Господин Граул Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 Promocija albuma "Kamaswami" će se održati u Dangubi, u utorak 04.10 sa početkom u 22h. Puštaće se zika,sviraće bend, prodavaće se CD. Ulaz je besplatan.
Marishte Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 (edited) steta sto ne bese duze. nova pesma je hit. e:zao mi sto ne bese obrade, kao sto sma cuo da ce biti... Edited October 4, 2011 by Marishte
azal Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 stvarno vrh bilo. jebanje keve na sve strane.
Господин Граул Posted October 5, 2011 Author Report Posted October 5, 2011 Hvala svima koji su došli i napunili Dangubu Jako sam zadovoljan svirkom. Till next seeing
Radnaskela Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Bez preterivanja...jedan od boljih metal svirki na kojima sam bio u poslednje vreme. Zaista, što kaže Laza, pokidali ste na sve strane. Najveće pohvale za Davida. Pojeo je! Bilo dosta ljudi što me prijatno iznenadilo . Što kaže Marište, šteta što niste još svirali . Nova stvar je kul skroz, mada u nekim momentima fale duple ali bože moj...fina je skroz . Sve u svemu...sjajno veče i sjajna svirka. Svaka čast .
Recommended Posts