Angelystor Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Svajcarski death metal, sa 5 albuma iza sebe, prethodni mi nisu nesto bili ostavljali utisak, ali ovogodisnji "Within Darkened Disorder" dobar ki Nestle. Ovako nesto cekam od Vomitorya otprilike vec par albuma, odlicno cepanje. Symbol of nine Quote
Grobodan Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Slušao sam davno i onako mi bilo... kažeš novi dobar, aj overim. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 O boze Igy koj ti je djavo genericni thrash death sa helihopter bubnjom smorio sam se vec na drugoj pesmi Quote
Angelystor Posted October 13, 2011 Author Report Posted October 13, 2011 Sta je problem, je l' ne benduju zicu na 5. oktavi harmonika korine kako treba? A i helikopter verovatno autotjunuju :[ Ako je tako, a sumnjao sam, bas idiotski. 1 Quote
Grobodan Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Vala ja mogu slušati thrash death do kraja dana, to baš treba da bude sranje da mi smeta jeste nam se drug izgubio u dubinama sedme žice, samo ovako je put prave istine: http://www.youtube.com/watch?v=b-1vcuKcXeI&feature=player_embedded Quote
Џрк Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 (edited) Sta je problem, je l' ne benduju zicu na 5. oktavi harmonika korine kako treba? :haha: :haha: :haha: :haha: Edited October 13, 2011 by Heavy Jerk Quote
Recommended Posts