Jump to content

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ma ima toga svigde u svetu... Nisi bio do nasheg buvljaka, tek taj uzas da vidish...

Ko kaze da nisam bio na buvljaku? Bio sam zbog nekih poslovnih trnsakcija i na novobeogradskom i na pancevackom ...

Beograd je lep grad samo ga treba okreciti i zavrnuti usi komunalnoj sluzbi da regulise to djubre ... zato na ulice i vici to sto si predlozio icon_smile.gif

• 9 months later...
Posted

Covenant ( Dreams of the cryotank, Sequencer i Northern lights ) se oduvek tako i zvao, nikada nije ni radio metal icon_mrgreen.gif

A ova druga blek kompanija , su se prvo nazvali Covenant, posle zbog tuzbe ovih prvih ( i jedinih icon_mrgreen.gif ) su promenili ime u The Kovenant... koliko sam ja upucen...

Elem, pored njih josh postoje i The Covenant, neki doom, Kovenant, neki skrnavi HC iz bolivije, i bar josh 2 Covenant-a koji veze sa vezom nemajui...

• 1 year later...
Posted

ph34r.gif Mis'is Kovenantu?

Ne (the) Kovenant-u, vec Covenantu, elektro duetu iz Svedske (correct me if I'm wrong). The Kovenant jeste prvenstveno nostio naziv 'covenant', ali su potom izmijenili u sadasnji..i bend nema nikakve veze s ovim Svedjanima.

Uglavnom, bez daljnjeg, 'Northern Light' je vrhunac njihovog stvaralastva, album bez ikakve greske. 'Europe' me kupio pjesmom 'The Wind of the North', jednostavno sam ovisnica o njoj.

Na 'Skyshaper' mi je trebalo vremena da se naviknem, definitivno ispod standarda koji su postavili 'NL'-om, ali opet prepoznatljivo covenantski.

Posted (edited)

The Kovenant jeste prvenstveno nostio naziv 'covenant', ali su potom izmijenili u sadasnji..i bend nema nikakve veze s ovim Svedjanima.

Ma videla i ja da sam se zeznula.

Bilo kasno za editovanje icon_mrgreen.gif

Znam da ne potpada pod temu, ali zna li neko ko je napravio muziku za Dungeon Keeper-a?

Edited by Wise Owl