalisti sveta, ujedinite se! Quote
Gwydion Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Ma ima toga svigde u svetu... Nisi bio do nasheg buvljaka, tek taj uzas da vidish... Ko kaze da nisam bio na buvljaku? Bio sam zbog nekih poslovnih trnsakcija i na novobeogradskom i na pancevackom ... Beograd je lep grad samo ga treba okreciti i zavrnuti usi komunalnoj sluzbi da regulise to djubre ... zato na ulice i vici to sto si predlozio Quote
BeLi-TiGaR Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 U super, taman neko da mi nosi kantu Quote
Killiana Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Meni je i dalje najomiljenija od svih njihovih pesama Like Tears In Rain sa United States of Mind... Quote
MissionVao Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 A ja i dalje ne vidim zasto postoje Covenant, Kovenant (bivsi covenant) i jos jedan (electro) covenant? ovaj treci mi je najbolji Quote
Eve Guillotine Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 A i ovaj prvi je ionako postao ovaj drugi - The Kovenant Kakva frka oko izlizanog naziva. Da, najbolji je treci. Quote
coil.worm Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Covenant ( Dreams of the cryotank, Sequencer i Northern lights ) se oduvek tako i zvao, nikada nije ni radio metal A ova druga blek kompanija , su se prvo nazvali Covenant, posle zbog tuzbe ovih prvih ( i jedinih ) su promenili ime u The Kovenant... koliko sam ja upucen... Elem, pored njih josh postoje i The Covenant, neki doom, Kovenant, neki skrnavi HC iz bolivije, i bar josh 2 Covenant-a koji veze sa vezom nemajui... Quote
Eve Guillotine Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 A i Morbid Angel imaju album koji se tako zove Quote
coil.worm Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 A i Morbid Angel imaju album koji se tako zove Od pomenutih jedino shto mi sve sidja su Laibach Remixi Quote
Kakashi Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Ako se ne varam, postoji i nekoliko "christian-rock" bendova sa istim imenom . Quote
coil.worm Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Ako se ne varam, postoji i nekoliko "christian-rock" bendova sa istim imenom . Ajde da kazemo ko shta zna, i saberemo bendove sa tim imenom Quote
Kakashi Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Quest for the Covenant(s). Supported by Google. Quote
Misantrophil Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Najaci albumi su od starog covenanta Nexus Polaris i In times before the light mada i ovaj novi zvuk sa Animatronica pa nadalje je odlican Quote
sleeplessoul Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 meni se tako svidja njihov spot za Bullet!! Quote
Asmodai Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ovde se ne priča o tom bendu... Hihihihihiihihi...i ucinilo mi se da nesto nije u redu sa black metal fan-om na covenant forumu lol Quote
Misantrophil Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 nazalost imam samo zadnji album Skyshaper nije lose mene dosta vokal podseca na Davida Gahana iz Depechea Quote
Wise Owl Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Cisto da podsjetim, radi se o ELECTRO Covenant-u! Mis'is Kovenantu? Ako je njihova pesma - Prophecies of Fire, onda ih volim Quote
+Abigail+ Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Mis'is Kovenantu? Ne (the) Kovenant-u, vec Covenantu, elektro duetu iz Svedske (correct me if I'm wrong). The Kovenant jeste prvenstveno nostio naziv 'covenant', ali su potom izmijenili u sadasnji..i bend nema nikakve veze s ovim Svedjanima. Uglavnom, bez daljnjeg, 'Northern Light' je vrhunac njihovog stvaralastva, album bez ikakve greske. 'Europe' me kupio pjesmom 'The Wind of the North', jednostavno sam ovisnica o njoj. Na 'Skyshaper' mi je trebalo vremena da se naviknem, definitivno ispod standarda koji su postavili 'NL'-om, ali opet prepoznatljivo covenantski. Quote
Wise Owl Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 (edited) The Kovenant jeste prvenstveno nostio naziv 'covenant', ali su potom izmijenili u sadasnji..i bend nema nikakve veze s ovim Svedjanima. Ma videla i ja da sam se zeznula. Bilo kasno za editovanje Znam da ne potpada pod temu, ali zna li neko ko je napravio muziku za Dungeon Keeper-a? Edited July 18, 2006 by Wise Owl Quote
Recommended Posts