dimmu1 Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 ne secam se tacno imena,ako postoji jos uvek topic koncerta mozes procitati sam :]
Speed_Dead Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Daj ovamo te svedoke te rasprave da vidimo sta je bilo bio sam ja, i ceo nadimac, i jos mnogo drugih ljudi, od kojih neki koji su dosli iz Nemacke , Makedonije i sl.. i ispusili su .jer su likovi pokupili pare i cao..odosmo za Grcku.. a mi svi zinuli
LazaGNR Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 (edited) Dobro Daco,to se desilo,al da li su oni dosli sa tom namerom? (da su dobili to sto su trazili...) (EDIT:by the way,zajebaovao sam se sa tim 'dovedi te ljude ovamo' bre ) O tome se radi. Da su i dosli sa tom namerom ovde sigurno na plakat ne bi stavljali Srbiju,zar ne?Logicno... @Sombor:ko o cemu,ti o 'procitaj ovo,procitaj ono' A ja ti vec 10 puta rekao da nemam sta da citam,kad sam bio tamo.Tako da mani se tog citanja Edited November 28, 2011 by LazaGNR
Јарослав Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Заправо, веома је логично да Србију ставе на плакат, јер би иначе њихов зликовачки план био откривен. Шалу на страну (иако ово заправо и није шала, већ сурова реалност), апсолутно се слажем да су дошли само да покупе кинту. Да није тако, они би тај концерт одржали.
dimmu1 Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 lazo i ja sam bio tamo i to jos od podne jer nismo imali nijedan drugi voz oni su zakazali koncert ne bi li dosli po lovu jer im je to i taman usput bilo,a uostalom vidis da i ostali to polako potvrdjuju..
LazaGNR Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Ostali = Jaroslav? Normalno je da su dosli po pare,niko i ne kaze da nisu,a da su dobili to sto su trebali sigurno ne bi "ispalili".Zato ne pricaj(te) nebuloze 1
Speed_Dead Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Dobro Daco,to se desilo,al da li su oni dosli sa tom namerom? (da su dobili to sto su trazili...) (EDIT:by the way,zajebaovao sam se sa tim 'dovedi te ljude ovamo' bre ) O tome se radi. Da su i dosli sa tom namerom ovde sigurno na plakat ne bi stavljali Srbiju,zar ne?Logicno... @Sombor:ko o cemu,ti o 'procitaj ovo,procitaj ono' A ja ti vec 10 puta rekao da nemam sta da citam,kad sam bio tamo.Tako da mani se tog citanja pa jebem li ga.. kako god da okrenes desilo se, da ne ulazimo u teorije zavere hehehe videcemo sta buducnost nosi kad ase radi o srbiji i metal koncertima
Recommended Posts