Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daj ovamo te svedoke te rasprave da vidimo sta je bilo :D

bio sam ja, i ceo nadimac, i jos mnogo drugih ljudi, od kojih neki koji su dosli iz Nemacke , Makedonije i sl.. i ispusili su .jer su likovi pokupili pare i cao..odosmo za Grcku.. a mi svi zinuli

Posted (edited)

Dobro Daco,to se desilo,al da li su oni dosli sa tom namerom? (da su dobili to sto su trazili...) (EDIT:by the way,zajebaovao sam se sa tim 'dovedi te ljude ovamo' bre :D )

O tome se radi.

Da su i dosli sa tom namerom ovde sigurno na plakat ne bi stavljali Srbiju,zar ne?Logicno...

@Sombor:ko o cemu,ti o 'procitaj ovo,procitaj ono' :smile:

A ja ti vec 10 puta rekao da nemam sta da citam,kad sam bio tamo.Tako da mani se tog citanja :meshuggah:

Edited by LazaGNR
Posted

Заправо, веома је логично да Србију ставе на плакат, јер би иначе њихов зликовачки план био откривен.

Шалу на страну (иако ово заправо и није шала, већ сурова реалност), апсолутно се слажем да су дошли само да покупе кинту. Да није тако, они би тај концерт одржали.

Posted

lazo i ja sam bio tamo i to jos od podne jer nismo imali nijedan drugi voz :haha: oni su zakazali koncert ne bi li dosli po lovu jer im je to i taman usput bilo,a uostalom vidis da i ostali to polako potvrdjuju..

Posted

Ostali = Jaroslav? :smile:

Normalno je da su dosli po pare,niko i ne kaze da nisu,a da su dobili to sto su trebali sigurno ne bi "ispalili".Zato ne pricaj(te) nebuloze :meshuggah:

• Upvote 1
Posted

Dobro Daco,to se desilo,al da li su oni dosli sa tom namerom? (da su dobili to sto su trazili...) (EDIT:by the way,zajebaovao sam se sa tim 'dovedi te ljude ovamo' bre :D )

O tome se radi.

Da su i dosli sa tom namerom ovde sigurno na plakat ne bi stavljali Srbiju,zar ne?Logicno...

@Sombor:ko o cemu,ti o 'procitaj ovo,procitaj ono' :smile:

A ja ti vec 10 puta rekao da nemam sta da citam,kad sam bio tamo.Tako da mani se tog citanja :meshuggah:

pa jebem li ga.. kako god da okrenes desilo se, da ne ulazimo u teorije zavere hehehe :)

videcemo sta buducnost nosi kad ase radi o srbiji i metal koncertima

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...