Grobodan Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Prog metal "nekomplikovanije" vrste sa jakim orijentalnim začinima, momci su iz Tunisa i imaju 3 albuma: Hope (2007) Desert Call (2010) Tales of the Sands (2011) Svaki je bio sve bolji i bolji, a novi mi je jedan od, ako ne i iznenađenje godine: vrh svirka i produkcija i iznad svega bitno, catchy pesme. Quote
Black desire Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Novi je najbolji spoj metala i orijenta...definitvino jedan od vrhova godine. Quote
johnnyzzz Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Merciless Times dok slušam sve me na evroviziju pdsećaju Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Mene podscena na onaj Spiritual po malo ali generalno dosta zanimljiv bend!!! Quote
рогозуб Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 (edited) odslusho tales of the sands, odlichan album, odushevio sam se pesmom istog naziva, bash zanimljivo i dobro odradjeno.. Edited October 15, 2011 by рогозуб Quote
Jovan Cvijic Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Stvarno je bre dobar ovaj novi Myrath. Vrlo ugodno, pristojno isproducirano, pesme zanimljive... Jedan od boljih albuma ove jeseni (a ima dosta toga novog ovih dana...) Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 U jebote sad preslushah ovaj zadnji ,najbolje prog odkrovljenje u poslednjih 5 godina\m/ Quote
Chicken Little 420 Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 ja preslusao juce ceo poslednji album na miru, definitivno jedan od najboljih ovogodisnjih izdanja, svaka im cast! Quote
Stolet Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 E jeste nubovi, pa bend je izdao prvi album još 2007., sasvim solidan prvenac. Drago mi je što su dobili malo pažnje, jer su je i zaslužili, a sada lepo idu na turneju sa Orphaned Land i Arkan, na koju bih možda, samo možda, mogao svratiti. Baš ću ovih dana da preslušam novi album kad ga već toliko hvale Quote
Grobodan Posted October 17, 2011 Author Report Posted October 17, 2011 Što nubovi? Ja sam slušao prva dva u trenucima izdavanja i nekako sam ih preletao ali s obzirom na to koliko me je ovaj novi odvalio moram se vratiti malo da koncentrisanije odslušam. Nego imaju za novi dve bonus pesme Bonus track Apostrophe for a legend (Nightmare Records only) Fate in motion (Spiritual Beast Records only) Ako neko naleti neka podeli sa braćom. Quote
Guest HEFEST Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 I prethodni su savim dobri albumi, ali ovaj novi ima neku dobru atmosferu i bolji mi je od ostalih. Jedan od boljih albuma ove godine. Svaka cast na otvaranju teme. Taman sam ja mislio to da uradim jer su sada stigli do kvote od 3 albuma. Quote
Stolet Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Što nubovi? Ne videh da je nova tema, pa se čudim kako to da se nije čulo ranije za bend, Hope je bio sasvim sasvim solidan prvenac za skupljanje pozitivnih kritika. Mada, vidiš, i ja sam ih nekako u stranu gurnuo, verovatno nepravedno i usled nedostatka vremena, ali se sećam osećaja prijatnog iznenađenja kada sam čuo prvi album. Baš što si rekao u prvom postu - nekomplikovan progresiv, pa još bend koji je uspeo da se probije iz Tunisa, u kome ne zamišljam neku previše fantastičnu situaciju kada je potencijal metal muzike u pitanju Quote
azal Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 taj prvi album sam slusao i totalni je Symphony X worship. ja sam inace anti Laki po pitanju etno tematike u metalu, on sve voli sto umesa taj neki zvuk, ja uglavnom sve mrzim, sa retkim izuzetcima (Angra Holy Land, Avalon Eurasia) mrzi me da skidam sad jer znam da necu slusati jer su idalje arch/matheos, leprous, cynthesis i novi 3 u steady rotationu kod mene. Quote
Talvi Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Tek da bih išao Grobu na kurac (no hetero) : SAMO ARKAN http://www.youtube.com/watch?v=MgTM4DXJCTU Quote
Grobodan Posted October 17, 2011 Author Report Posted October 17, 2011 Ma ne ideš mi na kurac, taj Arkan je smešan. Quote
azal Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=IMvqMHST2Is&ob=av2n recimo ova pesma je odvratna. previse te muslimanije ima za mene, osecam se kao da slusam narodnjaka nekog ogavnog Edited October 18, 2011 by azal Quote
soul wandering Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 I meni ovo nikako ne lezi, ni Kamelot ne volim uopste zbog tih melodija...Jedva sam preslusala album. Quote
Talvi Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 osecam se kao da slusam narodnjaka nekog ogavnog Preveselo je (bar za moj ukus), otuda taj osećaj. Quote
soul wandering Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Ok je ovo za npr. trbusni ples. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Pa tarabuka obicno asocira na to mada mene asocira na klanje tako ti je to Quote
Recommended Posts